Arkadaşlar bu ne iş , insanlar çıkmasın diye 2,49 u bile göstermediler. Bedelli yapcaz yada yapmayacağız diye birileri açıklama yapmalı ( yatırım tavsiyesi değildir , kendi fikrim)
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Arkadaşlar bu ne iş , insanlar çıkmasın diye 2,49 u bile göstermediler. Bedelli yapcaz yada yapmayacağız diye birileri açıklama yapmalı ( yatırım tavsiyesi değildir , kendi fikrim)
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
seans kapanmasa taban olabilir yani.. iğreti oldu çünkü..
35 yıllık gs taraftarıyım hisseyi yeni aldık 7 sene tspor’u taşıyıp 2.5xxx lerden sattık katmerli zarar yazdık ama daha kötüsü mide bulandırıyor
Arkadaşlar yüklü miktarda ziraat satış yaptı görünen satış 2.857k işlem toplamı 6.200 k dernek satışı devam ediyor sabah 1 geçilince 2.38 gibi verilmeliydi 2.4 zaten stop noktamızdı neyse işte takaslar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1fb7564892.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7940c2b5a6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...63ce05e388.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürler Bozman. Siz olmasanız Başkanın sermaye artışını “ağzından kaçırdığından” haberimiz olmayacaktı. Spor kağıtları taşıyınca sadece maç sonuçlarını değil,başkanların açıklamalarını da canlı izlemek gerektiğini öğrenmiş olduk[emoji4]
Beşiktaş ın yanında aldığım bir miktar Gsray’ı 2,39’dan vermiştim sayenizde. Düşüşün nedeninin dernek satışları değil de bu olduğunu düşünüyorum. Şu boğa piyasasında halka açıklık miktarının artması derinlik açısından olumlu bulunur ve müşterisi de çok olur bence. Yani hisseyi çok da aşağı indirmez.
Kim alıyor kim satıyor bakmak vakit kaybı bence. O kadar uğraşmaya değmez. Çok çakal var. Güvendiğiniz hissede düşündüğünüz satış aralığına kadar sağlam durmalı.
Uğraşmak istiyorsanız halks açık olmayan hisse satışı yapacakların “bir yıl içinde şu kadar hisse satacağım” gibi açıklama yapması zorunlu. Bu açıklamayı bulunabilirse daha yaratlı olur. (Gözler bozulduğundan Ben üşeniyorum )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Derneğin hisse sattığı yerde bulunup para kazanmak mümkün değildir daha önce bu hadiseden çok can yaktı kol bacak neyse ytd
kurthan
İyi akşamlar diliyorum arkadaşlar. Merak edilmesin yakında 3 ü de geçer yaza doğru 5'i de. Samat da düne kadar 1'in az üzerindeydi bedelli yüzünden güya direnç kıramıyordu! Spor kulüplerinin talep sorunu yoktur...Arz sorunu da yoktur. Marka değeri limiti hiç yoktur... Sadece yönetim dönemlerinde ihtiras ve basiretsizlik vardır. 4. bedelliye ihtimal vermiyorum. Bunlar da benim sesli düşüncelerim. (Al sat tut tavsiyesi değildir. Farkındalık olsun diye yazdım.)
Bu kağıt 2.4 civarına geldiğinde bi grup hep pazarlıyor ama birileri yükselmesin diye kafasına kafasına vuruyor derneği ayrı dert spegi ayrı dert herkese bol sabır
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Diğer sportiflerin hareketine bakınca şu başkana da çok kızıyorum. Insan kendi hissesinin ayağına kurşun sıkar mı diye? Allah'tan yükselen piyasa ya denk geldik. Ya Bir de Bist 2000 puan eksiye ise, nereye iner di bu hisse
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi ayıp olmasın diye , zorlama ile çıkıyor. aslında çıkmaya niyeti yok.
yazık.
