Sirketi cok yuksek fiyatlara giderse hic sasırmam...potansiyeli var..biraz uzun vade dusunmek lazım ..hayırlısı hersey nasip kısmet isi..... ytd.
Printable View
Sirketi cok yuksek fiyatlara giderse hic sasırmam...potansiyeli var..biraz uzun vade dusunmek lazım ..hayırlısı hersey nasip kısmet isi..... ytd.
https://invst.ly/b1ij8
bugün kapanışa doğru ya da en geç yarın öğleden önce tekniğe sadık kalırsa güzel olacak
yatırım tavsiyesi değildir.
dikkat brüt takasta
9,70 altına hacimli akarsa kesin stoploss
10.00 zayıf bir direnç var
Safları sıkı tutun düşme silkeleme bitti ok yukarı artık.. bu yeşil amerikada borsa profu..
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yeşil bir bar bıraksa saatlikte çok iyi olur sabah ky sattı gedik topladı
sabahtan hızla yukarı hareket edebilir alım fırsatı vermeyebilir....ytd
bakalim aradigimi yesilde bulabilecekmiyim, herkese bol kazanclar
ilgimi cekici hareketler,nasıl bir kağıt, nasıl bir şirket? aydınlatabilecek birileri varsa çok memnun olurum
Kap :
Pay Piyasası’nda payları işlem gören şirketlere ait A, B, C, D grubu değişiklikleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e41b8e6f9e.jpg
Uluhan Grup iflas etti
ŞİRKET HABERLERİ - 07 Temmuz 2019, 11:20
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde satışını yaptığı binlerce dairesi yarım kalan Uluhan Grup için mahkeme iflas kararı verdi.
Dokuz yıl önce temeli atılan projesini tamamlayamayan Uluhan Grup için tasfiye süreci başladı. İflasına karar verilen şirketin 2 bine yakın daire ve dükkan inşa etme planı söz konusuydu.
Uluhan Grup’un ortağı Taha Aktülün için 2016 yılında 404 yıl hapis istemiyle dava açılmıştı.
Diken'den Ali Çiçek'in haberine göre; Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Uluhan Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. için iflas kararı verdi. İflas kararı 26 Haziran olarak kayıtlara yansıdı.
Ticaret sicil gazetesi kayıtlarına göre iflasına karar verilen şirket üç ortaklı görünüyor. 3 milyon TL sermayeli şirketin ortakları arasında Süleyman Demirhan, Taha Aktülün ve Mustafa Memiş yer alıyor. Demirhan ve Memiş yüzde 25’er, Aktülün ise yüzde 50 hissenin sahibiydi.
2 bine yakın daire
İflasına karar verilen Uluhan Grup iki büyük projeyle gündemdeydi. Biri Acunkent, diğeri ise Babil Kuleleri. Babil Kuleleri projesinde 1050 konut 151 de ticari birim bulunuyordu. Acunkent’te ise 670 konut 185 de ticari birimin yapılması planlanıyordu.
Mağdurlar ortada kaldı
Ancak, projeler tamamlanamadığı gibi çok sayıda daire de ikinci kişilere satıldı. Mağdurlar, kurdukları derneklerle seslerini duyurmaya çalışıyor.
https://m.borsagundem.com/haber/uluhan-grup-iflas-etti/1419286
bu yazinin yesil holdingle ne alakasi var..
https://i.hizliresim.com/Z57Eyg.jpg
8 temmuz 2019
saat 16,03
Ahmet Atak'tan kurtuldu hisse artık engeli kalmadı. Önü açık bundan böyle diyeceğim ama; Bölge, Türkiye, Avrupa ve Dünya ekonomilerinde işler iyi gitmiyor. Türkiye'nin düzeltme hareketi bu defa uzun sürdü ama son USD verileri va FED'in bu yıl 2 defa faiz artırımına gitme ihtimalinin giderek yükselmesi, Türkiye ve henüz gelişme yolunda olan ülkeler için rüzgarın tersine döndüğünün miladıdır. 2019 yılı 3.ve 4. çeyreği yani yılın ikinci yarısı, yeniden yükselişin başlangıcı olacak kanaatindeyim. Suriye ile ilgili jeopolitik riskler azaldı, Doğu Akdeniz konusunda orta yol da bulunacaktır, S 400 mevzuu geçti ve uzun seçim dönemleri de bitti. Artık ekonomiye ve dış politikaya odaklanılsın. BIST şahlanıp, eski parlak günlerine dönmeli. Mazereti de kalmadı ralli yapmamak için.
Bu holdingin özsermayesinin bu kadar yüksek gösterilmesi yalan değildir inşallah. Bir zamanlar Gen Yatırım Holding de böyleydi. Sonra, bu verilerin yalan olduğu ortaya çıktı. Hisse 50 TL. leri gördükten sonra düşe düşe 50 Kuruşun bile altına indi, iflas durumları yaşadı. Sonra da borsa kotundan çıkarıldı. Bir çok ky. onunla beraber battı.Dikkatli olmakta fayda var. Borsa dışı topiğinden, Gen Yatırım Holding hissesinde ky. lerin başına gelenleri okuyabilirsiniz.
Özkaynaklar bağımsız denetimce yapılan yeniden değerleme ile oluşan menkul ve gayrimenkullerden oluşuyor. Yoksa ödenmiş sermaye 6,000,000 TL. Holding de menkul kıymet yatırım ortaklığı şeklinde. Wowwo ve Zincir İnşaat firmalarına %50 şer iştirak şeklinde. Buradaki esas hikaye Wowwo ve halka arzı idi. Avrupanın 2.büyük araç e-ticaret firması bu. Halka arzı için çalışmalar başlatılmıştı ancak ekonomik sorunlar nedeni ile ertelendi. Wowwo ayrıca sahip olunan gayrimenkulleri ve araçları vade ile satan bir firma. Geleceği olan bir şirket. Beklentinin çoğu burada ve geliştirdiği bu sistemi değersizleştirmek rasyonel olmaz. O yüzden bir masa bir kasa firma değil. Dünyada ve ülkemizde e-ticaretin geçtiği süreçleri hepimiz görüyoruz. Halk arz bu yıl sonu tekrar gündeme gelebilir gelişmelerin durumuna göre.
Yyapi ve ygyo ne zaman saha kaldıracaksın sen satarken iyiydi 1 sene oldu vefasiz seni
bol kazançlar...
Bilen varsa cevaplayabilir mi,
2017/12 döneminde 206 mly karı diğer faaliyet gelirlerinden etmiş.
bu nedir diğer faaliyet gelirleri.
gerçek karmı iştiraki Wowwo dan falanmı geldi.
yani kasada gözüken geçmiş yıllar karları 186 mly gerçekte kasadamı hayali değil değilmi.
ben bilanço dipnotlarına falan baktım ama göremedim atladım galiba.
Yarın nümayiş var, 15lere yolculuk başlamalı artık. Ekranın başına geçin, koltuklarınıza yapışın, dengenizi kaybedip düşmeyin sakın; dut gibi toplarlar yoksa. Benimkisi sadece öngörü, teknik meraklısı bir tahta yapıcı var, artık zamanı geldi çünkü. Neden? Çarşamba FED azaltım yapacak 11 yıl aradan sonra ilk defa. Aynı gün Avrupa büyüme verileri açıklanacak, büyümede azalma ve resesyona gidiş olabileceği öngörüsü var orada da. ECB'nin de en geç Eylülde faiz azaltım beklentisi var, piyasaya para verecek yani. Dış piyasa kaynaklı bu durum yaklaık 1 aydır Türkiye'de de fiyatlanıyor zaten. Gösterge tahvil faizleri yaklaşık 800 baz puan aşağı geldi, kurda da keza aynı sürede yön sürekli aşağı, tahvil faizleri geriledi, enflasyon görünümünde kısmen düşüş trendi devam ediyor, hisse senedi piyasası psikolojik sınırın üzerinde hacimli olarak tutunabildi vb. Makro göstergelerin büyük bölümü buna henüz tepki vermedi görünüyor ancak bu da doğal, reel piyasa önce para ve mali piyasalar sonrası bir süreçte olumlu/olumsuz hiyerarşik tepki gösterebiliyor. 2. ve son çeyrekte yavaş da olsa büyüme, istihdam, tüketim harcamaları ve talepte canlanma olacaktır. 4 yıldır ilk defa yurtdışı fonlar yeniden Türk hisse ve tahvil piyasalarını araştırıyor. Daha ne olsun. Tüm işaretler gösteriyor ki rüzgar tersine dönüyor. Hadi hayırlısı bakalım. 1 ay sonra alıntılayıp bu yazıyı bir daha bakarız duruma.
Ziraat ve vakıfbnk faiz oranlarını düsürdü..ülkemizde ve yurt dısında faiz indirimi sürecine girdi. BU sureç ile beraber konut insaat ve araba alımı satımı artacaktır...yesil grubuna en cok fayda görecek sirketlere sahip...yesil yatirim wowwo ile satislari artiracaktir...ayrica senet ile araba satislari hizlanacaktir...insaat sektöründe de hareketlenme olacaktir...100 trilyon sermayeli wowwo icin halka arz sureci baslayabilir....ya da yesil yatirimda bedelsiz sermaye artırimi gelebilir.....hızlı yükseliş bekliyorum....kısa tepki yükselis16, sonra 34 gidecegini degerlendiriyorum...ytd
Yok mu takas paylaşabilecek zaten hacimsiz salı yada çarşambaya kadar bişeyler bekliyorum .
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ygyo ve yyapı tavan oluyor. asıl holding baskıda.. 36 liralardan 10 lira olan sensin ve wowwo gibi bir değere sahipsin... kim inanır.. :) biraz durumlarda düzelme emaresi var desekde şirketler pek iyi niyetli değil.. sürünmeye devam...
Ahh kamil ahh
bol kazançlar...
:notr::notr:
madem borsa bir gumar bastım 6-5 lot:whistling:
şaka şaka :he:
uzun vade graflarda dönemsel sert hareketler hep bu tarihlerde gercekleşmiş nedense
sırf buna güvenerek bu gün cüzi bir miktar aldım Rabbim utandırmasın...
günlük haftalık aylık macd ler tetik cigisi üzerinde pozitif olması
artan hacim....
gecen ayki hacmin yarısını 2 günde yaptı
gecen dönem ki hacminin 4/1 ni 2 günde yaptı
bu sebeblerden biraz aldık ...ytd
Türkiye'ye ilk yatırım yapan Çinli banka olan ICBC,Metal Yapı’nın Levent’te inşa ettiği Levent Tower'ı satın almak için pazarlık yapan kuruluş, sonunda el sıkıştı. ICBC, Metal Yapı’ya 560 milyon dolara yakın bir bedel ödeyecek. https://t.co/ezYww5VLoO
Ytd
her sınırı ötesi operasyonda her tezkere dönemi iyi prim yapmış izlemekte fayda var!:)
formasyon direnci 11,45
hedef 15,65:)
Ozkanazderoğlu paylaşmış emeğine sağlık
https://resmim.net/f/gfyVVG.jpeg
Aslında sabah verdiklerimi gün içi 10.04 geri aldım ama tekrar verdim.Nasibimizde yokmuş. Vardır bundada bir hayır.Size bol kazançlar
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir