Anlaşıldı bundan yakın vadede cacık olmayacak.
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Anlaşıldı bundan yakın vadede cacık olmayacak.
Boşunamı bekliyoruz acaba lanet kağıdı bıktırdı artık
Bir yere gideceği yok. Elli aralıkta git gel yapıyor sadece, beklentiyi yüksek tutmamak gerekiyor herhaldeYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse bok çukurudur
Yabancıların elinde şamar oğlanına dönmüş. Sabah artı3 akşam eksi 3.
Şimdi hangi hareketine bakıp yatırım yapacaksın buna
Arkadaşlar 17.15 sıralarında işlem sırasımı durdu yaklaşık 15 - 20 dakika alış satış olmadı bende aktif alış yapamadım
YTD
Düşüş fazla olunca devre kesti. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.35 altına düşmeden alım başağrısı yapabilir, ytd
Birkaç gün önce hareketine baksan 2 ye gidecek düşünürsün, bugün kü harekete baksan 1.30 lara. Hisse lafta sağlam ama hareketi gel gör kü dandik
Yazmayım yazmayım dedim. Fakat dayanamadım. Sabır taşım çatladı. Ulan spek sen su katılmamış bir zavallı p......sin. Bu nasıl psikopatlıktır. Ulen benim bildiğim şeytanın yetersiz kaldığı yere kadını gönderirler. Burayada senimi gönderdiler. Kan emici p........k. Derdin nedir senin.
......... hissesinin derdi ne ola ki?
Albaraka tavan yaptı bu ayağını sürüyor.
Üzerinde anlamsız bir baskı var.
YTD
Eksi kapatmadım yeterli hocam. O kadar güven vermeyen hareketleri var kiYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Albrk hareketine bak bir de buna.
Skbnk
*şekerbank'ın vergi dairesine sunduğu tabloda 2020 yılı dönem net karı 52.617.000 tl
Beğenilmedi herhalde harekete bakılırsaYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gyo vardı bi aralar halka arz edeceklerdi yaşıyomu acaba?
Ortak olduğu Şeker Finansal kiralama hergün tavan yapıyor bu geri geri gidiyor
YTD
Bu yan ortak mıYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün yalandan sağlam gibi imaj verdi, bugün komple ortalığı batırdı. İşimiz iş bu..... ile
Banka desen banka gibi hareket etmiyor, banka değil desen diğer hisseler gibi hareket etmiyor. Hangi hisse deyiz acaba? Bunun zirvesi 160 lar gibi
1988 den bu yana işlem yapan biri olarak, 3-4 yıllık dönemler borsadan uzak durduğum çok oldu. Genelde kriz dönemlerinde düşük fiyatlardan girmeyi tercih ediyorum, fiyatlar şişince satıp çıkıyorum, bir kaç yıl uğramıyorum. Teknik de elbet önemli ancak birinci kriterim temel mali veriler oluyor. Geçen yaz, nuh çim, garanti gibi senetlerle tekrar döndüm, şu an şekerdeyim.
Bir çok senet şu anda kriz sonrası yükseliş ile aşırı değerlenmiş durumda.
Şeker tercihimin nedeni, şu an piyasa değeri 2.65 milyar TL - 370 milyon dolar. 2019 sonu ciddi zarar sonrası, 2020 yılı 50 küsür milyonluk kar kötü değil, en azından zarar trendinin kırıldığı ve tekrar kara geçilmeye başlandığı dönem. Özsermaye diğer bankalara göre çok az, zaten büyük karlar etmesi beklenmemeli. 2019 sonu ettiği zarar kadar bedelli sermaye arttırımı ile sözkonusu tutarı tekrar özsermayeye eklemiş durumda.
Şahsi kanaatim, tüm olumsuzluklar geride kalmış durumda.
Şeker GYO sitesinden öğrendiğim kadarıyla, gayrimenkul değeri 920 milyon TL civarında, eksper değerleri genelde düşük olur, reel değer 1 milyar üzerinde bir rakamdır, ve en önemlisi Şeker GYO %100 Şekerbank'a ait.
2.65 milyarlık piyasa değerinin yaklaşık 1 milyarı sahip olduğu gayrimenkuller, ayrıca geçenlerde KAP'a düştü, 100 milyon civarı da SAHOL hissesi var ve satış izni istenildi diye.
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gayrimenkuller ve belirtilen hisse bedelini düşünce, bankanın değeri yaklaşık 1.5 milyar TL ediyor (başka varlıklar varmı bilemiyorum). Bu tutar da 200 milyon dolar civarı eder ki, 235 şubeli yılların bankası için komik bir rakam, sadece isim hakkı bile çok daha fazlası eder.
Sonuç olarak, toplam varlıklar dahil piyasa değeri tahminim 1-1.2 milyar dolar civarı olup, 4.5-5 lira hisse bedeline karşılık gelir.
Kısa vadede gerçekleşir gerçekleşmez bilemem, ama Şeker GYO halka arzı , %50 satsalar 500 milyon TL, 100 milyon da SAHOL hisse satışı ile kasaya 600 milyon TL nakit girecek olması yukarı hareketi tetikler kanaatindeyim.
Şu an için olumsuz bir durum gözükmüyor.
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin gözü aşağılarda. Belki hisse fiyatı uygun yerlerde ama, hissenin kendisi ve hareketleri sıkıntılı genel olarak. Yatırımcısına yüzünü bir türlü güldüremedi
Kendine has dandik bir hareket tarzı var
Arkadaşlar toplantı yanlış hatırlamıyorsam bugündü. Sonucu ne oldu acaba bilgisi olan var mı
YTD
Hisse hareketlerine bakılırsa cacık olmamış anlaşılan YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dipsiz kuyu gibi....... hissesi. Endeksten önde düşüyor
Garanti %1 ekside, bu %3 küsür. Bari endeks çıkarken çıkmıyorsun düşerken az düş
Ben kendi adıma hata yaptım borsa nerelere gelmiş demekki çıkmayan hisse daha fazla düşüyor uzun vadeci olmadan başka çıkar yol yok gibi Y.T.D.
Endeks tepkilerine de yanıt yok, gömün gitsin modunda
Tam bir hayal kırıklığı....6 aydır bu lanet hissedeyim...
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kahretsin senin gibi hisseyi üç kuruşumuzu erittin
Maalesef düştüğü yerden kalkamıyorSTK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Berbat bir hisseymiş, maddi manevi külliyen zarar
Şerefli endeks toparlarken tepki dahi veremiyor..... hissesi
Hisseye bakılırsa toplantı cacık çıktı. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.