pazartesi daxta çok sert düşüş bekliyorum. aşağıda 7 tane gap bıraktı. bunların hepsi kapanacak. böyle gaplı gaplı gitmesi anlamsız. eğer sağlıklı bir çıkış hareketi olsaydı bu gaplar bırakılmazdı.
Printable View
pazartesi daxta çok sert düşüş bekliyorum. aşağıda 7 tane gap bıraktı. bunların hepsi kapanacak. böyle gaplı gaplı gitmesi anlamsız. eğer sağlıklı bir çıkış hareketi olsaydı bu gaplar bırakılmazdı.
inşallah diyem ben inanıyorum size diğer köyde olsak alaya alırlar ama işlerine öyle geliyo. bir de yarın katalonya bağımsızlık seçimi var ortalık karışabilir dicem de Alman palası da bizim pala gibi taktığı yok. 11.850 lerden beri hiç düzeltmeden kılçıksız 1000 puan arada bi 20-30 eksi gösteriyo akşamabi yüzlük. vade sonu da bitti bakalım nidecek.
Dax Haftalık graf: 12.000-13.000 bantı hareketleri...
13.000 seviyesin 7 hafta tepe çalışması yapmış ve 12.000 seviyesine inmiş...
12.000 seviyesin de ise 6 hafta dip çalışması yapılmış ve mazot toplanmış ve
13.000 istikametine doğru hareket başlamış....
Bu mazot ile ne kadar gidebilir sizce? düşün...
13.000 direnç... yukarı kırar ise 13.500 hedefler...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...4fe64d5ade.png
YKDJI varantı hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı?
0,14 ten aldım. Hisse yukarı gitti bu varant hiç hareket etmedi.
XT1635-02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kullanım vadesi 30 Kasım. Vade sonu değeri 4.80. Ben bu varantı hisse 4.25 te iken aldım. Yani hisse 4.25 te iken 0,14 tü. Hisse 4,32 de hala 0,14. Bu varant işinde biraz acemiyim. Yanlış yapmak istemiyorum.
Ekim vade olsa biraz yükseliş olurdu ama kasım olduğu için bade uzun duyarlılık az. Bir de kullanım fiyatından uzak 4.80 e yaklaştıkça ve yukarı çıktıkça hareket marj artabilir. bir de hisse varantlarında belli bir kademeye kadar oynatmazlar. ihraçcını kafasında rakamları geçerse ve arz talep yöünde değişir.Yön yukarı ise ve devamı gelecekse oynatır. anlık çıktı ertesi gün düşme riski varsa ihraçcını keyfine kalmış. diyelim4.30 dan e50 ye kadar kademe oynamaz ama 50 den sonra her kademe çıkışında yükselebilir.Endeks varantı gibi birebir yansımasını bekleme.< Öyle an gelir 0.10 yükselişte ya da düşüşte %10-30 oynar. biraz da keyfi
deutsche bank sitesinde kapanış sonrası fiyatlama devam ediyor yabancı endeks dolar brent ons gibi.takip edebilirsiniz. Yani diyelim bizim borsa10 da açıldı ama hisse varantında alım satım yok. 0.14 ise işlem olmadan endekstekli iniş ve çıkışına göre değeri bellidir. kendi sitesinde.
28 Eylül de aldım . Anlattıklarından benim anladığım kadarıyla ihraççı kafasına göre oynakligini değiştiriyor. Teşekkür ederim ilginize.
k.f. varlık fiyatına çok uzak ayrıca vadeside uzun sebebi budur. banka hisseleri genelde ortalama hissede 5-6 kademeye varantı 1 kademe oynar. fakat vadesi uzun k.f. uzak ve varant fiyatı çok az ise ( 10 kuruş altı ) bu fark iyice artar yani 10-15-20 kademede 1 kademe oynar gibi.
arkadaşlar Avrupa fena karışıyor. ispanyada 400 yaralı. geçen haftaki çıkışın acısını bu hafta çıkaracaklar sanırım. almayı düşündüğüm dxdzh
dax büyük ihtimal çok şiddetli düşecek.
