Globalde de aynı anneden olma üvey kardeşi var.
Printable View
Alım için fiyat kolluyorum. Spekleri attı üzerinden. Çok güzel oldu bence. Ytd.
HD1900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ekibe selam ederim mal bekliyorsa ecük kesenin ağzını açıvercek yok öle üç kuruşa fasula euro dokuz buçuk lira y.t.değil
Unuttum , birde bu şirket tahmin ediyorum birçok kişi biliyordur böyle bir şirkete ortagiz ne denebilir ki , bilen biliyor , düşünsene yatırımcı bu şekilde yatırım yapsa , spek tahtacı trader ne yapar en fazla kendilerince saz çalıp oynarlar
Tır otobüs işi var wv ve man denilmede,,,olursa iyi etkiler inşallah...varmı fikri olan...
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
millet uzaya gitti bunun tahtacısı HIMBIL çıktı fesad herif y.t.değil
Boş depo ile gaza basilmaz. Biraz depoya mal doldursun. Dökülenlerin malını alsın illaki yürüyecek. Siz genede gaza gelmeyin. Ben kendimi gazliyorum:)
3. ceyrek bilancosundan beklentiler nedir ?
temmuz ayından sonra denge cubuğu üretimi seri üretimi geçti. bu bilancoda görülmeye bilir.
Diğer kalemler deki beklenti nedir ?
Beklentimiz hep daha güzel günler görmek inşallah 🙂
CEMTS Solo 2020/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 90184853 Yıllık Değ%:115
Grafiğin güncel hali aşağıdaki gibi.
Bugünkü kapanış takoz üst bandını ihlal ederek kötü bir sinyal verdi. Düşüş devam ederse 11,90 civarından geçen trend çizgisi (takoz alt bandı) kuvvetli destek. Bilanço haberi kan kaybını durdurabilirse mavi renkli düşen direncin geçilip geçilmediğini takip edeceğiz.
Büyük resime baktığımızda pandemi dibinden beri tüm yükselişler hacimli düşüşler hacimsiz gerçekleşiyor. Yani teknik olarak umut vaad etmeye devam ediyor. Yarın bilançonun nasıl fiyatlanacağı orta vadeli yönümüzü de tayin edecek.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...7205690981.png
Bilanço çok güzel, 14.1 larda pozisyon alıp geçen hafta 14.6 larda çıkmıştım. Açayım bir bakayım bugün fiyata dedim. 13.31 bu bilanço beklentisi hiç etkilenmemiş mi bugün düşüşü anlamadım. Yarın çok yüksek açmaz ise hissede pozisyon açmaya talibim :)
Düşüş hissenin suçu degilki. Abd ile dans macrona boykot derken herşeyi çay atarak çözmeye kalkinca hisse ne yapsin. Ama haklisin . Bilanço güzel gecen haftanin yuzde 10 altinda fiyat. Alirken kazanmak lazim
Aynen dediğiniz gibi...:bravo:
Şalter atmasın, fakirin....Herkese dalıyor.
Sonrada olan oluyor, Yabancı fonlar voltalıyor.
Döviz rekor kırıyor, Dolarla'mı çalışıyorsunuz deniyor.
Giren girdiğiyle kalıyor...
Tahta Cuma kapanışa doğru bilanço hazırlığını yapmıştı,
Gel gör ki, tahta bu gün kim vurdu ya gitti.
YTD...
ilk çeyrek 15 milyon
2.çerek 25 milyon
3.çeyrek 50 milyon kar.müthiiş performans
yılsonu kar rakamı 150 olur mu acaba:)))))
Seviyorum seni cemts
Bu piyasada tavan oldu ya gerisi önemli değil
Cemtaş düşen piyasada yine hevesi kırıldı gibi 🙂
Lanet olası tahta...
Hemen, hemen sermayesi kadar kar açıklar,
Ama sümsük sümsük hareket yapar...
Burva ve Burçe'ye baktıkça gel de bu kansıza tav olma.
Uleyn, dandik bir tahta bu karın onda birini açıklasa,
elli tavan yapar...:vk::vk:
YTD...
Genel Yurtici ve yurtdışı düşüşlerden faala etkileniyor. Genel görünüm duzelirse. Abd seçimi netlesir ve birde herhangi bir ülke aşı onayi verip genel aşılama olayi başlarsa. Bu hissede koşmaya başlar artik. Bunlar olursa dolarda düzene girer diye düşünüyorum
Yuh senin şerefini. Böyle günde eksi
13,80 lerde eski destek direnç olmuş gibi bir hali var kaç gündür 🙂 hacim umut verici ama cemtaş bu belli olmaz taban bile yapabilir 🙂 şirket çalışsın yeterki elbet geleceği yeri bulur bir gün
Twitterda cemtaşın, geleceğin egeendütrisi olabilir şeklinde yorumlar var. Bu yorumlar heyecan verici. Hisseyi yakından takip eden arkadaşlar ne düşünürler acaba bu konuda?
Bizde aynı hayallerle elimizden geldiğince, birikim niyetine ayırdığımız paralarla çemitaş alıyoruz. Kendi adıma 7 lerden itibaren ufak ufak elime geçtiği kadarıyla alıyorum. 7-8 yıla egeen olması ümidiyle..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Süper ortama rağmen Tahta %3,5 eksi...
Lanet olası sözüm ona para basıyor...:kahkah:
Teneke...
YTD...
Perde arkasında numara ceviriyorlar , hiç şüphen olmasın , mızrak çuvala sığmıyor lakin çuvala sığmayan mızrağı nereye sigdiracaklar göreceğiz !!!
Büyük oyun var belli .o yüzden küçük oyuncuları sepetlemek için bayağı güçlü sallıyorlar.
Cemts yatırımcısının finansal okur yazarlık profilinin level'ı biraz yüksek diye düşünüyorum. Bu saatten sonra yapılan ayak oyunlarını yemez. Tabiki düzeltmeler olacak. Ancak orta ve uzun vadeli düşünenler için ciddi kazançları olacak diye tahmin ediyorum. Artık meyvesini yeme dönemi başlıyor.
cemtas in bir ege endüstri olması temel analize gore biraz zor. cemtas in ödenmiş sermayesi 100 M. en son 3. ceyrek toplam karı 90 M.
egeen in sermayesi sadece 3 M
en son 3. ceyrek toplam karı 205 M
bu nedenle fazla hayal kurmasınlar.
4. ceyrektede ayni gelecek gibi.
denge çubuğu üretimi artmayacak MAN ve mercedes e seri üretim başlamayacak. pandemi avrupa da sıkıntılı.
belki onay çalışmaları ile ilgili veya denemelerle ilgili KAP haberi gelebilir.
Cemtas in icinde yapılabilecek yatırımlar bitti. kasa daki para ile belki satınalma yapılabilir.
yeni üretim proses leri yada yeni urun yatırımı belki yapılabilir.