Tabii herkesin kafasında ki soru şu,
Endekiste düşüş trendi bitti mi bitmedi mi
Bunun cevabını bilsen bile vobcu değilsen asla kazanamazsın. O yüzden bilmeye de gerek yok, büüüle iyi :kahkah:
Printable View
Tabii herkesin kafasında ki soru şu,
Endekiste düşüş trendi bitti mi bitmedi mi
Bunun cevabını bilsen bile vobcu değilsen asla kazanamazsın. O yüzden bilmeye de gerek yok, büüüle iyi :kahkah:
Arkadaşlar soruyor, sepetinde değişiklik oldumu, sepetten çıkardığın oldumu, sepete eklediğin oldumu, kar al yaptığın oldumu diye.
11.06.2024 de yaptığım sepetin en güncel hali ile aynen devam ediyorum
Asels
Ereğli
Enjsa
Krdmd
Sasa
Ttkom
Vestl
Ve
Döviz, Altın, Parapiyasaları fonu
Aynen devam
Belki ereğli yada Krdmd benzer sektör olduğu için birisini portföyden çıkartıp yerine farklı bir sektörden alınabilir ama ben şimdilik değişiklik düşünmüyorum.
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir formasyonu neticesinde soygun tüm hızıyla devam ediyor
Tabii enseyi karartmamak lazım, bu soygundan sende payına düşeni alabiliyorsan, o zaman işin şekli değişiyor. Ve
Bist100 de aynı vob gibi para katlama sanatına dönüşüyor
Şimdi cebindeki parayla hemen git.!!!
İskender Döner ye..!!!
Yemezsen,
Yarın o parayla ancak tavuk ekmek yersin.!!!!
Yemezsen, 2 gün sonra o parayla ancak bir şişe soda alırsın.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bosporus abi bistte baydöner firması var acaba bi tüyo mu vermeye çalışıyorsun iskender döner ye diyerek :he:
Senin için takibe aldım skender döner fiyatı şuan 26,82
Herkes döner yemeye giderse deye :kahkah:
20.06.2024
Soygunda son durum analiz tespiti yapalım, bugün endekis kızarmışken bakalım,
yeğenim dost acı söyler, bugün senin hisse endekisten daha fazla düşüyorsa bilki soyuldun
Neyise biz endekis analizine de bakalım, 11.06.2024 tarihinden bu yannı hergün fışkırttırarak buralara gelen bist endekisi bugün kar realizasyonu yapıyor diye yorumluyorum şindilik bi sıkıntı görünmüyor endekiste olağan bir durum diye kayıtlara geçtik
Ben endekis mütehassısı olaraktan suya sabuna dokanmadan vobda hergün paraları katlıyorum, vob para katlama sanatıdır dayucuğum.
Acı ama gerçek büüyle acı biber gibidir :kahkah:
Bist100 grafikisine baktığımızda 10700 altı sat sinyali üretiyor benim daytradeci robotum, sepeti boşaltsak mı boşaltmasak mı karar veremedim teknik olaraktan. Enteresan
Sinyal güçlü geliyeahh
Matriks filmindeki neo gibi hissediyorum kendimi :he:
Ajan simit bu gelen molfiyus yardım et :kahkah:
En iyisi mi yarın bi kahine gidek tiriniti ile
Asla başaramıycaz
Tohatlı dayucuğum naber
Vobdan paraları katlıyoruz, sende katladın mı
Şöför kapıyı açtı atlıycak ellam :drunk:
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'deki katliamları ve Rusya-Ukrayna savaşının 3. Dünya Savaşı'na yol açabileceğini söyledi. "Dünya bu senaryoyu ciddiye almalı, böyle bir risk var" dedi.
Dün akşamki demeçten sonra bugün Avrupa borsalarındaki sert satışı gördüğümüzde, savaş olasılığının arttığını piyasalar yorumluyor olmalı
Bist 100 bugün de 10700 altı sat sinyali üretiyor, sepeti boşaltsak mı boşaltmasak mı karar veremedim yine enteresan şekilde gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakıyoruz :he:
Muhtemelen bu rahatlık malı en dipten 10bin kırıldığı gün aldığım için psikolojik rahatlık olarak yorumluyorum, yohusa şuan diken üstünde piyasa
Bu duruma şöyle bir örnek verebiliriz.
Atıyorum ereğliyi 45 den alan adamın psikolojisi ile ereğliyi 53 den alan adamın psikolojisi şuan farklıdır.
Şöför kapıyı açtı atlıycak ellam :drunk:
Bir müzik arası verelim.