Evet, bir basamak çıkıyor, yüksekten başı dönüyor geri iniyor. SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli sermaye artırımı yapacağını varsayarsak, %100 mü yoksa %500 mü yapar. % 500 yaparsa bedellide başarılı olur mu?
Çok şükür bizim uyuz düşmedi bugün..
Yenildik ama bu dengesiz hisse aldırmadı
Şimdi yeni gördüm aşağıdaki haberi.
Fener yarın yükselişe geçebilir.Tabi onun rüzgarı hafif bizi de yukarı çekebilir.Ne kadar çeker bilinmez artık.1 -2 kademe.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....lesti-41441489
https://resmim.net/f/edPVkF.jpg
aylık takas
bu hafta zirveye puan olarak yaklaştık, yarın nasıl açar.
Bedelli demoklesin kılıcı gibi duruyor.Bari kağıdı 4/5 TL yapta ondan sonra.Bu işte spk ninda hatası var.cani isteyince bedelli olmamalı.
Aynen şu Galatasaray'a neden bu kadar ayrıcalık tanınıyor anlamış değilim. O kadar bedelliyi hangi şirket yapabilir ki başka örneği yok. Hadi Galatasaray'a izin veriyorsun diğer takımlara da aynı şekilde davranılması lazım. Ama başkan bu bedelli söylemlerini bilerek yapıyor ve göz korkutmak için hisse satışı yapıyor gibi. Bir bedelli hazırlığı yapıyormuş gibi hisse sat, söyleşilerde ağzından kaçır, sermaye tavanını yükselt vs. vs. Dgklb'de patron satış yapıyordu ama çakallık peşindeydi o da ufak çaplı sattı kendisine ky kandırmak için.Ondan sonra hisse 1 TL daha pirmlendi.
Galatasaray'daki gelişen olaylara benim düşüncem bu şekilde ama bedelli yapabilirler mi? Tabi ki olabilir ama benim düşüncem bedelli olmayacak sadece öyle düşünmemizi istiyorlar.
Yarın Gap'lı açabilir !!!
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasımpaşa maçı risklimiydi ki ? Gap olursa şaşırırım. GS nin yapacağı iş değil. Belki 2.33-2.34 açar sonra ben ne yaptım yahu deyip geri döner. İşte onun herzaman yaptığı iş bu.
Alış kademesini dolu gösterip çakabilirler dikkatli olun...
Sabır Taşı
Ulan bir kere de şaşırt be. Tabii şaşırmaman da işime gelir. Elimde hiç hisse yok.
Trabzon tavana kadar gidecek sanırım.
Biz de arkasından bakar dururuz , böyle yöneticeler olduktan sonra.
fener bile sağlam durdu puan kaybına rağmen %3 kayıpla atlattılar..
bu hafta yıne enteresan maçlar var..Başakşehir /BJK Trabzon /Sivas Ankaragucu /FB...yıne tepe karısacak belki biz puan farkını dahada azaltırız.Ancak Yönetim yatırımcı düşmanı gibi bedelli de bedelli...lafları ile bence spk ya göre yanlış yapıyor...Yarın da duşunuyoruz yapacağız demedikki derler...Zor bu işler...Bilanço kar yazmaya başladı...+ yapılandırma yapıldı.Arsalar geri alındı.Bu bile kağıdı götürmesi lazım..Ama bır sopa var birinin elinde bedelli sopası...
Yarınki mahkeme sonucu da baskı oluşturuyor hisse üzerinde..
yarınki mahkemeden hiç birşey çıkmaz.
şahsi fikrim
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7. Sulh Hukuk Mahkemesi, Galatasaray'a kayyum atanması ile ilgili davayı reddetti.
Kayyum talebi reddedildi ama 21'inde başka bir dava daha var..
Sat sat bitiremediler bir türlü şu lotları...
arkadaslar merhaba,
stad isim sponsorluk anlasmasiyla ilgili bir haber var midir?
selamlar
GSRAY günlük
https://resmim.net/f/XLvEiz.png