Nerede nasil kazanacagiz bu puani?
Syg,
Taksitli alışveriş 100 e 20 .
İnternet alışveriş 100 e 15 SMS
Kişiye öZel kampanya 125 e 10 toplam SMS atıyorsun hepsi birleşiyor toplamda
125 tl ye 45 tl oluyor mesela bunun gibi her ay oluyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese merhaba
forumun bu kısmını yeni gördüm oldukça faydalı tşkler herkese
ben daha önce bono yatırımı yapmadım şuan en yüksek oran bono kısmında nbono diye bir ürün görüyorum
öncesinde deneyimi olan biri varmıdır güvenlimidir diye fikir almak istiyorum çünkü küçük ölçekli bankalar olunca biraz tedirgin oluyor insan yanıtlayan olursa sevinirim
Bugün itibariyle,
Halk 1m+ 23.85% 0 stopaj-367 gün Enf End. Korumalı
Vakıf düştü 23.25% olmuş...
Günaydın yatırımcı dostlar
Osmanlı yatırım aracılığıyla nitelikli yatırımcılara yönelik Lider Faktoring'in bonosunu satın almayı düşünüyorum. Ekim ortasına kadar vade ve mevduat karşılığı %29 civarı.
Bu tarz bonoları almış, sıkıntı yaşamış olan var mıdır? Geri ödeme riski olur mu bu tarz şeylerde?
Benzine bu geceden geçerli zam bekleniyor, eşel mobilin işleyip işlemeyeceği akşam belli olacak - Habertürk
Habertürk internet sitesinde yayınlanan habere göre; Benzin fiyatına bu gece yarısından geçerli olmak üzere 18-19 kuruş zam geliyor. ABD - İran gerginliği sonrası benzinin ton fiyatının 580 dolardan 680 dolara yükselmesi ve piyasalardaki dalgalanma nedeniyle zam ihtiyacı gündeme gelirken, eşel mobilin işleyip işlemeyeceği akşam belli olacak
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.haberturk.com/son-dakika...498641-ekonomi
Isinizi kolaylastirayim ustad
Surayi takip edebilirsiniz...
https://mobile.donanimhaber.com/forumid_193/tt.htm
É-turuncu dolar faizi 2.75 yapmış. 0.25 düşürmüş
Yatırımın yeni gözdeleri Ons ve Bitcoin olacak. Ons da beklentim 3 ay içerisinde 1500 seviyelerini göreceğimiz Bitcoin de ise 20.000 seviyelerine ulaşaca bileceğimizi düşünüyorum. TL kısmında eğer düzgün bir Enflasyonla mücadele planı hazırlanmaz ve yazın getirdiği fırsatlar kullanılmazsa konuşulan tek hane enflasyon beklentileri Türkiye için sadece hayallerde kalacak ve artık 15-20 seviyelerini dip olarak görebileceğiz.
Fıl mk 24.85% günlük
25.04% 62 günlük
Arkadaslar selam dolar mevduat icin normal mevduatimi tercih etmeliyim yoksa DÖVİZ SWAPLI MEVDUAT diye bir seyde varmis oda ayni mevduat gibi ay sonu ne kadar gelir elde edicegini bildigin bir mevduatmis. internette arastirdim herhangi bir risk goremedim. sizlerin fikrinide merak ediyorum. normal mevduat ile doviz swapli mevduat arasinda 0.25 puanlik bir fark oluyor. ama kesintiler vergisi filan farkli mi bilmiyorum tabi.
ENPARA sabahtan beri offline.. internet sitesine giriş yapılamıyor.
Ekşiciler isyanda trend topic olmuş
Sn. Dudu, Daha önce dönemin hükümetlerinin seçimi kazanmak amacıyla bütçede olmayan paraları halka dağıtıp yüksek enflasyona neden olmaları sonucu 1990 lardaki yüksek bono faizlerinden yararlananların elde ettikleri o döneme has çok yüksek gelirleri savunuyordunuz.
Şu an için aynı ortam yok mu?
Devlet 1 yıllık üstelik enflasyon garantili vergisiz yüksek gelir öneriyorsa neden yararlanmayacağız.
Ki tüm ekonomistler de baz etkisinden enflasyonun orta vadede düşeceği konusunda hemfikirken.
Ağustosta herkes dolar 8-10 TL olacak derken biz 2 ayda olsa yüzde 33 den mevduat bağladık. Hala portföyümde çok az da olsa yüzde 28 den nkolay bono var.
Üstelik vadesine daha 360 gün var. Şimdi yüzde 23-24 faiz bulan seviniyor.
Devlet her yıl tüm servetinize ENFLASYON KORUMALI yaklaşık yüzde 24 artış vaad ediyor.
Bu 2 yıl için yüzde 50 artış demektir. Gerçi şu an en çok vakıf 500 gün vade ile veriyor. Bu bile yaklaşık 1,5 yıl eder.
Özetle SADECE 1,5 YIL SONRA 100 bine 500 gün sonra 132 bin 1 milyona 1.325.000 Tl NET para vaad ediliyor.
Yani dolar sabit dursa sadece 1,5 yılda servetiniz 1,325 kat artacak.
Böyle bir GARANTİLİ kazanç dünyanın neresinde var.
O nedenle Hükümete (dolar çıkarsa çıksın, faizleri yükseltmeyelim diye yıllarca direnip sonra) bize yattığımız yerden bu kadar FAİZ VERDİĞİ için teşekkür etmek lazım.
Hala bankada dolar tutanların bu yüksek faizden yararlanmadıkları için Hükümetin minnettar olması lazım.
dolar swaplı mevduat yapan banka varmı?yani dolar faizi alabileceğimiz banka?en azından %4 uzeri belki alırız
Hsbc Euro swap var
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nedense herkes Burgan Bank'ı soruyor.
TBB'nin en son raporuna göre sermaye yeterlilik oranı gayet iyi olan bir banka
Raporlar aşağıda kendiniz inceleyin karar verin.
Şunu da belirteyimki dünya standartlarında sermaye yeterlilik oranı alt sınırı %8'dir.
Hiçbir Türk bankası bu sınıra inmiş değil.
Bankaların sermaye yeterlilik oranları listesi
https://www.hisse.net/topluluk/showt...22#post3456422
Bankaların aktif büyüklük ve kar listesi
https://www.hisse.net/topluluk/showt...35#post3456535
Enflasyona endeksli hesaplar hakkında bir bilgi vereyim arkadaşlar.
Vakıfbank dün 500k+ ya %23.75 veriyordu bugün %23 dedi ve tüfe +4 oranı ile
Halkbank bugün de dün de 200k+ üstüne %23.25 verdi. 500k ya ne verir sormadım yine tüfe +4.
Denizbank %22.5 verdi 200k+ üstüne onda da tüfe +4
Ben önümüzdeki 6-7 ay boyunca faizlerin %20 bandına gerileyeceğini düşünüyorum tekrardan, sonrası atılacak adımlara göre kalıcı ya da geçici olacaktır. Stopaj avantajı ile beraber düşününce çok mantıklı oluyor. O yüzden TL'nizin bir kısmını bağlamak ama yalnızca bir kısmını bağlamak mantıklı olacaktır.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-448461
Parti yeniden mi basliyor ne? :)
Syg,
Calsin sazlar, oynasin kizlar pardon betoncular.. :)
Syg,
Gelsin paralar, bozulmasin aralar...
Syg,