Kendimizi ödüllendirelim
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo
Yaşlı borsacı ile genç borsacı parkta sohbet ederek dolaşıyorlar. Yaşlı, gence mesleğin puf noktalarını anlatıyor: -Bak evladım.Bu meslekte başarılı olmak için sadece fırsatları değerlendirmek yetmez.Zaman zaman fırsatları da senin yaratman gerekir.Bunun için sürekli dikkatli olman gerekli.Uygun bir yorumla hiç umulmadık olaylar bile, çok büyük fırsatlara dönüşebilir.Bak mesela, şu karşıda gördüğün taze köpek pisliği sana sadece iğrenç bir şey olarak geliyordur.Ama ben eğer, "şu pislikten bir lokma alıp ağzına atarsan sana 1 milyar lira veririm" dersem, olay senin acından nasıl da büyük bir fırsata dönüşüverir, değil mi? Yapar misin? Genç borsacı "Tabi efendim" der. Parmağını pisliğe daldırır, bir lokma alır yutar. Yaşlı borsacı cebinden bir milyarı çıkartır, gence verir.Bir süre yürürler, genç dayanamaz sorar: - Hocam, ben size ayni teklifte bulunsaydım kabul eder miydiniz? Bakın ileride de başka bir pislik var. Bir milyar karşılığı dener miydiniz? Yaşlı borsacı "tabi ki" der. O da bir lokma alıp yutar.Genç borsacı da çıkartır, biraz önce kazandığı 1 milyarı iade eder.Bir sure sessiz sessiz yürürler.
genç yine dayanamaz sorar: - Hocam. Ne sizin cebinizdeki para miktarı değişti. Ne de benim cebimdeki. Söyler misiniz, biz bu b..ku niye yedik ? Kurt borsacı cevap verir: - Öyle deme evladım.2 milyarlık işlem hacmi yarattık!!!
Soygunda son durum analizi tespiti yapalım, soyulduk yeğenim maalesef endekis düşerken senin hisselerin daha çok düşüyeahh
Neyise biz endekis analizine bakalım kar realizasyonu bi tık boyut değiştirmiş gibi duruyor endekiste sıkıntı mevcut son tahlilde anormal bir durum diye kayıtlara geçtik.
Yaz kızım
Gereği düşünüldü
Mal yok masat yok sepet yok, bu gibi durumlarda kendimi cibildak hissediyorum,vob endekiste 2 gün sonra vadesonu geliyor, Ağustos vadeye 12380 den 1 dene lönk cetonumu salladım
Herifler bisttin içinden buldozer gibi geçtiler.
sayfanın başlığı dowa kafa atan adam olup dow analizini yapmamak olmaz.ayda yılda 1 de olsa analizsiz bırakmayalım
En son 15 mayısta yazmışız
Bakalım ne olmuş.
Her zamanki gibi ben yazdıktan sonraki gün gevşemeye başlamış, tesadüfen 15 mayıs tepesinde yazmışım erkesiki gün düşmeye başlamış, düşmüş düşmüş düşmüş 38 binlere kadar gevşemiş sonra fışkırttırarak bu seviyelere gelmiş, şuan dow 39140 seviyelerinde işlem görmekte, önceki tepeyi ne zaman geçer o kısmını bilemem emme uzunvadeli 60bin projeksiyonumu koruyorum.
Borsada bir anda algılar değişir, tabii sen bu değişime ayak uyduramazsan türübünden seyredersin.
Onunüçün tek bir yöne şartlandırma kendini yeğenim
Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez
Elektriğe yüzde 38 zam haberi gündeme oturdu.
Elektriğe Yüzde 38 Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak Elektrik Zammı Açıklandı
Borsada elektrik sektörü hisselerini coşturur bu haber
Olan saf vatandaşa olur
Bahriyeli abiden bir tiyatro sahnesi hemen paylaşılmış. Bende hemen arakladım, fırsatları hiç kaçırmam :he:
Senin de zamına korum [zamcık] - Levent Kırca (Olacak O Kadar) (youtube.com)
Ağustos vadeye 12635 den bi dene şort cetonu salladım bakalım.
Tam zamanında şortumu çekmişim, herif resmen buldozer ile bisttin içinden silindir gibi geçti.
12460 flat
Ömür bitiyor borsada fırsatlar hiç bitmiyor.
Bir hafta daha gitti ömür sermayesinden.
Bist : 10.647
Euro : 35.14
Oran : 302
Yorucu bir haftaydı iyi tatiller.
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo
Arkadaşlar soruyor naptın vobu bıraktınmı hiç real time online olarak yazmıyorsun diyorlar.
Yazsam nolur yazmasam nolur zaten sürekli kazanıyoruz, cuma kapattığım şortumu sabah fışkırttırdığında 12550 den tekrar açıp onu da az önce 12069 dan kapattım, Her gün para dağıtıyorlar burda dayucuğum dedim.
Herifler endekisin içinden buldozer gibi geçtiler, şuanki mevzuu 10bin desteği kırılır mı yoksa destek tutar mı sorusu
Borsada algılar çok hızlı değişiyor.
Yarın bi bakmışsın bugün satan bi başkasıymış gibi geri alırlar, hep aynı el aynı oyuncu aynı tas aynı hamam.
Amaç ky yi soymak
Endekis çıkarken çıkmayıp bugün endekis düşerken senin hisse en önden düştüyse bilki soyuldun yeğen
Piyasa tam tahmin ettiğim gibi bugün satan taraf isteksiz,oysaki Avrupa borsaları koyu kırmızı
Herifler tam soyguncu mınacolu amukacci ile sikinovskiyi soktu oyuna miksen düşmez bugün