DXDZH bendeki varant şu an 0.22-23 görünüyor deutche varant sitesinde maliyet 0.30 a yakın bakalım ne olacak.Kapanış 0.25 idi
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dax düşüşü için daha vakit var bendeki graflarda.
ben de öyle düşünüyorum bu bizim palanın 77 den başlayıp 110 a getirdiği gibi dış olaylara iç olaylara kulağı tıkayacak. millet şort galiba aldıkça alıyor. 13 bin kırar ve üstü kapatırsa stop dicem ama pek bişi de farketmiyo zaten zarar üst sınıra çıkınca.
Shortta inat etme bro. zira halen boğada.
piyasası long olan enstrümanda short diye uzatmak yersiz ve zarar yazdırır sürekli.
https://invst.ly/5b3v5
Ben olsam inat etmem veya gün içi trade/scalp düşünürüm.
Vadeli 12.880 spot vadeli böyle kalırsa 12.895 -900 gibi açar.Eski zirve 12.950 yi yoklar.Millet buradan döner çift tepe muhabbeti yaparken biraz düşer gibi yapıp 13 üzeri atar.Biri kanıma girdi 12.600 den döner diye.Ne güzel uzundan pa rayı vurmuştum.Acaba yüzü kızarıyomu. 600 üstü yok demişti iddialı olarak bunu derken de 12.021 di.İşte böyle yorumcuyum diyip ahkam kesen var.Ne yanılma ya 1000 puan kemiksiz.bizde 10 bin puana denk gelir
DAX 12.902 yi gördü 12.870 lerde dengeledi. Yarın seans yokmuş inv. de biri yazmış.Bakalım çarşambada bizi ne bekler. Artı gap yemeye alıştık ne de olsa 13 gösterse de farketmez. bu arada yapı kredi varantı alan arkadaş tam varantı bulmuş 1 lot dahi işlem yok. hareketli varantlar daha iyi. tabi bu çıkmayacağı anlamına gelmez. THYO varantı %40 pirimli hisse varntında adrenalin arayan bu hisseye bakmalı tabi zararı da bu kadar olabiliyor. maksat heyecan olsun diyenlere. Parası da bol olanlara. tabi riskini kabulenmek var. %40 kar ya da zarar adamı bitirir ya da ihya eder.Yazarken DAX 12.882 olmuş gene dellenmiş düşeceği yok meretin.
Ben de tam onu soracaktım size, neden 1 lot dahi işlem olmuyor anlamadım. Örneğin değeri 0,13 ile 0,14 görünürken 1 lot 0,13 ten alış, 1 lot 0,14 ten satış yazdım. Hiç biri gerçekleşmedi.
Demekki rakam daha aşağılarda.Yada ihraççı kademeye lot koymayı unuttu.Şöyle yap.Önce 0.10 a satış ver 10-20 adet giderse 0.15-.20 den 5-10 adet alış gir.İhraççı uyansın.Kendi sattığını geri alırsın maksat işlem hacmi olsun ben gerçek fiyatı öyle bulurum.İhraççıya da uyuma diye uyarı yapmış olurum.Yoksa ekran fiyatı ile yön bulamazsın
Teşekkür ederim. Ben de bugün deneyeceğim.
Bu günkü YKDJI varantindaki 19821 adet işlemi ben gerçekleştirdim. Çok garip geldi bana. Nasıl oluyorda başka işlem olmuyor anlamıyorum. Peki benim sattığım lotlari kim aldı?
