Artık satışa yüklü mal yazmıyorlar ne olur ne olmaz diye bilançoları görelim bakalım ytd
Printable View
Artık satışa yüklü mal yazmıyorlar ne olur ne olmaz diye bilançoları görelim bakalım ytd
Ocakta kağıt b grubu olursa ki 1.81 ortalama üzeri kalırsa büyük ithtimal b grubu olacak
Ocaktan sonra galip baba (metro)bizim kağıdı ziyaret edebilir şuan c grubu olduğu için
Bence alım yapmıyor gyo firmalarını sever krgyo onun için çocuk oyuncağı kişisel tahminlerim
Yatırım tavsiyesi değildir ytd
Bu arada SPK açıkladığı takvime göre bizim şirket bilançoyu en geç 31.10.2017 tarihine kadar göndermesi gerekiyor. Yani 19 günden bahsediyoruz.
Şimdi koltuklarına oturmuş hisseyi nasıl bu fiyatta tuttuklarını ve küçük yatırımcıyı nasıl bezdirdiklerini çay içerek birbirlerine anlatıp EGO tatmin ediyorlardır. Ama hissenin potansiyeli ortada.
Ayrıca endeks biraz düşse de bende panik yapıp aşağıya çekeyim havası vermeye çalışıyorlar.
şöyle sağlam bi alıcı gelse görürüm onları ama kendileri çalıp oynuyorlar... ihtiyacım olmayan para ile beklemeye devam düşerse eklerim sayısını artırırım o kadar ... ytd.
bakalom ne zamana kadar kendin çalıp oynıcan?
bi cacık olmıcak bundan heral.
Bilanço nasıl gelecek tahminler var mı?
2. bilançoda rekor kar gelecekti gelmedi, 3. bilançoya mı sarktı o rekor kar beklentisi?
Bu kağıtta bilanço tahmini yapmak pek tutarlı olmuyor lakin şirket satışları pek açıklamıyor
Genelde bilanço zamanı açıklıyor bizim bildiğimiz yeni değerlemelerle beraber 120 milyon civarı
Nakit potansiyeli var normal şartlarda ocakta b grubu olacak 1.81 ort üzeri kalırsa 31 aralığa kadar
2.64 e götüren beklentiler devam ediyor ve kağıt toplu olduğu için sert yukarı yapabilir ocaktan sonra
B grubu olursa artık bizim menkulden py işlemler yapılamayacak hayırlısı ytd
Bu hissede iyi noktadan alırsanız genelde kaybettirmez bana hep kazandırmış bir hissedir 60 günlük süre içinde bir kere %10 yapıyor o ara vermek lazım biraz salınca tekrar al iyi fiyatdan, bu hisse genelde açıkçılara kazandırmaz tavan yaparken açıkçı girerse çevirirler patlar elinde fakat akıllı uslublu hisse alıp bekleyenler kazanır.hedef 3000 lotla 5 yılda devremülklerinden bir tane alacak kadar değer olması kendi görüşlerimdir Yatırım tavsiyesi değildir
sn yav_tan, 180 günlük ortalamaya bakılırsa bugün itibariyle 1.99 a yakın bir tutara denk geliyor,yoksa yanılıyor muyum....gerçi fiyat buralarda gezinerek ortalamayı aşağı çekiyor ama nereye kadar :)
https://i.hizliresim.com/Gy3Jy7.jpg
Değerli arkadaşım 200 günlük ort 1.83 şuan itibarıyla fiyat 1.85 üzeri kaldıkça 1 ocak b grubu garanti o zaman
Galip baba metro bu kağıdı toplayabilir çünkü hemen hemen bütün gyolara girdi a ve b grubu olanlara bizim ki
B grubu oldu mu girebilir ytd
Üstte bir arkadaş açıktan bahsetmiş bu kağıtta açık olamaz c grubu çünkü
yaklasik 1 haftadir,hisse yukselmesin diye birileri biryerlerini yirtiyor resmen,halk ve vakiftan yapilan fiktif islemler,acilista satisa tek kademeye lot yigmalar,tacirler ve marbasin bunlarin dumen suyuna gitmesi vs vs...
aşağı aşağı gösteriyor hasbam alamadı istediğini galiba alana kadar bekletecek kanımca daha cok bekleriz gibi
Bu günde mrgyo galip baba girdi bakın hep genelde gyo a ve b grubu olanlar bizde aksilik
Olmazsa 1 ocakta b grubuyuz eee o zaman galip baba girerse krgyo uçar mı uçarrrrrrr ytd
Kişisel öngörülerim zaman beni haklı çıkarır umarım egpro pimaş birleşmesini 2 yıl önce yazmıştım
Illa laf soylemek gerekiyomus demek ki kipirdanmak icin...
Akşama doğru ters hareket yapmazsa sadece gaz almadan ibaret küçük bir hareket gibi görünüyor.
[QUOTE=gokhan2180;1064175]Belkide hisse de gerçekleşen hareketler bunu hazırlığı olabilir.[/QUOTE
Bence de herşey mümkün galip baba 2-3 günde takası alır ama önce b olsun bakalım ytd
takas atabilecek arkadaş varmı acaba?
Araci kurum dagilimini eksi gostermek icin ellerinden geleni yapiyorlar ama bilenler yemiyor
slm benden başka kimse kalmamış krgyo da.
Naz yapmaya gerek yok, aşağı kademelere vereceksen ver. Çok uzatma bu işleri :)
Bu fiyatlar yakışmıyor sana...
Sabır ve zaman en iyi ilaçtır..her şeye iyi gelir...onun için sabrımızı test etme ...
2 gundur hisse gidecek gibi olunca ,halk yatirimdan tek kademe satisa 40-50 bin lot koyup takoz yapan bir ....sahsiyet var,burayi okuyorsan ,haftaya da koyar misin o mali...
Işin özü kendileri çalıp kendileri oynuyorlar arada giren kurumlar onlarda kendileri değilse ertesi gün satıp çıkıyor ya zararına yada bir kademeye.... Bu arada dökülenleri topluyorlar sanki endekste kırmızı görürsek yeniden bir aşağı yapabilir ama eğer ki gitmeye niyeti varsa artık buralardan yukarı yapmalı. Yoksa mal kaptırabilir :) ki şahsen ben alıcıyım aşağılardan :) ytd.
spek efendi hemen takozu koyuyor gitmesini istemiyor heralde.
hemen takoz elinde gitmemesi için elinden geleni yapıyor.
Mal toplu isbank vakıf garanti halk ykb ziraat ak deniz finans bakın bu mallar benim değil yakın zamanda sert yukarı
Bekliyorum zaten ocaktan sonra metro baba silip süpürecek bence tahta hazırlanıyor hedefimi 4 TL'ye
Yükselttim ellerinde yüklü Lotları olanlar düşünsün ben günlük her gün min 10 max 30 lot alıyorum
Biriktirmeye devam eğer iyi bilanço gelirse tavan serisi de olabilir ya da ocaktan sonra b olunca galip
Baba zaten toplar girmediği bir tek krgyo kaldı ytd bekleyip göreceğiz taktik hergün aynı satışa mal yığ alışı boş göster :)
ya birisi baktı gitmeyecek mal çıkıyor yada baskı peşindeler kalkan kademeye basıyorlar devamlı bugun bi hareket yapacak ama hangi yöne çözemedim görünen baskıdan dolayı aşağıya doğru gibi ytd...
ne 87 imiş arkadaş bakalım kim galip gelecek :)
Tren kalkıyor mu ne :)
bugünde bircacık olmıcak gibi.takoza devam