Fiziki olarak takasbankta senin adına saklanıyor...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Fiziki olarak takasbankta senin adına saklanıyor...M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Makas kapandı robot işliyor....bugün Sanko ben 40 bin lotu eriyene kadar canım çıktı... Gümüş ons altının onsunun gerisinde kalınca vede 25.90 desteğinde sallaninca çıktım dolar aldım 2 bin usdtrf...
Şuan yeteri kadar satılacak mal var ve fonun elinde 500 bin var...
Alıcılar iş ykredi ve finansta....finans ve iş satisa döndü.
Metro ak tacirler gedik bunlarda yığınla mal var...dün OYAK 30 bin sattı kağıdın şaftı kaydı....eskisi gibi alıcı yok....ama kafa rahat...
Gösterge 40.30 iken robot alış 40.50 satış 41.3 çalışıyor bugün arayıp sordum....robotun ucu 5 bin çalışıyor....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ons gümüş 25.07 yi gördü....dolar uçtu ...yarın babalar dan biri duser....kol keser....ama 16.30 TDI var önemli....ondan sonra almak mantıklı....
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/SantManukyan/sta...295535105?s=19
Gumus ons 25 doları kıracak gibi duruyor. Dolar sayesinde belki 38 39 dan destek bulabilir.
cazip hale geldi fiyat ama haftaya abd tahvil satisi nedeniyle 10 yilliklarin tavan yapmasini bekleyen epeyce insan var. bu nedenle fonlari trampa etmek icin onumuzdeki hafta sonuna kadar beklemeye devam. 10 yilliklar tavan yaparsa fon degisimi yapip uzun vadeli lotlarimi alip yaticam artik. uzun vadeli yatirimda maliyet cok onemlidir. ne kadar dusuk maliyet yaparsan uzun vadede karin katlamali artar. bu nedenle benim ici ucuzluk onmeli olacak haftaya. bu nedenle zorda kalmadikca fonun robotundan almam. daha elinde epeyce mal var zaten.
Sabah doları sattık, TDI sonrası gümüş aldık....haftasonu genelde tepki verirdi....ayrıca haftasonu teşvik senetodan geçebilir....platin bitcoin ons toparladı gümüş leş gibi duruyor bu can sıkıcı ve anlaşılır değil....hepsi yeşil Dow artı. Gümüş _0.7M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD Senato’su 1.9 trilyonluk yardım paketini onayladı.
50-49.
Biden 1-2 güne imzalar.
Şimdi paket geçti bu ay biden para girer hanehalkina demiş....önce temsilciler meclisine tekrar....p.tesi Sali biden onaylar...korkunç para ve buda emtiayi çıkarmazsa yuh deriz...
Bitcoin çalışıyor haftasonu herhangi bir tepki yok....altın ve gümüş öncü göstergelerden haber var mı?M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitcoin +%7
Önümüzdeki hafta dolar kuru yükselebir o kadar stimulus paketine rağmen emtialarda yükselebilir çünkü enflasyon %2 üzerinde olacak ABD’de. İthal ediyorlar enflasyonlarını diye yazmış mıydım?
https://twitter.com/mehmetcagdasi/st...736528904?s=19M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demiş adam...doğru diyor.... enflasyon varsa önce onslar yükselmesi....açılışta gümüş %3 e yakın 26.89M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ons- silver için artık FED in uzun vadeli tahvillere el atmasını bekleyeceğiz. Tepki desen, çok cılız kalıyor.
3-4 gündür 7,58 i savunuyorlardı, kırmasıyla anında 7,68. Yine birilerinin stopları çalıştı dolarda
Sanko 40.45 den aldıklarını 41.09 ortalamayla verdi....akşama dolar düşer...ucuzdan koruz...bu A1 gldtrf geldi bizi ekmekten etti şimdi gmstrf yere dadandı....tokatliyorum tokatliyorum gelip dadaniyor....sabah 40.65 den 18 bin malını aldım şimdi 42 den geri alıyor....Sanko alınca kimse girmiyor satınca alıcılar sıraya giriyor...Allah'tan ne zaman alıp satacagimizi biliyoruz?
Gnmstrfyi 40.95 ortalamayla geri koyduk....dolar ters köşe yaptı ama onslara bastılar....
Ben yarı gmstrf yarı altınla girdim...
Borsalara satış gelince altın gümüş e göre daha diri duruyor....
Şimdilik dolar bacağından ekmek yiyoz ..
Borsalara satış gelecek....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yellen: Teşvik paketinden sonra altyapı destek paketine döneceğiz.
Alt yapı yeşil enerji güneş paneli : gümüş
Nasd** , tepeden %10 civarı düzeltme yapmış. Buna karşılık Dow bu hafta tarihi zirve görmüş. Ellerindeki şirketleri değiştirip, “ reel” sektör ağırlıklı hisse alıyorlar gibi.
Borsalara satış bencede gelecek. Ama hangi haberin üzerine bilmiyorum. Belki mutasyona uğrayan virüsün artan tehlikesi olabilir veya Fed in Abd faizlerine dokunmaması sonucu, yine paranın poz değiştirmesi vs....
Bakıyorsunuz, Apple 2,5 trilyon olmuş. Microsoft 2 trilyon, amazon 1,5 trilyon. Bu meşhur Abd teknoloji beşlisi neredeyse Abd milli hasıla kadar. YUHH !!