Benim aldığım 1 lotu kim sattı?
sanırım yarın akşamki draghi ve yellen konuşmalarından çok olumlu şeyler çıkacak. dji ve dax ın bu kadar çıkmasının arkasındaki sebep bu olsa gerek. ben cengiz arkadaşı dinledim ve shorta dax shorta girmedim. yarın sanırım dax alım varantlarına yönelip yarın akşamki konuşmaların sonucunu bekleyeceğim. bu kadar çıkışa göre bir final yapmaları lazım sanki %3-4 lük.
Varantta alıcı yok.İhraçcı dediğim fiyattan verirsen alırım istersen satarıö demiş.garan ve THYO harici hantal olur.Bu arada DAX dan bende umudu kestim ha keşke dün verseymişim daha işleme başlamadan % 15 eksi ile başlayacak.birde yarın yeriz açışılşla 10 etti% 25 eksi20 günü aşkın hiç kızarmadı.13 bin artık çok rahat geçer.Ne ABDdeki katliam ne İspanya ref.etkiledi.En iyisi kendi borsamız huyu belli suyu belli.İn çık iki tarafa da fırsat veriyo.Bu iblis sadece uzuna ayarlanmış.Elimde varmadı bu saatten sonra.Ah kafam diyorum hala tam uzuna inanmışken forumda birinin sözüne inandım yoksa borsa tarihiöin en yüksek yüzdeli karını yapacaktım 11890 larda girmiştim uzuna 12.100:lerde kısaya geçtim.Güya mal kilitliyorlarmış 12.600 üzeri yokmuş.Stoplayak demiştim 200-300 puana stop mu olunurmuş bırak borsayı derken 900 puan yedik.Yüklü girsek batmıştık bu da bana ders oldu.Kendin al kendin sat başkasını dinle dediğini yapma
Ben de onu satıp YKIKCV varantı aldım.0,17 den ve 0,20 den sattım. 9000 TL kazandım. Allah bereket versin. Yarın yeniden aynısını yapacağım.
3 kademede 9000 kar yüklü girmişiniz galiba.Aman ha dikkat edin yön kesin değilse ertesi güne taşımayın gapla aldığınız kar gider.Tebrik ederim.
Yarın için krdmd aldım inşallah gider
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye'nin ilk varant ihraççısı Deutsche Bank'ın, Altın, Gümüş ve
Petrol'e dayalı 22 adet varantını da içeren 112 yeni varantı 6 Ekim
Cuma günü Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlıyor.
Yeni ihraçla birlikte Deutsche Bank'ın piyasada işlem gören ürün
sayısı 650'ye ulaşıyor.
Ben de YKIKCV varantı var. Yatırım tavsiyesi değildir.
Altın varantları yükselebilir.
Ons altında long sinyali var.
İdeal fiyat tercihi kişiye göre değişir.
ps: Tavsiye değildir, unutmadan yazayım.
arkadaşlar yarına dax yükseliş varantı dxdlj ile girecem. gaplı bir açılış bekliyorum konuşmalarla.
birazda dxdlk aldım. bu riskli varant ama bir anda %1 yukarda açarsa çok kazandırır.
sanırım 13350 ler gelecek. akşama draghi baya olumlu konuşacak anlaşılan. yellen de tabii.
Ne oldu izlemedim gece ne dediler hoş bi şey demeselerde 13 bini göstereceklrr arkasından 13.500 aynı geçen bizde olduğu gibi düşmeyen DAX icat etmişler bizde trende hireşim bari.Heç oldu ama her gün kaybetmektense
daxta 13000 üstü geliyorrrrr......
12993 gördü zaten 13 bin üstü zor değil.Bu hafta açılış gaplı olup direk 13 üzeri açacak.Bizde uzarız artık.1000 liği kaçırdık 500 puan yeter.YTD paranın dibine vurcez Archi senin dediğin çıkoyo bu sıralar.Bol şans.
Dax yükseliş için ben olsam acele etmem
Allah benim gibi banka hisse alım varantinda olanlara sabırlar versin yarın. Dolar şu anda 3,67. Yarın çok zor geçecek.