başka hisselere emek verdiğiniz kadar buna da emek verseydiniz daha iyi olurdu...snap yok..neden ???
ytd değildir
Printable View
başka hisselere emek verdiğiniz kadar buna da emek verseydiniz daha iyi olurdu...snap yok..neden ???
ytd değildir
9. Şirket, proje isteğindeyken İBB Başkanlığının kamulaştırma kararıyla
14.01.2013te 256104 nolu KAP ile duyurulan Emlak Planlama İnşaat Proje Yön.
ve Tic. A.Ş. (EPP A.Ş.) müşavirlik sözleşmesi feshedilmiştir. Kamulaştırma
şerhinin terki sağlandığına göre Bakırköy’deki şirket taşınmazının akıbetiyle ilgili
şirketin planları, projeleri nelerdir. KAP da yayınlanan ve EPP A.Ş. nin de taraf
olduğu Müşavirlik Sözleşmesinin karşılıklı feshedilmesine sebep kamulaştırma
şerhinin terkiyle bu sözleşmenin veya geçerlilik kazanması gerekmektedir. EPP
A.Ş. nin ve sözleşmedeki diğer tarafların hakları nelerdir.
Cevap: Emlak Planlama İnşaat Proje Yön. ve Tic. A.Ş. (EPP A.Ş.) ile halihazırda bir
sözleşmemiz bulunmamaktadır.
10. Şirket tarafından 09.07.2019 günü gerçekleştirilen yatırımcı gezisinde
söylentilere göre toplantıya katılanların izlenimleri göstermelik toplantı yapıldığı
yönündedir. Toplantıya katılanlara İBB Başkanlığının şirket taşınmazını
kamulaştırmakta kararlı olduğu vs. anlatılması suretiyle de yanlış-yanıltıcı bilgi
verildiği anlaşılmaktadır. Analiz toplantısı veya analist toplantısı her nasıl
adlandırılıyorsa tekrarlanması gerekmektedir. Bu tür toplantıların tekrarlanması
hususunda şirketin kararı nedir.
yukarıdaki konular hakkında eninde sonunda bir gelişme olmasını beklerim...uzun süreli sessizlik buna işaret ediyor şahsi görüşüm..
ytd değildir
Cevap: Şirket tarafından yapılmış olan bu toplantılar bilindiği üzere KAP sistemi
üzerinden de yayınlanmış, tüm yatırımcılarımız davet edilmiştir. Toplantıda Mali
işlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız toplantılarda bizzat
yatırımcılarımıza ve analistlere şirketimiz, hedeflerimiz hakkında son derece
objektif ve rasyonel cevaplar vermiş olup toplantılar büyük bir ciddiyetle
yapılmıştır. Tekrarı ilerleyen dönemlerde ihtiyaç duyulursa mümkündür. Bu
konuda tabi ki Covid 19 pandemisi ile ilgili olarak uygulanan koruma tedbirleri ile
ilgili hususlarında göz önünde bulundurulması gerekmektedir.
11.Şirket tarafından 804807 - 804808 KAP ile 23.12.2019 günü duyurulan Kayıtlı
Sermaye Tavanı İşlemleri ile Esas Sözleşme Tadili SPK başvurularında şirketin
varlıklarına ve potansiyeline göre 80 Milyon TL Kayıtlı Sermaye Tavanı neden
artırılmamıştır. Kayıtlı Sermaye Tavanı için Son Geçerlilik Tarihinin 31.12.2024
yerine 31.12.2025 şeklinde talep edilmesi nedeniyle SPK onayının gecikip
gecikmediğini belirtiniz.
Cevap: Şirket 5 yılda bir Kayıtlı Sermaye geçerliliği için SPK’dan izin alıp genel
kuruludan geçirmek zorundadır. Bu işlemler 2019 yılı için yapılan 7 Nisan 2020
tarihli Olağan Genel Kurulunda tamamlanmıştır. Sermaye artırımı ise şirketin
ihtiyacına göre belirlenir ve realize edilir.
9 aylık bilançoda tekstil firmalarının antivirak kumaş satış durumlarını göreceğiz,spariş yetiştiremiyordu küçük firmalar dahil...asıl önümüzü sonra göreceğiz.. bu kumaşlarda kar marjı ortaya çıkacak..
ytd değildir
Bilançoyla hareket ettiğini görmedim,,siz boşuna temel veri paylaşıp duruyorsunuz.. ateksi ya tanımıyorsunuz yada Emine tarzı temel veri güzellemesi yapıyorsunuz...
