Nerede soluğu alır aceba.
Printable View
Nerede soluğu alır aceba.
Bugün biraz gazlama yapılmış olabilir
Bu hacimi yorumlayabilirmisiniz.
3 aydir 3.6 lardan mallandik daha ister hala zarar yaaoww
nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün nasıl olur aceba.
Şimdilik kendi kendine takılıyor gibi yine....neyse 2.60 ın altına basmadı...basamadı?
Dün 2.75 bugün 2.62 ne bu soygun değilde
Adamlarda kusur yok ki :) Burada az bişey kımıldama olsa atlayan cikcikleri avlıyorlar. Alırsan verirler... Başka kağıt mı yok demiştim bir kaç önceki sayfada... Demek ki kendi düşen ağlamazmış. 2.75 ten atlayan sazanlar için gelsin bu hareket.
Kendi adıma artık almıyorum ve satmıyorum...
YTD
Mola bitti deam eeet...
Devam edecek tabi zaten defter degerinden islem görüyor zarar mı ediyor ki fiyatı gerilesin maliyet dusureceklere şans veriyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devam edecek tabi :) 60 bin endekste 5 TL, 100 Bin endekste 2,6 Tl ise 125 bin endekste 1 TL şeklinde devam edecek...
YTD
Erken tatile mi girdi ne bizimki?Ya da ne yöne gitsin karar vermedi daha.
1.59 u gösterdiğine göre kararını vermiş
Gırısım sırketımız smartıks yazılım a.s. Halka acılma surecı
kapsamında 23.06.2017 tarıhınde (bugun) metro yatırım menkul degerler a.s. ıle “halka
arza aracılık ve yuklenım sozlesmesı” ımzalamıstır.
Çarşamba kağıt tavan. Devaaaaaammmmm ettttt.
Şimdi bu kağıda biraz da olsa yatırım yapmış biri olarak önce kendimi eleştiriyorum. Öncelikle 'aç gözlü patronların' malına bulaşmanın ne menem şey olduğunu anlayacak yaşta olduğumu söyleyeyim. Doymak bilmeyen, kötü, nitelikli dolandırıcılığın kitabını yazmış patronlardan adam olanını da daha görmedim. Efendim yaş oldu 60. Neyse bu VERTU için bir teknik öngürüde bulunayım ve yatırımcısına da ben dahil sabırlar dileyeyim....
Esasen 2.3x lerde ikili dip yaptı ve şu endekste en pohtan kağıttan bile berbat bir tepki yükselişi yaptı. 5 kademe çıkıp 4 kademesini ertesi gün geri verdi... Bu durumda kağıtta alım yapıp yem olmanın anlamı yok. 3 üzeri 3 değil, 5-6 kapanış yapmadan bu çamura ayak sokulmaz. Malda olanlar için en iyi yol alım veya satım yapmaktan kaçınmaktır...
Alım yapmayın dememdeki ısrarı sanırım 2.75 te kağıda atlayanlar anlamıştır. Buradan çok uzun süre parasını kurtaramayacaklara önerim ise ısrarla SPK'ya hatta yakini olan siyasal iktidarın önemli noktalarına; kağıdın şüpheli hareketlerine dikkat çekmektir.
Sağlıklı güzel günler,iyi bayramlar diliyorum.
YTD
Vertuya 2.75 ten daldım 2.59 a indi ilk kez bulaştığım bir kağıt ama ne yazık ki kağıt bile değilmiş.çarşamba aldığım yere gelirse verdiririm gözünün yaşına bakmaam
KAP: VERTU [ ] VERUSATURK GIRISIM SERMAYESI YATIRIM ORTAKLIGI A.S. OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL)
23.06.2017 18:45:46
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/613809 DOSYALAR: OZEL DURUM ACIKLAMASI (GENEL) 2017-06-23 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO) YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI - YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO) BILDIRIM ICERIGI ACIKLAMALAR ACIKLAMA GIRISIM SIRKETIMIZ SMARTIKS YAZILIM A.S. HALKA ACILMA SURECI KAPSAMINDA 23.06.2017 TARIHINDE (BUGUN) METRO YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S. ILE “HALKA ARZA ARACILIK VE YUKLENIM SOZLESMESI” IMZALAMISTIR. KAMUOYUNUN BILGISINE SUNULUR. SAYGILARIMIZLA
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asıl halka arz kafein yazılım. Daha büyük bir şirket. Aytıca Ağustos'taki temettüye de az kaldı. Yakında hareketlenir buralar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavan yapmaz bu kağıt
Ramazan Bayramı'nın ulusumuzun diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın
huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dilerim.
Artık tavan üstüne tavan yapsın 1 yıldır süründürüyor
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her haber sonrası tavan hevesine kapılanlar bu kağıdın geçmişini bilmiyor galiba.Yeni mağdurlar oluşması için büyük fırsat.Saman alevi gibi bir çıkış sonra çıktığı yere geliş.yatırım tavsiyesi değildir...
smetriksi nezaman halka arz edecek tarih bilen varmı arkadaşlar
Sabır gülüm ..
Metro galip öztürk işin içine girdiyse bu hisseden hayır beklenmez artık...galip öztürkun girdiği hic bir şirketten hayır gwlmememistir
açılış 2.68
2.76 şuan 2.79 u fördü
Tavan 3.12 de.,,,tarihi zirve 5.28
Tavan yaparmi
Ek 4972 anlık takaslar
lann bi izin yaptirmadiniz
Asıl galip el atmadan bi cacik olmazdi tebrikler galip başkana
önemli olan devamı gelecek mi eski günlerine geri dönecek mi ?
ben ac gozluluk yapmaaacam ufak ufak kacarim