ya bu kadar alıma bu hissenin düşmesi akılalmaz bir durum
Printable View
ya bu kadar alıma bu hissenin düşmesi akılalmaz bir durum
yahu tutanaklarda biri çıkmış %150 bedelsiz istemiş. böyle yatırımcıya reva, çok bile. ulan 900 milyon lirayı nerden bulacak nerden ekleyecek sermayeye!! katılanlardan biride başarılar dilemiş bu da geçmiş tutanağa, kola içiyordum burnumdan çıktı okurken :oleyo:
Kansız köpekler. İt dalaşına girdiler. Hepsinin Allah belasını versin. Kim bu tahtada oyun yapıyorsa.. 78 den 72 ye 5 dk. Da. Nasıl mahluk bunlar yaa. Hepsinin.............
..
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tutanaklrda defter değerinin %25 fazlası vs geri alım vs hiçbiri yok, coni bizi mi yiyon la
Hakikaten bu coni bizi fena kekledi..özel ajan gibi, nazar boncuğu dağıttı, sonrada kayboldu.. Kınıyorum şiddetli bir şekilde coni yi
böyle şeymi olur geri alım kabul oluyor,ne kadarlık alım yapılacağı,hangi süre içinde yapılacağı hakkında bir açıklama yok,bekleyelim bakalım belki ileriki dakikalarda gönderirler..
Var bi i.lik
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurula ky katılmasın diye mi yükseltilerdi şimdi birden bastılar geri
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar geri alım yapacaklarsa mantıklı niye fiyatı uçurup yapsınlar ki ? Manyak mı ? Alanda kendisi satanda
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pasta gönderecek varmı teşekkürler
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heee sabah millet otobüsle yoldaydı genel kurula doğru baktı yükseliyor kapıdan geri dönüp diğer durakta indiler... ilahi bonzos [emoji3]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğru, bu düşüşün ardından, iyi bir pastayı haketti ky..
Yanina da soguk gazoz
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence enerji bosalmasi oldu budan sonraki hareketler önemli
Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortalamaya bakarsanız zaten saçmalığı farkedersiniz 38 milyon işlem var ortalama 0,757 yani 30 milyon 0,74 ve üzeri işlem var sadece 8 milyonla (bunun 3 milyonu kapanış sonrası 0,72 den) 0,72 kapanış yapan bir kağıt. hiç bir açıklaması yok 30 milyon alış k.y tarafından yapılamayacağına göre ????? mantıklı açıklaması olan varsa yazsın lütfen.
not: kapanışta 0,78 dahil satışta kalanların toplamı 3 milyon lot
Arkadaşlar ben duyduklarımı aktardım. Hatta toplantıya katılan ky'lerin bir çoğu defter değerinin %25 fazlasına kadar geri alım yapılacağından zaten haberdardı. Kap'taki eski bildirimleri bir kurcalayın ben bulursam bende paylaşırım.
Yarın, 75 açar.... Demek isterdim ama... Hele yarın olsun da
Üsten bastın dedim ya alan satan kendisi. Hisse alımı yapacak adam ağır ağır ilerler öyle uçuşa geçmez salaklık olur
Son bar hiç hoş olmadı ..78 yıkar beklerken 72 kapattı ..78 nere 72 nere yarın ola Hayır ola
Buyrunuz
ŞİRKET PAYLARININ GERİ ALIM PROGRAMI
Geri Alımın Amacı
Bazı dönemlerde piyasada oluşan dış etkenler nedeniyle, hisse senetlerinin borsada oluşan fiyatı şirketlerin faaliyetlerde gösterdikleri performansı yansıtmamaktadır. Bu dönemlerde Şirketimizin kendi hisselerini satın alması, diğer tüm yatırım alternatiflerine göre daha iyi bir tercih haline gelmektedir. Genel kuruldan pay geri alımı için alınan yetki ile önümüzdeki dönemde borsada oluşacak fiyat hareketlerinin takip edilmesi ve koşullar gerektirdiğinde Şirketimizin kendi hisselerini satın alabilmesi amaçlanmaktadır.
Geri Alınabilecek Azami Pay Sayısı
Şirket’in paylarının en fazla %10’u geri alınır. Mevcut pay sayısı 600.000.000 adet olduğundan alınabilecek pay miktarı 60.000.000 adettir. Sermaye artırımları ile pay sayısının artması halinde %10 nispetine kadar alım yapılabilir.
Geri Alım İçin Ayrılan Fonun Toplam Tutarı ve Kaynağı
Geri alım için azami 100.000.000 TL tutarında bir fon kullanılabilir.
