Naber Moruklar, 10 şmartta geçti.
Printable View
Naber Moruklar, 10 şmartta geçti.
Demokrat neredesin ne kadar art niyetli varsa hepsi birer ikişer çalılıkların arkasından ortaya çıktılar salya sümük keyif yapıyorlar ahaa böyle :yahoo: peki siz neredesiniz uzun vadeli gerçek yatırımcılar iki kelamda siz etseniz acınası halimize.. Böylece 10 mart 22 nisanında şifresi çözülmüş anlaşılmış oldu ama şemsiye açıldıktan sonra .. Parp'n dediği gibi şom ağızlılar kına yakın nazik yerlerinize ..Hus,bize gelene kadar sende hızını,hazını alır böylece sende rahatlarsın bizde kafamızı dinlemiş oluruz..
Genel durum itibariyle aklımda bazı sorular var belki değerli yorumlarda bulunursunuz diye sormak istiyorum.
1- Sağlık Bakanın, korona ile ilgili "Bu salgının şu anda Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek ve şu an sadece şunu söyleyebiliriz; bu virüs tespit edilebilmiş değil." ifadesini nasıl yorumluyorsunuz? benim kafamı karıştırdı açıkçası?
2-Rusya ile ilgili gerginlik hala sürüyor mu sizce? Bekletme görüntüleri, nato'dan açıklamalar falan filan bunların genel anlamda etkisi endeks üzerinde nasıl olur?
3- Dünya genelinde bütün finansal araçlarda bir temizlik mi yapılmakta?
son olarak sizce bu negatif hava ne zaman durulur ?
4- ABD başkanlık seçimine borsaların şahlanarak girme ihtimali var mıdır ?
virüs olayını abartıp piyasaları oyuncak ettiler.en büyük payı ise bizim şerefli grup aldı.yapılacak birşey yok el mecbur virüs bahanesisin unutulup geçmesini bekleyeceğiz.bu duruma kına yakanlar var ise onlara hak ettikleri sözü ne forum kuralları ne de adabım müsade eder.
yakında bunu da atlatır unuturuz tüm geçmiş krizler gibi yalnız zaman kaybı ve yıpranma oluyor ona da alıştık artık ihlas ta 7. yılım olacak sanırım.
sn demokrat daha önce grafikten pek anlamadığınızı belirtmiştiniz lakin takip ettiğiniz arkadaşlarınızın grafiklerini paylaştığınız iletiler vardı, şimdi ihlasın aylık grafiğine bakıldığında, her ne kadar şuan durumlar karanlıkmış gibi gözükse de sağlam bir ralli ihtimali görüyor musunuz uzun vadede? size zahmet rica etsem direk yada dolaylı bir yorum olur mu uzun vade için?
Bunlarin cevabi bilen var midir? Kelin ilaci olsa basina surer..+4 den -3e gelecegini sabah aksam kim bilebilir..ayilar tepisiyor...buda firsati kullaniyo..ytd
Bilanço açıklandı sanırım
Bilanço geldi.. -15.541.166
Net dönem karı 5.261.565
önemi varmı bu ortamda pekde yok , virüs gelir geçer dedik ama şehirleri bırak ülkeler karantinaya alınıyor artık,ticaret seyahat durma noktasına geliyor bir süre daha havalar ısınıncaya kadar devam eder deniliyor , bu saate kadar satamadıysak bundan sonra satmak hiç olurmu.
hlas Ev Aletleri, 2019 yılında net karını bir önceki yıla göre yaklaşık 527 oranında artırarak 42.860.897 TL net kar açıkladı
Aslında işler yolunda gidiyordu taaki bu virüs illeti can almaya başlayınca panik planları alt üst etti
Bacaksıza kuşlu sitede hashdag açmışlar #şantajıbırakborcunuöde beter olsun pigme
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın siren
Yukarıdaki 4 madde sualinize tek yanıt vereyim
Hisseler spekteyse yukseltir
Spekde degilse yukseltmez
Yukarı gideceginde elinizden hissenizi alırlar
Asagı getirecekse paranızı alıp yıllarca kullanırlar
Ben spegin ac gozlu olduguna inanıyorum hep ben kazanayım istiyor
66 kurustan nah hisse alır bu kafayla kycukle beraber kendisininde parası pul oluyor
Sert yukarı surecegi inancımı hala tasiyorum
Son olarak 86 lar dan epey hisse sahibi olarak diyorumki nah elimdekini 66 dan alırsın
Tum nakiti bitirdigim icin sadece 67 den hisse alamadıgıma üzülüyorum
Yorumlarımın tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi degildir
30 kuruslarda iheva sürünürken yıllarca zarar yazdı
Simdi aa iheva yuksek kar acıklamış diye atlıyan kazları yolacaklar
Yemezler senin ihevanin ederi tahtada 3 tl bile olsa ederi benim gozumde 30 kurus
İhlas harici tum istirakler hormonlu fiyatdan işlem görüyor
Yorumlarımın tamamı hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi degildir
tesellimiz ihlas holding in belirli bir ticari faaliyeti olmadığı için
korona virüsten fazla etkilenmeyecek olması mücoit şarteli kapatıncaya kadar ky yolmaya devam
tuhaflık demişken;
aklımca petrol almayı düşünüyordum en fazla 1 e 3 kaldırırım diyordum, yani %30 falan da düşürüp portföyü temizleyecek değiller ya diye düşünüyordum, çok samimiyim bir süredir konuyu araştırıyorum neyse, pazartesi günü gözlerime inanamadım. Alırmıydım orasını ben de bilmiyorum lakin çok tuhaf şeyler oluyor.
Bu ihlas için uzun vade de çok tuhaflıklar :whistling: olur mu kim bilir...
kibirli her şey gönlünce olsun umarım bu süreç tahmin ettiğin gibi olur, herkesin kendi yatırım kararı sonuçta
oksijen petrol demişken sen ne yaptın depoyu
Rahmetsizin oğlu şimdi bu dürüstlükmü,adaletmi,hakkaniyetmi ihla holding 0.60 krş sürekli zarar açıkla ihave 4.00 tl üstü ve yaklaşık 43 milyon kar hırsızlığın ağababası yapılıyor iştiraklerde paralar cebe indiriliyor..Sizin gibi soygunculara göz yumanları kınıyorum desemde ne olurki umurlarında bile değil hep beraber çalıyorlar İhgzt bile 40 küsur milyon kar ediyor gazetelerini kim okuyorsa ama holding iki sandalye bir masa sürekli zarar öylemi kargalar şeyleriyle güler buna ama örenler sizinde sıranız gelecek inşha Allah..
öyle deme tayfur, kaç vakittir buraları takip ediyorum, Nostradamus'u solda sıfırda bırakacak yorumlar yapan arkadaşlar var kanımca, lakin neden dir bilinmez ihlas özelinde yorum yapmıyorlar hep sağından solundan birşeyler diyorlar, anlamakta zorlanıyorum.. neyse belki ihlas özelinde açıktan açıktan düşüncelerini paylaşanlar olur da bizler de belki nasipleniriz
Bu arada geçen hafta USD de corana mücadelesi için 2.5 milyar dolar bütçe onaylanmış, ayrıca trump amcanın korona da neymiş yakında aşı buluruz açıklamaları var.(daha önce 15 şubat bütçe onay tarihi zannetmiştim) Torunlara anlatacak anı biriktiriyoruz işte:plc:.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satıcılı bir başlangıç yapması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini -700, ortalama tahmin ise -977 oldu.
Foreks'in 39 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +2.376 puan olurken, en düşük beklenti -7.680 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 39 analistin 8'i pozitif, 31'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 2.461,51 puan düşüşle 101.062,51
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -700
Ortalama : -977
Maksimum : +2.376
Minimum : -7.680
Katılımcı: 39[(+8)(-)31]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(11/03/2020 - 09:19:12)
Arkadaş la jo yok mu
Bugunde mi porsa eksi diyolarr..
Üflemeli saz takımı iş başında,nasıl çalarsan çal bu son çalmandır yokuş öncesi.
Sakın sakın şu ana kadar çıkılmadıysa bundan sonrası için çıkış yenilgidir. Her şeyin her an değişeceği bir ortamda hareketsizlik en iyisi bana göre düşüş kadar çıkışlarda keskin olacaktır tek bir haber akışı hepimizş terse yatırabilir
PANİK ORTAMI ÇOK KÖTÜDÜR şu an yaşanan tam anlamıyla budur
Yine salaga yatiyo..
Samimi ve yapıcı paylaşımlarınız için teşekkürler sn. getto
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili spek, hiç şaşırmıyorsun, nerde bu işin heyecanı
Alma aldirma satma prensibimiz geçerliliğini koruyor. Dikkat spegin en kolay ve rahatça mal dağıtacağı ortam böyle hisse fiyatinin ucuz algısının oluştuğu zamanlardır. Bu kagitta dip diye bir sey yok. Ucuz görüntü ve hisseyi isteyene aldirmasi asagi yönlü daha yolunun olduğunu bize gösteriyor malesef. Dikkatli olmakta ve fiyatlarin stabil olmasini beklemek en dogrusu.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bunlar hastahanelerinde coronavirüs aşısı üretsinler, veya üretmek için çalışma başlatsınlar:evil:
Gecirmisler olsun..ytd
Kapanis tahmini olan var mi
60-61 tahmin..borsadan hizli dusuyoruz..ytd