Esma hanim,
Cemts i verdikten sonra kagit daha da gitti. Cok oynak. Sizce yarin nasil hareket eder? Ytd
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Esma hanim,
Cemts i verdikten sonra kagit daha da gitti. Cok oynak. Sizce yarin nasil hareket eder? Ytd
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Furkan bey,
Binance ve binance TR kombine kullanımı da mantıklı gözüküyor maliyet açısından. İsterseniz siz de bir bakın.Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PAPIL bugün 23.24 değdi. Üzerinde kalıcılık sağlarsa hedefim 28 olur.
Yarına takip edeceklerimden
DOAS,DYOBY, SARKY, DGGYO kesinlikle YTD.
Cemtas tan vazgectiniz mi . Bugün çok güzeldi...
İsfin ve ktmrc hakkında bir yorum alabilirmiyim.l
İyi akşamlar,
sizleri dikkatle takip ediyorum. Önerileriniz gerçekten çok faydalı. Hocalarımdan ricam INTEM, DIRIT ve KATMR hakkındaki yorumları. Teşekkürler.
Her ikiside Celik hocanın, ocak ayı için listede bulunuyor . KATMR bence ucuz sınai hisselerinden . 3.32 , 3.46, 3.58 ve 3.96 dirençleri mevcut 5.24 de kadar uzanan kanal desteği görünüyor. ISFIN için pek yorum yapamıyorum. Vakıf finansa göre ucuz kaldı. Bunun da illaki sırası gelecek ...
Teşekkürler .mebes .
merhaba btc turkte alim satim icin degil ama hesaba geri alabilmek icin nufus cuzdani fotografi istiyor sanirim. sizin yazdığınız uygulamalar icin de aynı sey gecerli mi acaba? yani siz hesabiniza paranizi alabildiniz mi. hic bilmedigim icin soruyorumRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam yarın için var mı gözünüze çarpan.. Aksen tam bi beklediğim hareketi yapamıyor.. polho da öyle.. sanki hep yarım kalıyor hareketleri...Tire de Rygyo da bi türlü beklediğim hareketlenme gelmiyor. Ben de cesaret edip alamıyorum...
1. ısyat ....3.43 => 16.0
2. Petkm...4.79 => 13.4
3. Afyon...4.43 => 40.0
4. Pagyo....6.37 => 20.25
5. Ozgyo....2.23 => 35.40
6. Ekgyo....1.99
7. Trgyo....3.74
8. Tektu....1.92
9. Brksn....7.33
10. Polho...3.85
11. ısdmr....9.62 => 40.5
12. Sanko...7.85
13.gsdho...2.45 yıllık (B)
14.usak...2.29
15.cemts...16.66
16.mndrs...3.10 => 50.60
17.gsdde...4.95
18.ıhlgm...1.27
19.ykbnk...3.09
20.zoren...2.70
21.ıttfh....2.25
22.gsray..3.98
23.yyapı...1.83
24. btcim....4.75.
iyi akşamlar.. Çelik hoca açıkladıkça yanlarına hedeflerini not almıştım.
Celik hocanın açıklayıp benim kaçırdığım bir hisse hedefi var mi acaba..
teşekkür ederim yaşar bey bir göz atıyımm SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hakan hocam pınsu da hedefiniz kaç hangi seviyede stop olunmalı
Merhaba arkadaslar. Bir süre takipten sonra çelik hocamızın daveti üzere bende aranıza katildim. Borsada yeni sayilirim.başta çelik hocam olmak üzere bütün arkadaşlara çabalarından dolayı teşekkür ederim. Herkese hayırlı bol kazançlar
Brksn ve msgyo devam. yanlarına dggyo takibimde olacak...
iyi geceler cümleten arkadaşlar
Iyi geceler . Hoşgeldiniz...
Celik hocam . Muco da bile beklemeye değdi. Dirençleri patlattı...
Hocam pegyonun bugünkü düşüşü normalmi sizce.
Hocam tlman hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Hocamm polho gibi bir dev bir firmanın çöp bir vaziyette yatmasını nasıl yorumlarsınız.
Bilgi için çok teşekkür ederim.
İyi geceler hocam, emeğinize sağlık..
Katkı sağlayan tün arkadaşlara da teşekkür eder iyi geceler ve başarılar dilerim. 🤗
Mebes hocam la aynı anda aynı şey gelmiş aklımıza. Liman dev arazi yurt dışı fabrikalar.
limanlar gündeme gelmeye başlıyacak o zaman buralarda durabilecekmi bende merak ediyorum bu polho bu sene öğle yada böyle gidecek ama ky nasıl dökecek nasıl bir korku panik oluşturacak fabrikamı yakacaklar patlamamı olacak 2.3 tabanmı olucak bir şeylerin olması lazımki dökülsün millet patron tam bir mezarcı bizide geçti :):):):)
Avrupa’nın en büyük 10 limanından biri olan Kocaeli’nde kurulu Poliport, yatırımlarını sürdürüyor