Üstad bence tam tersi olur
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Üstad bence tam tersi olur
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yandaş medyada bir penguen belgeseli eksik
Kendi komplo teorime göre devleti derin devlet yönetiyor. Onlar kim gelse memleket için iyi olur diye düşünmüştür.
Geçen Meral Akşener birisi için ben devlete sordum temiz dediler deyince iyice inancım arttı. Muharrem İnce de ben kaç sene milletvekillği yaptım devlet nedir bilirim diyordu.
Devlet Bahçeli de geçen yeni bir konsey vs öneriyordu.
Berat istifa edecek
Adnan bali ekonomi bakani olcak
Ve bist + 3000 olmayacak
chp nin bankasından uzman mı atayacak :kahkah:
Suleyman soylu isine doner bu ve piyasaya negatif yansir
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Berat Albayrak'ın istifasını teyit eden resmi bir kaynak var mı arkadaşlar?
Usdtry nasıl açar be haber doğruysa?
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar başladı...şimdilik tepkisiz...cuma kapanışı 8,52 idi...şu an 8,51
https://www.xe.com/currencyconverter...rom=USD&To=TRY
Slogan bile bulmuşlar. “Yedik içtik hesabı siz ödersiniz.”
Soylu olayı gibi olacak gece fahrettin altun istifa kabul edilmemiştir der iş biter burada
Habertürk'de Teketek Bilim'de Fatih Altaylı daha ciddi mesele konuşacağız diyor.
Haber doğruysa borsa olumlu etkilenir bence
aşağı.... altını dolrururlarsa daha da aşağı...
yada
yatay sorası
iyice zıvadan çıkıyorlar diye alım gelir.
finansalı bırakıp burokratik entrikalarla uğraşıyorlar denir.
istifalar telkinler gece operasyonları...
ben böyle diyorum en azından. para nerde para... kimin oturduğu önemli değil...
Benim anladığım haber doğru...
Ama soylu olayı gibi bu da tayyip e el ense çekiyor...
Sabah ola hayrola...
843 actı yazıor twitterda...ülen yıne gazla mazla faiz artırmadan damattanda gurtuldular(özge ulusoyunda intikamı alındı) bir taşla kuş katlıamı..ne diyelim damadın son sözü hoşuma gitti:hi: Allah sonumuzu hayretsin:kahkah:
Onemli olan kimin gelecegi bu saatten sonra.Bali,Simsek ,Aydın ve bazı dısarıdan kisilerşn adı geciyor.Gelenin fiyatlaması da onemli YTD
Geriye sadece biden'dan gelecek kötü haberler kaldı. O da geldiginde 2009 dibi 1.20 cent'ten döneriz artık. Bu testerelerde de mal toplayan 10 yıla kalmadan kendini emekli eder sonra da temettülerle tayland'da bali'de mojitosunu icer [emoji1787][emoji1787]
Twitter, Instagram, Facebook olmasa hiç bir şeyden haberimiz olmayacak. Bu şirketler illa devletler ile karşı karşıya gelir.
8,4770 şu an...normalde çok daha sert tepki vermeliydi...belki de henüz teyit olmadığı içindir...
https://www.xe.com/currencyconverter...rom=USD&To=TRY
arabanın benzini bitmiş ayriyetten motoru bozulmuş siz lastik eskimiş yerine goodyer mı alsak prelli alsak daha iyi diye tartışıonuz??
"istifa kesinleşirse borsa düşer" yorumu nasıl bi kafayla yapılıyor cidden anlamıyorum. yahu berat, tv'de canlı yayında konuştuğunda bile ne dediğine bakmaksızın endeksi aşağı basıyorlar. bu kadar mı kopuksunuz gerçeklerden ve hala burda viop falan kovalıyorsunuz. eğer istifa kabul edilir de yerine Adnan Bali gelirse (maalesef bunun ihtimali %1 bile değil) borsa yıl sonuna kadar 150bin olur en az.
şükür namazı kılıcam eğer berat'a bye bye diyebilirsek.
Ankara kusu sov diyor
Eger dogru ise sabah 8.20 olur dolar
https://twitter.com/i/status/1325499811332829184
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haber dogrulanmazsa ve yalanlanmazsa sabah berbat açarız yalanlanirsa az berbat dogrulanirsa güzel .. Böyle spekülatif bir piyasa çok can yakar.Huzuru istikrarı özledik milletçe herşeyi havanda olan bir sistem .
Ani kararsa 2 saate nereden bakan bulacaklar merak ediyorum. Diğer yandan geçen hafta kabine değişikliği dedikodusu vardı. Oda bir yandan kafayı kurcalıyor. Neyse herhangi bir pozisyonu olmayanlar için güzel bir gün.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alim firsati olur asagi gelirse SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarcilar altina kacirdi nolur haber dogru olmasin diolar :kahkah:
Süleyman Soylu'yu istifa ettirmeyen, bunu hiç ettirmez; yoksa evde kıyamet kopar :kahkah:
benjamin ayucuklarım yaşadınız bol bal size paladan :oleyo::oleyo: