Ben bilmem, Reha Abey ele diyi..:he:
Printable View
Sevgilli günnük
https://i.hizliresim.com/FKKORg.png
Saatlik
https://i.hizliresim.com/FyceAr.png
ABD Tarım dışı isdihdam verilerinin açıklanması bekleniyor.
Eurusd 1.1378
.EURUSD Günlük Grafik.
https://i.hizliresim.com/Yv0NuL.png
.EURUSD Haftalık Grafik.
https://i.hizliresim.com/0Pjh7h.png
İstanbul'dan Diyarbakır'a giden yolcu otobüsünde corona virüs testi pozitif çıkan Süreyya Ç.'nin, kendisine yardımcı olduğu için alnından öpüp 50 TL bahşiş verdiği muavin Zafer Demir ile otobüste bulunan 29 kişinin corona virüs testleri negatif çıktı.
ABONE OL
https://www.google.com.tr/amp/s/www....klandi-6227390
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
VIOP 30 Yükselişle açıldı. 0,68%
Bizim spot piyasa S&P futurelari ..klemiyor diyesen.
6.7633 üçüüçüüç
Günlük Toplam USDTRY İşlem Miktarı : 2.115.000.000
Günlük Toplam EURTRY İşlem Miktarı : 50.000.000
hafta sonu yeni bir düzenleme mi var acaba...
Dün Bulaşık mak. arızalandı. Servis çağırdım. Bugün sabah 1 kişi elinde takım çantasıyla geldi. Ben de mutfağı komple topladım ki, rahat rahat makineyle güreşebilsin diye. Adam , makineyi çalıştırmadı bile. Yan kapağı açarak şöyle bir baktı ve '' Abi 2 ihtimal var. Birincisi gövdeden , ikincisi rezistanstan sızıntı yapıyor. ''
- Peki onarımı kaç para tutar.
- En az 500, en fazla 1200 tl.
'' sizde doktor muayenesi gibi, geldim gördüm, tetkikler için atölye diyorsunuz. Bu makinenin arızası belli. Parçanı getirip taksan da denesen olmaz mı. Maksat onarım değil, Müşterinin gözünü yüksek onr. bedeliyle korkutarak yeni makine almasını sağlamak. Bu arada 10 dk. da 75 tl. servis haracı da cebe. Haydi defol git ''
Komple soygun düzenine geçilmiş. Şirketlerle sevişenler, garibanlara ( sokakta çöp toplayana ) ceza keserek göz boyuyorlar.
kulp mulp yok.
o gördüğünüz tavanın sapı. :he:
Icon 1.5 Blue dCi EDC 115 bg 251.500 ₺ yapmışlar 2019 un ekim ayında bayiye gittim 180.000 tl demişti vur tut 175.000 e verecekti o zamandan bu yana %40 dan fazla zam gelmiş
2020 Style SUV 1.5L EcoBlue 120PS 8 İleri Otomatik Dizel Euro 6.2 289.300 TL bunun pazarlığınıda 191.000 e yapmıştım buna gelen zamda %45 in üstü gibi memlekette gıda enflasyonu güya yıllıkta %12 enflasyon %11 ama arabada enflasyon %40
Elinizdeki luppoları hemen bırakın. Gerek kalmadı
Sokağa çıkma yasağı iptal.
pazara gittim sabah pazarcı verip veriştiriyordu sokağa çıkma yasağı yok diye perşembe günü diğer pazarda domatesi 3 tl den satmışlar bugün sokağa çıkma yasağını duyan halciler zammı bindirmişler ve bugün t5 tlye çıkmış domates fiyatı pazarda bu akdar alçak bi millet olduk bir günde fırsatçının karı %40
15 ili kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım.
Almanya bizi kiskaniyor, Pomy lerde arkadan yetisip selektor yapiyorlar yol verin diye. Ne oluyoo yahu biri bir aciklasin.
Adamlar cocuklarin logo taslariyla yap/boz oynadigi gibi ülke yönetiyorlar.:vk:
soyluyu madara etmek için her türlü kumpas hazırlıyorlar, yerine kayyum isteriz..!!
Bu kadar da olmaz. Perşembe toplantı sonu açıklama yok. Gece yarısı yasak, gün ortası yasak iptal. Öğleye kadar 2-3 kez yolculuk planlamamı değiştirmek zorunda kaldım.
Bu kadar hızlı karar alınması güzel
Bilindiği gibi salgın döneminde, milletimizi Koronavirüs'ten korumak için çok sayıda tedbiri hayata geçirdik. Bunlardan biri de tüm Türkiye’de veya belirli illerimizde uyguladığımız sokağa çıkma sınırlamalarıydı.
Esasen, en son sınırlamanın ardından bu yöntemi yeniden kullanmayı düşünmüyorduk. Ancak, bir ara 700 küsurlere kadar inen günlük vaka sayısı neredeyse bini buldu. Bu olumsuz gelişme üzerine, sokağa çıkma sınırlaması tedbirini tekrar gündemimize almak zorunda kaldık.
Sağlık Bakanlığımızın önerisi ve İçişleri Bakanlığımızın genelgesi ile bu hafta sonu da 15 ilimizde sokağa çıkma sınırlaması uygulanacağı dün gece ilan edilmişti. Fakat vatandaşlarımızdan aldığımız değerlendirmeler, bizi kararı yeniden gözden geçirmeye yöneltti.
Tek amacı hastalığın yayılmasını önlemek ve vatandaşımızı korumak olan bu kararın, farklı sosyal ve ekonomik sonuçlara yol açacağı anlaşıldı. 2,5 aylık bir aradan sonra yeniden günlük hayatını düzenlemeye başlayan vatandaşlarımızın sıkıntıya düşmesine gönlümüz razı olmadı.
Bunun için, Cumhurbaşkanı olarak, 15 ilimizi kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması uygulamasını iptal etme kararı aldım. Vatandaşlarımdan, MASKE-MESAFE-TEMİZLİK kurallarına bu süreçte de titizlikle riayet etmelerini önemle rica ediyorum.
Virüsün başı dönmüştür nereden geldim bu ülkeye demiştir ..
Ek 25224
Bist yabancı işlemleri.
Kaynak garanti yatırım
Rakamlar kötüleşiyorsa önlem gerekmez mi gibi önemli bir soruyu sormamız için. Önce sabah yasağı savunan, şimdi serbestliği savunan kitle ile,
sabah serbestliği savunup şimdi yasağı savunan kitlenin bir normalleşmesi gerekiyor.
Ben sabah yasağa karşıydım. Eğer normalleşme ise köküne kadar normalleşme, henüz erken iste kontrollü yaşama devamdan yanaydım.
İkinci el satılık luppo.
- Paketi açılmamış. ( sıfır gibi )
- Alınır alınmaz sabunlu su ile yıkanmış, kurulanmış. ( temiz )
- Yarı fiyatına verilir. ( az bişey pazarlık payı var.)
- Şehir dışındaki alıcılara kargo ile gönderilir. ( kargo ücretini ben öderim ) :he:
:kahkah:
Şimdi cidden hafta sonu yasağı kalktı mı,zaytung falan değil di mi.
Dün gece 12 de yatan biri yeni kalktıysa onun için değişen bişey yok.Dün gece ne ise aynen devam.