Ne olacak sahibi.Aynı şeyleri tüm kağıtlarında 25 yıldır yapıyor.PEGYO da da en acımasızını yaparken şirketi elinden kaçırdı da yüzümüz orada güldü biraz.İnşallah hepsini kaptırır.
Printable View
Sanırım dibi buldu artık buradan dönüş için sinyal vermeye başladı gibi…bedelsiz açıkladı 12 Mayıs da %100 ama tepkiler şimdilik çok cılız kaldı…genel müdür Hasan Tahsin turan bloomberg de güzel açıklamalar yaptı ona rağmen istenen sonuç yukarı yönlü olmuyor fazla…bu kağıdın derdi ne acaba bilanço gayet iyi büyüme iyi seneye de temettü olmayacak mı acaba ilginç…
Dertleri dolandırıcılık. Temettü vermeseydin de keşke bu kadar düşmeseydin.
NTGAZ sermaye artırımı yapacak.
Şirketimizin, 3.500.000.000 TL (üç milyar beş yüz milyon Türk Lirası) kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 115.000.000 TL (yüz on beş milyon Türk Lirası) olan çıkarılmış sermayesinin, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle %100 oranında artış ile 115.000.000 TL (yüz on beş milyon Türk Lirası) artırılarak 230.000.000 TL'ye (iki yüz otuz milyon Türk Lirası) çıkarılmasına ve iç kaynaklardan sermaye artırımı ile ilgili olarak Şirketimiz Esas Sözleşme'sinin "Şirket Sermayesinin Oluşumu ve Nevi" başlıklı 6. ve "Paylar Hisse Senetleri" başlıklı 7. maddelerinin tadiline ilişkin izin ve onay verilmesi amacıyla 16.05.2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunulmuştur.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
50.40 dan aldığım hisse de şu an %60 zarardayım. NTGAZ Allah seni bilgi gibi yapsın. Hani uçuyordunuz, kaçıyordunuz.
................................
Yavaş yavaş çıkacak merdivenleri,karlılık güzel,bedelsiz beklentisi ile tarihi zirvesi olan 54 leri görebilir.
Doğru hisseyi yanlış zamanda almışsınız...
Bilançoda sermaye 230 milyon bu nezaman 100 yüz bedelsiz verdi?
SPK'dan Yüzde 100 Bedelsiz Sermaye Artırımına Onay verilmiş.
https://parafesor.net/spkdan-yuzde-1...l-bedelsiz-pay
115.000.000 TL bedelsiz pay dağıtım işlemini bugün yapıyor.
https://parafesor.net/o-sirketten-yu...00000-tl-odedi
Kurumsal yatırımcılara %10 hisse satışı 16.50 den yapıldıktan sonra bu seviyelerin altına nasıl düşebiliyor bu hisse anlayamıyorum. Doğalgaz fiyatlarının arttığı bir ortamda üstelik. YTD
Hayırlısı bakalım
Doğalgaz fiyatları zirvesinden dolar 4 kat düştü. 2022 deki yüksek karların sebebi de buydu Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle zirveye giden doğalgaz fiyatları idi. ASon dönemde toparlanma eğilimi var evet ama büyük zirveler zannetmiyorum ki olsun. Eski yazılarımda defaatle yazmıştım.
Yine de doğalgazdaki toparlanma, kur artışı ve satışlardaki hacim artışı umut veriyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimse yok inler cinlere kalmış
baskı devam ederse 16.30 ları, hatta belki 15.30 ları da bile görebilir.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...8f7cb46689142c
NATURELGAZ SAN. VE TİC. A. Ş.
31.03.2024
TARİHLİ AYRINTILI GELİR TABLOSU
DÖNEM KARI VEYA ZARARI 228.230.645,64
K-DÖN. KARI VERGİ VE DİĞ. YASAL YÜKÜM. KARŞILIĞI
DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI 228.230.645,64
Kısada eylül ayından gelen düşen kırılmış hacimde iki üç gündür hafiften artış görülüyor 4,80 lerin üzerine atabilsek yavaş yavaş yola koyuluruz:)
Mart ayı yaklaşıyor...ntgaz ın vakti geldi.
Mükemmel bir bilanço açıkladı
Bir önceki seneye göre
net karını % 162 katlamış.
Finansal borçlardan ise artış
görünüyor ama genel görüntü
çok iyi bilanço
GAZLANDIK BAKALIM ... Nasıl bir gaz alacağız..
ı buda aslında çok iyi bir alım nostasında bugun bende aldım her yıl temettusu var bedelsızı var neredeyse karlar çok iyi ve herkezinde girmediği hisse çünkü biraz ağır kısa ve orta vadede bile güzel kazandırıyor bundan 1.5 2 ay önce kaçırmıştım imama oglu davasında 7 küsürlere düşmüştü 1 hafata sonra tavan tavan gidip 1 yılın en üst gördüğü seviyesine çıktı ..