Cemaşı satıp buna yüklenmen hata olur hocam demedi dedeme
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
cemasın sahibini sevmiyom üstad yüklü girdim yeter kaarı aldım; galipçimin nabzının atışına hakimiz ;) birbirimizi biliyoz yıllardır...hem daha erken panik gün kolluyorum sadece ful nakitte beklemek lazım bazen...suriye meselesi, libya global meseleler vesaire birde ilk bahar tahtaların mal çakma dönemi derken panik gün çok olur...
zaten bu mevsimde büyük hayaller kurarak tahtalara girmek saflık olur...sadece kısa vadeli grafik hareketleri için gir çık maksatlı düşünmek lazım...yoksa bir sabah şelale başlar bist in öncülüğünde bir bakmışsınız yaz boyunca zararı kurtarma derdine düşersiniz...ama şuan için erken zirvede testere modu 1/2 ay sürer...nisan sonu mayıs başı amman diyorum sadece...piyasa olumsuz haberi görme egiliminde olur...şuan için piyasa elindeki malları satmak isteginde olduğu için olumsuzlara göz kapayıp olumluları görme egiliminde...
finansal raporlar geçen yıl 26.02.2019 da açıklanmış eğer benzer bir planı varsa haftaya finansalları sergileyebilir....otel alımından dolayı 2018 yıllık bilançosunda baya zarar yazdırmıştı...muhtemelen 2019 yıllığı oldukça pozitif gelecek...haftaya metroyu bilanço haberini speküle ederek hafif hareketlendirebilir diye düşünüyorum...şuan baskı modunda...
bist yükseliş desteği yani 118.8xx koruyamassa yükseliş trendi son bularak düşüş trendine girebilir...dikkat etmekte fayda var bist için yukarda kazanç yüzdesi azalırken aşağıda zarar yüzdesi arttı...bist 118.8xx destek ve 123.4xx direnç...tabi galipçim özelinde tahtalarında ne yapar kimse bilemez...fakat panik yaptırmak isteyeceği kesin...
https://resmim.net/f/5bRNy2.png
Emeğine sağlık İllim kardeş.
Hoş geldin...
hb ustad. bu gun sembolik 42 den aldim azcik malsız yorum yapmayi etik bulmadigim icin... lakin asil miktari 34/39 arasi gelirse dusunuyorum...haftaya harekete gebe gibi...bakalim galipcim hg diyecek mi :) hoş bu gun ki alimim onu titretmez 40 altina sarkinca titretip kendine getirecem ;)
https://resmim.net/f/KLUlbu.jpeg
https://resmim.net/f/7ibHCU.jpeg
kaat hala toplu gibi...
https://resmim.net/f/LBRXWL.png
finansal tablolar oncesi galipcim ıkına sıkıla tahtayı kasıp sat sinyali üretti teknikci avı icin...yani ne demek bu ! önümüzdeki bir kac gün icinde panik dip yapıp stop patlatacak demek...ben galipcimi taniyosam stop patlatma gunu endeksin panik gunu olarak secer ve o gün ki mum un kuyrugu dibe dogru uzun ince olur...
gecmis mum cubugu formasyonuda gosteriyor ki galipcim teknik kaidelere uyarak tahta yapmis uzun zamandir...son 13 sinyalin 3 ü feyk 10 u gerçek çıkmış...bakalım bu son sinyal nakitte olan ky. ye alttan alim sansi verecek mi ! takip edip anlicaz baska yolu yok...galipcim radarimdasin o yesil bayraki birlikte dikecez bu sefer...önce bir paniklet ky. yi ;)
https://resmim.net/f/Hj0kRr.png
...goruldugu gibi 2018 de spekulatif bir zarar var malum otel alimindan dolayi, diger yandan ticari kisim yani ortak oldugu yan hisselerin fiyatini dusurerek kaat ustu zarari arttirmisti...
fakat 2019 da isler farkliydi..goruldugu gibi ilk 3 ceyrek kar yazdi ve son ceyrekte yan tahtalari yukselterek ortakliga bagli ticari kaari kaat ustu yukseltti bana gore; yani son ceyrek 20m. dan az kar yazmamistir...benim 2019 yil sonu beklentimen az 50m en fazla 70m civari kar...bakalim neler olacak...eger bu sekilde bir kar yazarsa 2018 yil sonu ile 2019 yil sonu arasindaki fark ucurum olur ki benim bildigin galipcim bu kaat ustu farki mak pazarlamak icin kullanir bir iki bayrak la ;) afaki rakamlar beklemeyin 1.5×/1.6× gibi rakamlar beklentim...tabi saman alevi gibi olur akabinde muhtemelen bedelli yada benzeri bir karamsar haber duşürebilir...bakalim hangi hayali sunacak bu sefer...
