Bahçeli o demiş , bu demiş.
Kimin ..kinde ki.
O gitsin prostatı ile ilgilensin bundan sonra.
Printable View
Bahçeli o demiş , bu demiş.
Kimin ..kinde ki.
O gitsin prostatı ile ilgilensin bundan sonra.
Bu imvesting diye bir site var
Bilmeyenler icin yaziyorum
Cok eglenceli
Kufurlu cem yilmaz filmi gibi
Alkolluyken daha zevkli oluyor 😃😃😃
Adam yenmiste yenmiş yenmişte yenmiş. Toto 5.5 ve yukarısı diyordum. 54 sürpriz oldu. Memleket için hayırlı olsun.
Yandas medyada Ekrem kazandi dolar dustu diye bir haber gordunuz mu. 😀 Hareket sig piyasa da dis kaynakli. O gapin kapanmasi da cok cok uzun surmez.
tayyip kaybetti, dolar 10 kuruş aşağıda açtı :)
swap piyasasında işimizi bozdun- bunun karşılığı olur dediler, istanbul seçimini tekrar yapıcan- bunun karşılığı olur dediler, s400 için pentagon ultimatom verdi- tayyip xtr git çekti, moodys not indirdi vs vs dolar 6.00 bile tutunamadı.. ve seçimi kaybetti rte, usdtry 5.73 açti
hala umudu olan var mı dolardan ??
Ne diorum hep tayyip demek guclu dolar demek :kahkah: kaybedince dolar cakildi aninda
Dolarcilar elinizi cabuk tutun
Bu gitmeden bir 7 8 9 kaçsa alin tüyün
Bu fark iktidar degistirir 1 2 yila
Tayyip giderse dolar bir daha artamaz asla
Yine costuracak birsey bulacak ..panik yok..oldugu surece dolar gider ama gidecegi zaman yaklasiyor gibi
Doların yarın sabah 5,65 desteğinin test edilmesini bekliyorum. Alım yapmak isteyenler için uygun bir alım yeri olabilir.
Ne varsa ons altında var.
https://www.kitco.com/charts/livegold.html
Dolarda tekniksel olarak ilk etap simdilik tikir tikir isliyor. Hem fiyatsal hem zamansal olarak. Herhangi bir bozulma gormuyorum. Kabaca 5,60 alti ilk etabi bozar b planina bakariz.
Doları bu fiyatlara layık görenler ülkenin ekonomik durumundan haberdar değil mi?
ne umudu.. umutlar suya düştü karaçocuk. yaramı deşme.
şunu izleyince yüreğim daha da parçalandı..
https://www.youtube.com/watch?v=Vjmq...ature=youtu.be
"soğuk ingiliz mizahını niye çok sevdiğimi gösteren videodur... "
https://eksisozluk.com/entry/91634296
yok len şaka. mutluyum bu gece.. şarabımı yudumlayıp ahaber izliyorum..
s.kmuşum dolara.. er ya da geç bulur o yolunu. rahat ol.. üzme kendini çok.
not: %90 dolares
Bu dolar yine olmus 5.77
sayın Dursunali Bacıoğlunu hürmetle selamlıyor ve seçimin esas galibi ilan ediyorum... muhterem zat ı şahaneleri oy patlaması yapmış... saygıyla selamlıyorum efenim değerli büyüğümüzü
usdtry de bu saatteki işlemlerin % 90 ı robot emirlerdir... japonda seat sekiz...
konda 9 puan fark vermişti perşembe günü, nokta atışı oldu
2007'den beri bütün anketler/ ve piyasa etkisi izlerim, bizim borsa sadece konda'yı dikkate alır, bi tek onun tahmini etkili olur fiyatlarda.. yine haklı çıktı (sadece 01.kas.2015 seçiminde yanıldı)
konda açıkladıktan sonraki piyasa refleksine bakarsak (perşembe-cuma) piyasa gayet pozitif idi.. cuma doların biraz yukarı tepmesi tuzak niteliğinde sayılabilir bence, dolar aşığı kitle malum full-chp, onlara kurulan bi tuzak.. zaten 5.80 biraz üstünü görmekle yetindi.. olay kapanmıştır bence artık, orta vade 5.30 tutar mı ana destek olarak ? zannetmem ..
5.73 - 5.77 hareketi "ölü kedi sekmesi"
Fibonacci %38.2 düzeltme seviyesinden aşağı dönüyor.
https://i.hizliresim.com/QPAONV.png
21 ve 50 günlük ağırlıklı ortalamalar direnç oldu.
100 günlük ağırlıklı ortalama desteği test ediliyor, kırılacak ve 200 ağırlıklı ortalama test edilecek
"ara tepkiler mutlaka olacaktır"
Düşüş trendi kırılmadığı sürece geri çekilme sürecek , ben şahsen geri çekilmenin süreceğini düşünüyorum seçimden önce de yazdığım gibi.
https://i.hizliresim.com/QPAOGV.png
Yarın bu dolar 5.70 in aşağısını öğlene kadar görmezse artık yukarı trend başlar bence .Bakalım S400 meselesi ne olacak ?G20 zirvesinden olumlu birşey çıkmazsa borsadaki kısa süreli yükseliş hareketi öteki haftaya yerini düşüşe bırakır .Anketler zaten İmamoğlu nu işaret ediyordu.Bence geçici düşüş olur dolarda .sonrasi kaldığımız yerden devam ederiz.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
IMF kapıyı iki kez çalarmış bu sefer açacak mı damat kapıyı yoksa açmadığı için kendi mi dışarıda kalacak
Seçim çok güzel bir sonuçla bitti, yandaşlar gemiyi hızlı bir şekilde terk etmek isteyeceklerdir.
5.7279 vurdu çekti.
dolarin eksisi kadar borsa arti acar, bi kac gun bu ruzgar devam eder akabinde roller degisir; yeni bir hikayesi var artik ulkenin..
izleyip gorecegiz..
ytd
25 Temmuz'a kadar bence bu bölgelerde tırmalayacak.
25 Temmuz'da dayanamayıp mali taraf yeterince sıkılaşmadan para politikasını gevşetmeye başlama ihtimalleri var.
25 Temmuz tcmb kararını görmeden o nedenle 5.68 altını beklemiyorum.
Ama tcmb kendinden beklenen hatayı yapmaz ise ki epey düşük bir olasılık 5.68 altı mümkün olabilir.
Benim temel senaryom bu.
Caatsa'yı tcmb'den daha az önemsiyorum.
Zira kilit nokta yine tcmb kararı olacak mali politika sıkılaşmadan para politikasını gevşetirse büyükbir risk alacak.
Catsaa için ise şu anda ABD'nin yaptırımları savunma sanayi alanı ile sınırlı tutacağını düşündüğüm için tcmb kadar etkili görmüyorum.
Ancak tcmb zamansız gevşemeye giderse catsaa savunma sanayi ile sınırlı kalsa dahi etkisi katlanarak artabilir.
Tcmb sıkı duruşu sürdürürse (ki düşük ihtimal olarak görüyorum) catsaa'nın etkileri de sınırlı kalabilir.
5.75 ten 30 k girildi.