https://i.hizliresim.com/MWM1Wj.png
Printable View
İtalyadaki şirket faaliyete başlamış, KAP Haberi var. Gayri spek bu haberi de kullan da taban yap
Daha önceki KAP açıklamalarımızda duyurduğumuz üzere, Şirketimiz'in %100 oranında bağlı ortaklıklarından Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş., İtalya'da proje geliştirme ve müteahhitlik faaliyetlerine yoğun bir biçimde devam etmekte olup 1 Ekim 2020 tarihinde, Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu tarafından İtalya'da Via Domenico Scina 161, Palermo adresinde Şube açılması kararlaştırılmıştır. Şube açılışına ilişkin başvurumuz 20.11.2020 tarihinde, 97352890822 vergi kimlik numarası ile, Palermo Ticaret Sicili tarafından onaylanmış ve Şube aktif hale gelmiştir.
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
Arzdan sonra bu kağıdı bu kadar uzun süre baskılayabilecek kadar lot toplayabilmiş adamın elini öperim ben.
Helal olsun. Saygı duyuyorum artık. Spek gibi spek.
Devam bekliyoruz
Matruşka gibi birbirinin içine geçmiş 2 şirketten biri %6 ,diğeri %1.5 primli.Sizce bu işte bir yanlışlık yok mu?YTD
Yalnız Naten bu seviyeleri,Esenboğa da 18.30' ları hacimli geçerlerse iyi bir çıkış hareketine başlayacaklar gibi gözüküyorlar.YTD
Senin sıran ne zaman me zaman gelecek acaba? Kafaya vura vura kafa kalmadı..
Esen'in kağıt yapıcısı kendini çok uyanık zannediyor ama piyasa ona tokadı bir çarparsa o kendine gelene kadar donunu alıverirler.Zannetmesin ki tek para kendinde var.YTD
bugünkü işlemlerin pasta tablosunu atacak bir arkadaş varsa makbule geçer, şimdiden teşekkür ederim.
18 üzeri kaparsa çok şık olacak da malum şuursuz yine kapma derdinde paçadan.YTD
Güzel bir kapanış ve grafiğe bakınca da iyi bir yükseliş hazırlığı var gibi.Umarım kağıt yapıcı da aynı düşünüyordur.YTD
Sonunda kırdı zincirlerini sanırım. Tahtacı daha fazla tutamadı kağıdı. Kademeler dola dola yukarı çıkıyor. 1,5 aydır bunalan maliyetine satanlar da satıyor bu arada. Umarım bu kadar sabrettikten sonra kaymağını yeriz.
Adam salmıyor bir baskı var senette yükselme diyor inatçı keçi
60 tan aldık bakalım 3 5 k
KAP açıklaması geldi:
Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş. Güneş Enerjisi alanındaki yatırımlarını artırma hedefi ve Halka Arz taahütleri doğrultusunda, Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliği çatısı altında geliştirilmiş ve kurulmuş olan,11 adet Güneş Elektrik santralini satın almak üzere, Özyer Group (Hasan Özyer ve Ömer Özyer) ile satış sözleşmesi imzalamıştır.Satışa konu Güneş Elektrik Santralleri Afyon'da işletmede olup toplam kurulu güçleri 12.275 kWp'tir.Bu santraller, ürettikleri elektriği, geçici kabul tarihinden itibaren 10 yıl süre ile 13,3 USDcent/kWh fiyatla 5346 ve 6094 sayılı kanunlar gereğince devlet alım garantisi altında satacaklardır. 2021 yılında bu santrallerden yaklaşık 20 milyon kWh üretim, USD 2.660.000 satış geliri ve yaklaşık USD 2.500.000 Net Gelir beklenmektedir.Bu satın alma ile birlikte, Esenboğa Elektrik Üretim A.Ş.'nin kurulu Güneş Elektrik Santrali gücü 8 artarak, 46.060 kWp güce ulaşacaktır.
Etki edecektir
%38 büyüyecek gücü...
bismillah dedik ilk lotları aldık nakit oldukça alıma devam
Çok kötü hareket çektiler. Atlayanları perişan ettiler yukarılardan
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Manipilasyon yapildi. Dun haber sizdrildi yada dun sirket yetkileri aldi. Bugun sattilar. Elbet yedikleri bir yerlerinden cikar
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İtalya'daki projeyi ben bir türlü anlamadım. Müşteri İtalya'dan mı yoksa Kurteks mi müşteri?
Naten 18 deyken bunun halka arz haberi geidi, iki hafta tuttum, bu zaman zarfında natenin, Bi cok olan firmaların hepsinin birbirinin ortagı olduğunu, neredeyse hepsini fesih etsek, geriye bir tane kalacağını (bence) dusunerek satmıstım, bence ikisi icin de bu fiyatlar, anca bukadar, hatta cok gibi. Y. T. D
AGS2-W09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İtalyada şu anda biri 45 milyon avro,ikincisi 10,5 milyon avroluk 2 iş alındı . devam ediyor sanıyorum çünkü bu işlere ait gelirler
raporlarda var. Birinci işin müşterisi Kurteks tekstil kendi adına 50 mw lık güneş santrali kurduruyor müteahhiti naten ,2. işin sahibi berteks tekstil oda 11 mw lık sanral yaptırıyor natene.
Natene bana santral kur deyip işi veriyorsun ,naten yurt içi veya yurt dışı farketmez 1- proje geliştiriyor,2-müteahhitliğini yapıyor yani santrali meydana getiriyor 3- ilgili makamlarla müşteri arasında satış antlaşmalarını yapıyor yetmedi 4- bu işle ilgili finansmanı bankalardan sağlıyor .Yani komple anahtar teslimi iş yapıyor Bu şekilde çalışan 2. bir firma yok şu anda.
Bu iki işin İtalyada olması şu açıdan önemli naten bu işlerle kendisini tanıtmış oluyor.Şu andaki müşterileri türk firmaları ama yakın zamanda yurt dışında yabancı müşterilerede iş yapabilecektir.Şirketin beklentileri bu yönde ve çalışmalarıda bu hedefe yönelik.
Müşteri yerli veya yabancı önemi yok ama tabiiki yurt dışı bizden daha ilerde bu konuda ve galiba finansal kolaylıklar,elektrik satış antlaşmaları vs avantajları fazlaki bizim iş adamları bile italyada iş yapmayı tercih ediyor.