Dedik ve Nasd** %4 yukarıda 😂
Bugün ABD’de faizler bu nedenle yükseliyor. Enflasyon diye değil. Tamamlayıcı Likidite Rasyosu diye bir şey var. Fed o rasyoyu gevşetmişti, o gevşeme 31 Mart’ta bitiyor. Uzatacağım da demiyor Fed. Banka holdingleri de Hazine tahvili satıyorlar. Fed uzatmazsa sorun derinleşir.
ABD 10 yilliklar 1.64 rekor....bu hafta çarşamba Fed var...bastıkları kadar para bastılar soyleyecek birseyi kalmadı...geçen haftaki 3 lu ihalede 1.53 den tahvil alanlar %10 zararda....faizlerin çıkışı Fed i erken faiz artırmaya yönlendirecek olmasıyla onslar baskı altında olur çıkmaz ama düşer mi daha haftaya belli olur....bu aralar güvenli liman dolar görünüyor....
Gmstrf ucuz 41 altına dussede bu yüzden almadım....
Çarşambaya kadar bekleyelim....
Zgold , gram altının 30 kuruş altında işlem yapıyor. Sn. Tortumlu, ordaki sizsiniz galiba
Gmstrf tabanda ....robotun satış ucunu görelim diye dua ederken bu defa alış ucunu gördük buralar bedava....şuan robot 5 binle 41.18 de fiyat 41.22
%14 reelle aradaki fark %1 e inmiş.daha fazla reelde düşecek beklentisi nden oluyor genelde.çarşamba fedden sonra yön belli olur.ytd.
Robot 10 kademe çizdi anında. Geç bile kaldı
Bugün A1 55 bin iş 55 bin döküldü....başka zaman tavandan alanlar şimdi dipten sattı....bende dipten aldık....yarın deli bı alıcı çıkarsa pahalıdan veririm satarsamda robot dibinde...kaybedecek birşeyin yok....bu ara pariteye rağmen onslar diri duruyor....
Bugün A1 65 bin lotla battı...ben MB kararına kağıtsız girdim....toparlar diye aldıklarını zararla sattık...._8 binle paçayı yirrtigima seviniyorum....sabah +2 olan Gr akşam - 3....malların ucuzlamasi ucuza mal alacak olmamız sevinç...10 yıllık lar 7:yukarda petrol 9 eksi...nasdag 3 eksi....
eskinden yapikredi, qnb, tacirler ak gibi aracilar gunici fiyata bakamdab saglam alirdi. simdi bu tarz alici cok ama cok nadir. hatta yok gibi bisey. marj yuzde 1 indi. hatta bazen fon bile satis icin geliyor. zaten fiyat yuzde 1 dusse gece fonun satis rakamina gelir fiyat sabah. tahtada alis yazan yok. altlar bombos. birisi stop yapsa ki bu aralar olabilir. stop yapacak alici yok asagida. urkutuyor beni bu tahta. marj 40 50 kurussa artik gunici hic bakmiyorum bile. herkesi soguttular tahtadan.
en sinir bozucu kismi da atiyorum gece gumus artti ertesi gun fiyatlamiyor marjdan yiyor. gecen gun gece gukus artti. ertesi gun marjdan yedi net aktifin altinda islem gordu. hic guvenim kalmadi tahtaya. herseye ragmen iiki bu fonlar var yoksa coktan defterimi durerlerdi hisselerde.
Cuma gedik 40 bin TEB 45 bin sattı kol kesen kesene....A1 almadı aldığını verdi....Sanko düşükten ful aldı....
Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevden alındı https://t.co/ERdLoCUChQ
Hafta içi birisi dile getirmişti....çok ihtimal vermiyordum ama kenarda duruyordu....onun için maldaydim....
Sadece yazık...ülkeye yazık bize iyi....
Dolar kapalı çarşı 7.90....
Dostum yüzde 10 yukardan alırken sıkıntı çekmiyordu....biri bir bassa %10 zarar ihtimali....şimdi robotun dibine gelmiş ve marj 50 Kr düşmüş korkuyorsun....enteresan....
Geçen fon mal alınca bin olan marjı 50 Kr durdular....cuma robot satış yapınca tekrar bin oldu marj....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eskiden fonun elinde mal yoktu. simdi fonun elinde 600 bin lotun yarisina yakini duruyor. ilgilenmedigimden bakmiyirum rakama ama gecende de artmis olabilir biraz. bu mal varken yukselse bilene fon geliyor yuzde1 yukarida satisa. ilgimi cekmior o yuzden. asil enteresan olan marj daha yuksekken kuvvetli alicisi vardi simdi niye kuvvetli alici yok. buna bakmak gerek. neden cekildi kuvvetli alicilar. altlarda fazla alis yazilmiyor eskisi gibi. cevabi su bence abd 10 yilliklari. abd 10 yilliklar 1.7 olmusken ve 2 ler konusulurken kimse mal almak istemiyor olabilir. ama ben gumusten umitliyim herseye ragmen abd 10 yilliklar tek ik hareketini tamamlasin geregini yapacam. ama simdilik eskisine gore cok daha az lotluk islemler yapiyorum ara sira. gozum baska yerlede buraya bakmiyirum bile cogu zaman.
Sanırım fon gümüşten fiziki gümüşe paralel geçiş olabilir bazı yatırımcılarda.
Son zamanlarda herkes özellikle fiziki gümüşle ilgili yayınlardan sonra.
Kendimde kısmen bu geçişi yaptım diyebilirim.
Fon: fiziki gümüş
Sadece evde değil takasbankta...
Endişeniz nedir ki?M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.