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kazara tavan yapacak olursa ben yaptım diyecek olan varmı acaba.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
NETAS mı ATEKS mi arada kaldım
Malı aldığı zamanlarda böyle veriyor gazı sonra satınca bir süre gözükmüyor arkadaş diğer birkaç gazcı gibi ,Bu hisse ne değerlemeyle gitti ne yaptığı karla ne kumaş haberiyle ,gitmemesinin tek sebebi hisseye musallat olmuş o kötü köpek ve hissesiyle alakası olmayan patronlar.
bilançoya göre gitmez, arsaya göre gitmez,tekstile göre gitmez...endekse göre gitmez..neye göre gider bu amk.. yazdığınızı kulağınız duyuyormu işbirlikçiler....
ytd değildir
senin gibilerr 18 lerden satmış, sonra düşsün diye pusuya yatmış ama bunu asla itiraf edemeyecek kadar erdem sahibi değildir....
ytd değildir
siz burda insanlarının üzerine oynayan beleşçi tayfasınız...
ytd değildir
şimdi bakalım yazmıyorum bir süre bakalım forum iflah olmazlara kalsın....yazık yazık utanın biraz....
ytd değildir
Yahu bunu bile anlamak istemiyorsunuz,bugüne kadar olan vakayı söylüyoruz,endeks ralli yaparken sürekli düştüğünü gördü bu gözler,,iyi bilanço açıklayıp kaç kez çakıldığının sayısı belli değil.. 12 haziranda olan biten belli.. karakterinde yok.. olan şu ; dar bir bantta ileri geri hareket,şimdi o hareketlerin üst noktası da,giderse ala..gitmezse zaten normal... istatistiki gerçek veridir bu,,gider mi gider ama düşük olasılık,bu açık..ytd
7 sene oldu tek lot satmadım boş konuşuyorsun ,o kadar sene taşı buralardan sat bana göre değil
yalnız soyle bir durum var bazı şeyleri atlıyorsunuz 10 yıla yakın zamandır gitmeyen hisseler
sportif hisselerde dahil olmak üzere birçok hisse ralli yaptı....
yani 10 yıldır gitmiyor diye gitmeyecek anlamını çıkaramazsınız.
şahsım adına bunca zamandır portfoyun %20 sini ayırırdım atekse
son zirvesinden once %40 a kadar cıkardım ve hiç endişelenmiyorum ve karamsar değilim,
burdan düşer mi evet düşer ama küçük bir olasılık...
ne oldu öle garanti 50 kademe çizdi birden
b. ok unu çıkardılar artık.. böyle patronun da spek in de
endeks eksi iken en önde gidion çıkarken nerdesin orman çocugı
Zaten sırf birgün gidecek diye burdayım ve olacam da SnProf45,, Ama dar bantta gitgeller can sıkıcı,işin ilginci tahtada sürekli bunu izlemiyormuyuz? Bir tavan oldu bi kaç gün düştü başladığı noktaya geri geldi,, istikrarlı gitti de ben mi alkışlamadım..
sn prof alış satışları paylaşabilir misiniz rica etsem?
Ateks yükselirken aklıma gelen ilk şey nerden döneceği oluyor..seans bitmedi diyelim,devamı gelir diyelim
Kardeş yol yakınken dön istersen sen madem umudun yok zamanına parana yazık... Biz umudu olanlarla beklemeye devam ederiz YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerden döneceği sorusunu umuda çevirdim rahat olun..
Haber var
Önemsizmiş
herkes tetikte anlaşılan...ilk haber önemsiz gibi ancak devamı var mı onu göreceğiz...ytd
Hisse dellendi....
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
offff offff offff vakıf amma çizdi böle bi çiziş yok ama
içerden haber almış olanlar vardır mutlaka...ytd
Gaz kokusu var ama inşallah bu sefer motor teklemez gider
yönetim kurulu üyelerini kap haberi yaparak hisse hareketleniyor ilginç...bu işin bir kokusu var..var da bence bir haber bekleyenler yanlış habere daldılar gibi..herkes şaşkın bence...ytd
Ne oldu ses soluk yok tavandan sattınız mı ne yaptınız bir ben mi kaldım.
Güzel gidiyor ,tek eksik haber, o da zaten alışkanlığı değil..böyle iyi