Geri alınan payların toplam bedeli, kâr dağıtımına konu edilebilecek kaynakların toplam tutarını aşamaz.
Geri Alım Programının Uygulanacağı Süre
3 yıl
Payların Geri Alımı İçin Alt ve Üst Fiyat Limitleri
Payların geri alımlarında alt fiyat limiti 0 (sıfır), üst fiyat limiti ise açıklanan en son tarihli konsolide bilançoda yer alan özkaynak toplamının ödenmiş sermayeye oranının %25 fazlasıdır.
Genel Kurul’dan Talep Edilen Yetki Süresi ve İşlem Prosedürü
Yönetim Kurulu genel kurulca kendisine yetki verildiği tarihi takip eden 3 yıl boyunca pay geri alımı ve alınan payların elden çıkartılması konusunda yetkilidir. Bu yetki süresi içerisinde kalmak üzere, yönetim kurulu daha kısa süreli bir veya daha fazla geri alım programı gerçekleştirebilir.
Yönetim kurulu 3 yıllık yetki süresi boyunca, biten bir geri alım programı sonrasında, tekrar bir geri alım programı başlatmaya karar verebilir. Bu takdirde yukarıdaki prosedür tekrarlanır.
Yönetim kurulu geri alınan payların tamamını elden çıkarmaksızın satışları sonlandırmakta ve yeni bir geri alım programı başlatmakta yetkilidir.
Geri Alınan ve Henüz Elden Çıkarılmamış Paylara İlişkin Bilgi
Şirketimiz tarafından daha önce geri alınmış ve henüz elden çıkarılmamış bulunan pay adedi 3.960.000’dir. Bu payların Şirket sermayesine oranı 0,66%’dır.
Geri Alım Programının Onaya Sunulacağı Genel Kurul Tarihi
Geri alım programı 17 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 10:00’da toplanacak olan genel kurulun onayına sunulacaktır.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Coni yaktın bizi. İnanmıştık artık 1.00 fiyatlara. Zararımız çok büyük
Kardeşim bu 3 ay önceki hikaye sadece bugün onaylandı resmiyette. Buna güvenip alım satım yapilmaz. Bileğim tek şey 3 ay içerisinde 1 e yakın yerlerde 1-2 tik sürüneceği. Dua edinde daireler eşlerinde patlasın daha çok yatırıma girmesinler. Birilerine şirketi satmak zorunda kalsınlar alanda zaten halkını 1.8 tl ye getirmeden vermez mikrop avni [emoji4]
Zaten yeni bir şey yokki onaylanan bu
Bu kağıdı az biraz tanıyorsam, yarın 0.74 açar, günü 0.76 ile kapar.
E5803 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi lan derler adama....3 sene yatmiş kış uykusundan kalkmakta 2 yıl atlamış hisseye ön görüde bulun seni kamasutra seni [emoji23]
Ciddi satış ta olmamış..marbas içine etmiş tahtanin... açık ci çokmu acaba
bir saçmalık daha ünlü menkul 0,75 deen 2 milyon almış, akşam 0,72 den geri satmış ??? 600 bin tl zarar ???
Pasta atabilecek yokmu hiç... yok mu :)
Ya şu garibe pasta atın yada pastaneye gitsin
60.000 zarar.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kime verdi malı. Altlarına yazdığı alışlara kendi yapıştırdı. Yarın eli mecbur, 0.76, açacaktır.. Ytd
1- Halka açık bir toplantıdan ne supriz bekliyorlardı da birden mali verdiler, toplantı sonucu zaten öğle belli olmuştu?
2- KAP' a her zaman seanstan sonra bildirim yapan yönetim neden seansın kapanmasına 10 dk kala açıklama gönderdi?
3- Ünlü yabancılar için işlem yapar ve yabancılar hiçbir zaman günübirlik al sat yapmaz, bugün neden yaptı? (Ya da bunlar bıyıklı)
4- Ortada olumlu/olumsuz hiçbirşey yokken Ünlü neden bir günde 60 bin zarar yazdı?
aklımda deli sorular.
Bu tahtada biseyler oluyor ama hadi hayırlısı.
Son soru: bugün birileri KAP 'a "bugün su kadar lot tarafimizca alinmistir" diye açıklama yollarlar mi acaba?
😎😎😎
Soruna cevap, bence kötü niyetli bir Spam sım arkadaş
Amir demek aşk demek yapma Arap kardeşim olma ayar gerilen sinirlerim ilacıyım ben
yarın 69a kadar salıp toplayabilir de. toplaması lazım. yoksa fena.
3.çeyrekte kar açıklaması muhtemel.. Gel gitler olabilir. Bekleyen çorbayı içer.. Heheheh