Rus basınına göre Libya'da Mig-29 uçağı ile Türk ticari gemisine saldırı düzenlendi.
RT Arapça'nın haberi doğrulanmamıştır.
https://twitter.com/rusencenter/stat...08267401613312
Printable View
Rus basınına göre Libya'da Mig-29 uçağı ile Türk ticari gemisine saldırı düzenlendi.
RT Arapça'nın haberi doğrulanmamıştır.
https://twitter.com/rusencenter/stat...08267401613312
Bankalar olmadan endeksi 20.000 aldılar
İlginç di mi
Türkiye kadar saçma başka ülke yoktur herhalde.
Fındık üretimi olmayan kanada da fındık fiyatı ülkemizden 100 de 60 daha ucuz...
Bir sürü üründe bu böyle... Geri kalmışlık bu oluyor galiba [emoji4]
Bu arada, yarın sabah 70 ad kısa açan arkadaşa allah sabır versin. Çok stresli bir durum.
dow da 25229 fibo 61.8 e denk geliyor..bizde de 108200
eğer hayvan terliyse ve önünde set varsa aşabilir mi,göreceğiz.
olur da bıst bu hafta bu değere gelirse,stoplu orta vadeli poz. alırım.
yazmayan değil yazamayan arkadaşlar.neyse yasaklıların gelmesiyle forum şenlenmiş.
yasaklı kişilerin yasaklanmasının temelinde,dili sivri,renkli olmak,fevri tepki ,poz. ısrar edip çatana cevap vermek,siyasi uyuşmazsızlık vs. vardır.
bunlar esasında ,özünde harekettir,hayattır..
fazla huzur,sukunet iyi değildir.:)
herkese hoş geldiniz dileklerimi iletirim.
ANKARA da arefe günü markette kiraz 35 tl di..hem de ,öyle güzel kiraz değildi.
25 bin 600 mü geliyor?
Yok devenin hörgücü.
BIM SAĞOLSUN. SON DİPTEN %50 yapmış..endeksi %12 etkilese(yanlış hatırlamıyorsam) ; net katkısı %6 eder. yani 82.000 den gelirken diğer tüm hisseler hiç prim yapmasa bile endeks zaten BIM sayesinde yaklaşık 87.000 olurdu.
herif BIM E BURADAN %100 YAPSIN ENDEKSE %12 ETKİLER..zaten endeks her şey aynı olsa da yaklaşık 115000 olur.
ZATEN KADEMELERDE 6-8.000 LOT VAR,o kademelerinde çoğu kendisine aittir....KOCA ÜLKENİN BORSASININ EN BÜYÜK ETKİLEYİCİSİ ,biskevüt olmuş.
Ortada bok gibi para olacaksa ons neden düşer?
dolar endeksi veya altın
ikisinden biri yalan süler.
Bence yalan söyliyen dolar endeksi.
Altın baştacı, işleme ondan başlamak mantıklı.
Hiç bişi anlmadın dimi*
piyasalara hoş geldin. :he:
Demem o ki, dolar endeksi yardırır bence.
Lakin önce dowun şortçularını pörtletmek ilazım.
bence.
Ben 12 ye aldım çileği lezzetliydi. Kiraz 15tl aldım. O mevsimine göre idare eder seviyedeydi. Ama çileği seviyorum ya. Erik de 10tl aldım. Kütür kütür şahane papaz erik,
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lö Kola satışları patladı heral, ondandır
Bizim burada pazarda 10 tl den başlıyor ama pazarcı nasıl koyuyorsa erik 8 kiraz 12 idi yarın tekrar bakacağım
Markette sen seçersen pahalı ama çilek Nisa’n başı 4-5 tl idi .
Seçbul çilek bol dedi pahalaştı
Napolyon kiraz 35 tl kalitesini bakalım ne olacak sonu Ek 25128
Aynen çileğe iyi zam koydular, Bugün tv de muhabbet vardı, denk geldi. Romanyaya ihraç etmeye başlamışık heral. Öyle duydum. Ondan artmıştır belki fiyatı. Bi de deney yapıyollarmis. Tuz atınca kurt çıkıyomuş falan. Milletin ilgisini çeksin işte :))
dün almanyada bankalar ne durumda diye deutsche ye bi bakiyim demiştim. altta 7,00 da çok güzel trend vardı geçerse coşar dedim aynen öyle yapmışlar.
https://i.hizliresim.com/dSdBuT.png