https://resmim.net/f/S89Our.png
https://resmim.net/f/PVU8UR.png
Dün 3m küsür açık işlem ve 160bin tl civarı para girişi mevcut...
https://resmim.net/f/AxFVDF.png
günlük oluşum artı eksi olasılıklar...
https://resmim.net/f/MFRNdC.png
Bir iki özlü söz yazayım dedim götüyle iddalaşan donuna sıçramış
Birde galibin götüne sik geçmez bundan sonra ugraşmayın
İllim kardeş ne yapıyorsun?
Annemin emekli maasiyla biriktirdigi 30 tane ceyrek altini bana vermesini soyledim borsada degerlendireyim sana dedim, vermedi :) kendisi hem karda (maliyeti dusuk) hem de dizisini izliyor bizim gibi bas goz agritmiyor. Bu arsiz hirsiz cakallara niye versinler bizim gibi. Devletin aga babalari da yastik altindakini cikart diyor siz once sirket patronlarini denetimden gecirin, nerede temettu? Bilancolar gercek mi? Hisseler neden surunuyor? Metroya bakin, kac liradan mali bosaltti endeks dusunce yercekimiyle hizlica ask yasar, cikinca da hamile kadinlar gibi yurur! Teknige gore 1.46 ustune atip beklerse roketlenmesi beklenebilir. Hayirlisi bakalim ytd
ustad neyapayim persembe/cuma oranimi arttirdim 28/41 arasi topladim bir miktar...daha asagilar dusunurse galipcim diye oransal olarak 90krslara kadar mermi biraktim...endeks toparladiginda bayrakta gonderme planim var bakalim...simdilik yesillerde oyalaniyorum...sonuc olarak bekledigimiz gibi panik gunu degerlendirdi galipcim kademeleri ozellikle zayif tuttugu dikkatinizi cekmistir...bakalim ne olacak...
%100 malda olmak tehlikeli...
https://i.resimyukle.xyz/2NRIK3.png
Batum dan bir otel satin almis, kapa haber yollamis. O parayla turkiyede yatirim neden yapmaz? Soyguncu ahlak yoksunlari , bir de avgyo icin bedelliye basvurmus yarin belki bir karar cikabilir. Bu adam bir konussa kimlere rusvet verdim diye o zaman saklanacak delik ararlar. Bu adam burdan kazandigini batuma goturuyor , orda da mafyalara rusvet dagitiyirdur yoksa barindirmazlar. Serefli devlet memurlari neden bu adamin tum malvarligina el koymaz? Yatacak yerleri yok hem galibin hem de rusvet yiyen kravatli homo sapienslerin.
Patronunuzun Milli mi tabansız mı olduğunu yarın göreceksiniz bence
La galip üç ayda sattıgın 30 40 milyon lotu toplayamadın gitti araya Bi korona vürüs Bi kuzey ırak operasyon birde ibdil operasyonu oldu böyle zamanlarda hisse ne sahip çıkamadın milli oldugunu gösteremedin gitti hep kendi cebini düşündün 10 sene önce dolar bazında 1.67 doları görmüş hissenin düştügü hale bak 0.20 cent borsanın en kötüsü bence
bilanço ne zaman arkadaşlar
Borsanın en kötüsü demişken bir tane hisse diyeyim EGCYH bu hissenin ödenmiş sermayesi 40 milyon ama öz sermaye 563 bin yani sermayeyi yemiş bitirmiş dd ı 0.014 anlayacağınız 1 kuruş hissenin şu anki piyasa fiyatı 0.35 kuruş 20 30 gün önce 0.50 kuruşu gördü şu anki pp/dd si 23 bu rakam 34 keri gördü şirketin başı davalarla dertte şirkette çalışan sayısı 1 kişi gözaltı pazarında işlem görüyor bunları yazıyorum gidip alasını diye degil hiç tavsiye etmem ama bu şirketin bile son 3 4 aylık performansı bile galibin hisse sinden iyi grafigi metronun grafiginden yüz kat daha kaliteli yani o kadar sıg işlem olmasına ragmen bunu niye örnek verdim metronun öz sermayesi sermayenin iki katından daha yüksek gerçi öz sarmaye in sermayeyi 3 3.5 katına katladıgı zamanları dahi gördük ama bu egcyh kadar delikanlı olamadı galip feyz alırsın diye yazdım
Muthis kar geldi, herkes metroyu konusuyor, galib yatirimcisina yedirmedi bu karlari tabi, spek ne yapacak yarin gorelim ytd
52 gunluk ortalama 1.40, umarim spek bugun aldiklarini 7-8 kademe yukardan bosaltmaz , milleti somurdunuz 132 milyon kar yap ama bir tavani cok gorun!!! Ytd
Kactan satalim metrolari kardes yarin tavan olmazsa yandik SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 günlük süreçte 1.20 ortalamalı topladığım tüm malları yolladım 38 den herkese bol şans...
Güle güle harca kardeş.
AVGYO da yaptığını yapıyor yarın uçuşa hazır olun ✈✈
Netice Galibin bu hisseyi öyle silip süpürecek yukarı götürecek gücü yok oda bunu biliyor hisse 3 e gidip hızlı geldigi için ky her 5 10 kademe çıktığında uçacak kaçacak hissine kapılıyor galipte bu ortamdan faydalanıyor başka bişey degil zaten öyle Bi gücü olsaydı ilk çıkışında kademelerde 50 bin 30 bin lotlar la işlem görmezdi kademelerde bekleyen lotlar böyle olmazdı sesiz sedasız 2 lere 3 lere gelmişti durum bu 70 kuruştan 3 liraya çıkışta toplamda 300 milyon işlem yaptıysa üç aylık Bi periyotta 3 liradan 1.2 li fiyatlara dönüşte ve bu fiyatlarda kaldıgı 3 aylık zaman sürecinde 1 milyardan fazla işlem yapmıştır yani galip asıl bu fiyatlardan para kazanıyor bence
Şimdi erdogan putin görüşmesinden Bi ateş kes anlaması çıkarsa kısa bir süreliğine 1.60 ı zorlar orada bir iki gün bekler bu bekleme süresini ky yine burayı kırıp geçecek diye alımla degerlendirir ama birlikler ikmallerini tamamladıktan sonra yine ateşkesi bir taraf bişey bahane edip bozar ve metro yine en önde tabansız hareketler yapar diye düşünüyorum ha şu 130 milyonluk kar onu bu hissenin fiyatlayacagını düşünmüyorum şu ortamda hele fiyatlama zaten bu hisse yüksek kar açıkladığı geçmiş dönemleri incelemekte fayda var nasıl hareket ettiğini görürsünüz buraya kadar kötü senaryoydu eger herşey iyi gider galip te hissenin %90 nın üzerinde toplamışsa 2.45kadar götürür minimum 2.45 geçilirse hacimle galibin başka planları var demektir 3 ü 5 i siker atar
Galip korona girdi girecek dikkat et Bi girdimi küt diye iki seksen uzatıyo yere o sebeple şimdiden tedbirlerini al mesela yolculara tek kullanımlık anti bakteriyel tulum maske gözlük hediye et otobüsleri her 4 saatte bir dezenfektan yıka bilet satış noktalarında el yüz dezenfektanları kullanmayı mecburi yap otobüslerin girişinede koy ha bide hosteslerin eline iyi kaliteli Bi ateş ölçer ver otobüse binen her yolcunun alnından ateşini ölçsün dikkat et başka yerinden ölçmesin ha bide her 4 saatte bir bide mola yerlerinde iniş binişlerde bu ateş ölçme işlemi devam etsin host lara dikkat et başka bişey yapmasın bunları yaparsan yolcu sayın iki katına çıkar bide bunları düşünemiyen şirket müdürünün ensesine benden taraf okkalı Bi tokat çek olurmu
Ha kumarhanedeki de tek kullanımlık zarlar bide orada da müşterilerin ateşini ölç ateşi yükselen olursa bu günlük bu kadar yeter dersin kolu makinaların kollarında tek kullanımlık yap kolu da müşteriye hediye edersin yoksa batarsın dikkat et bunlar en elzem tedbirler
Kısa dönemde market hisseleri en iyisi bence çünkü hastalığın bulaştığı ülkelerde halk raflarda alacak bişey bırakmıyorlar
Kısa vadede altını elden çıkarıp hisse senedi alan kazanır bence