Potasyum sülfat tesisi devreye girecek temmuz başında üretime başlayacaklar.Hektaşın durumuna bakın nerelerden geldi.Bu hisse benim için hergün bakıp al sat yapılacak bi hisse değil.Alıp unutana kazandıracak bir hisse.Ytd.
Printable View
Potasyum sülfat tesisi devreye girecek temmuz başında üretime başlayacaklar.Hektaşın durumuna bakın nerelerden geldi.Bu hisse benim için hergün bakıp al sat yapılacak bi hisse değil.Alıp unutana kazandıracak bir hisse.Ytd.
Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın
insanlara ibret olsun bunların yaşayacakları
ahirete bırakmasın bu dünyada yapsın inşallah
Allah'ım sana havale ediyorum.
amin
Dışardaydım şimdi geldim, mail attığımda hemen Çağla hanım 5 dk. dönüş yapmıştı. Gündemde haberli bir satış olmadığını söylemişti. Geçen sene sonunda 5.800.000 satış haberi duyurulmuştu, o mu devam ediyor bilmiyorum. Kural gereği habersiz satış yapamazlar. Zatem halka açıklık oranı % 57 ye dayandı zaten. Alkim gibi hissede bu kadar fazla halka açıklık oranı olmamalı. Batak durumdaki hisselerde büyük halka açıklık oranı olabilir. Patronlar tabi ki imtiyazlı hisselerine güveniyorlar. İmtiyaz durumu ortadan kalkarsa o zaman etekleri tutuşur. Dün akşamda mail attım, sitemkar bir dil kullandım, cevap gelmedi. Saygılar.
Dün akşam attığım mail içeriği aşağıdadır.
Sayın Çağla hanım;
Patron ve Kora Holding A.Ş. satışları bitmemiş miydi. Bugünkü satış nereden çıktı. Alkim gibi şirketin halka açıklık oranı % 57 ye dayandı.Bu kadar yüksek halka açıklık oranı tükenmiş şirketlerde olur.Bu durum Alkim gibi bir şirkete yakışmıyor. Patronlarınız imtiyazlı hisselerine güveniyorlar galiba. SPK' ya ve Cimer'e yatırımcılar olarak başvuru yaparak imtiyazlı hisse olayını ky lehine yeniden düzenlenmesini sağlarsak o zaman patronlarınız ne yapacak. Burası Türkiye biz yatırımcıların sabrını taşırmayınız lütfen. Alım yapacağınıza devamlı satış yapıyorsunuz, bilmediğimiz bir şey varsa açıklayınız. Saygılar.
Allah'ın laneti
küçük yatırımcının parasına göz dikenlerin üzerine olsun
Aminnn
Alkim Kimya A.Ş. Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi
Çağla Koçel cagla.kocel@alkim.com
yazıklar olsun size,yuh olsun.kapanışa bak.karaktersizler...
bu yil icin min. endeks hedefim 1700-1750 bandi...en ufak simdilik degisiklik yok...para bir miktar mart nisanda dijital paralara kaydi...bu ay cikis icin son sans kan govdeyi goturmesini bekliyorum...kabus dolu bir yil olabilir dijital para sektoru icin....tekrar para borsaya gelecektir mayis sat git olmayacaktir zaten yabanci gidiyor...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5c1b733d8d.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Güzel insan asla acelesi olmayan, kimin alıp sattığı ile veya fiyatın kaça indiği çıktığı ile ilgilenmeyen bir tarza sahibimdir. Trader değilim ekrana bağlanıp al sat yapayım! Tahtacı değilim kimin ne yaptığı ile ilgileneyim. Şirketin temeline bakarım tekniğine bakarım hedefimi kor beklerim. Bu bazen fiyat bazen ise zamandır. Ky için de hiç azımsanmayacak miktarda lota sahibim. Benim için kimin götürdüğü de değil nereye götürdüğü önemlidir. Bu piyasada Alkimi gerçekten geleceğin sasası olarak görüyor ve içimden gönlümden geçen fiyat ile bekliyorum. Bekleyeceğim de. Ne demişler; sabırsızdan sabırlıya para transferi. Umarım kazanan sabreden olacaktır.iyi akşamlar
Çok hızlılar, Acaba otomatikmi cevaplıyorlar. Üstün körü bir cevap, yazdığımla alakası yok. Geçiştirme.
Sayın öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Sermaye Piyasası Kurulu Özel Durumlar Tebliği Madde 12 kapsamında Sermaye yapısı ve yönetim kontrolüne ilişkin değişiklikler kapsamında idari sorumluluğu olan kişilerin bildirim yapmaları zorunludur. Bu kapsamda ortağımız 6 Nisan 2021 tarihinde hisse satışı gerçekleştirmiş ve bildirimini yapmıştır. Yönetim Kurulu üyemizin hisse satışı tamamen kendisinin tasarrufudur. Şirketimizin faaliyetleri ile ilgisi kesinlikle yoktur. Yatımcıların yatırım kararlarını, fiyat ve miktar hareketlerini değiştirecek haberler şirketimiz tarafından ivedilikle açıklanmaktadır.
Sağlıklı günler dileriz.
Sayın Bawer arzu ettikleri ne ise onu yapmaktalar. Benim yazdığım mailde aşşağıda.
Merhabalar Çağla hanım,
Bir alkim yatırımcısı olarak rahatsız olduğum bağzı hususlar var. Bunu dile getirip patronlarınız ile paylaşmanızı ümit ediyorum. Benim gibi hisseden haddinden fazla yatırımcı olduğunada inancım tam.
Malesef tahta yapıcınız hisseyi treding hissesi yaptı. Bununlada yetinmeyip önceki günki ortak satışı, tahta yapıcınızın verdiği asisle gole çevrildi. Biz yatırımcılar olarak bu hususdan çok rahatsızız. Şirket ortaklarının kendi paylarını satması bizler için negatif olrak yorumlanmakta. Daha düne kadar sayın Kora bey bloomberge verdiği demeçde Alkimden iyi yatırım yapılacak yer yok demişti. Şayet öyle ise şirket ortakları neden kendi paylarını satmaktalar. Bu bize demokrasinin kılıcı gibi üzerimizde ağır baskılar hissettirmekte. Bizler ortak payların satılmasından çok şikayetçiyiz. Eğerki şirket ile alakalı bilmemiz gereken negatif haberler veya buna benzer bilgiler varsa bunu biz yatırımcılarınız ilede paylaşmanızı sizden rica ediyorum. Ben yatırımcınız olarak elimdeki hisseleri satmanın büyük bir yanlışlık olacağını düşünebiliyorsam kaldı bir şirket ortağının kendine ait payı satması nekadar yanlıştır. Yatırımcılarınız şirket hakkında acaba kötü giden birşeyler varmı düşüncesine kapılabiliyorlar ve kapılmalarıda gayet olağan bir durumdur. Ortak paylarda satışlar devam edecekse bunu bilmek istiyoruz. Eğer ortak paylarda satışlar bittiyse bunuda kap olarak bildirirseniz kimsenin aklına bundan sonra ortak satış olacağı gelmez amma velakin bu böyle devam ederse Alkim halihazırdaki yatırımcılarını kaybetmeye devam edecektir.
Lütfen bizleri aydınlatınız. Sizden ivedilikle cevap bekliyorum. Cevabınızı diğer yatırımcı arkadaşlarım ilede paylaşacağım.
İyi çalışmalar dilerim.
Fatih.
Güzel yazmışsınız hocam, şirketi o kadar iyi tanımama rağmen sırf bu satım haberinden dolayı hep tereddüt ettim, hiç de yanılmamışım.
Bu iş netleşmeden önümüz açılmayacak gibi, her başını kaldırdığında satış yapıyor, çok ayıp, versin bütün malını nereye düşerse düsün o zaman.
Alkayı bugün tavan yaparlarsa bizde %4 yaparız heralde.
my opinion is,soon or later they gonna sell the company,wait and see
never,ever,not investment advice
bu kadar stress iyi degil
sagliginiza yazik, :)
Rahmetli Yasar Erdincin bir sözü var
Fiyat şeytandir, kaniniza girer satirir :)
Dvk hem saglinizi düsünüyor hem hissenizi :)
Bugünkü hareket yine patronların hisse satışı için miydi?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
allah müstakınızı versin
zehir zıkkım
kan irin olsun inşallah
amin
18.49 görüp 17.73 kapatmak hiç yakışmadı.
Yine Arkın efendi satmışsa çok ayıp etmiştir.
bu hissede uzun zamandır varız, yanı bir avuç ky bu denli zulmetmek ayıptır gerçekten, hisse 13 ile 15 bandında aylarca gel git yaptı , spek denen kişi aldı sattı aldı sattı , biz taşımaya devam ettik... şimdi gene aynı senaryo , biz alıştık bu hissenin hareketlerine diğer yatırımcılarda alışacaktır. yılan hikayesi olan PS ve kapasite artışı sonucu nasıl etkilenir bir iki ay daha bekler sonucu görürüz.
Hepimiz bir hikayeye bir yerlerden bindik, Ocak ayına kadar bist 100 e göre muntazam getirisi olan hisse, en son 16-21 hareketini yaparken trene binenleri endekse göre yaya bıraktı, yaptığı hisse satışlarını başka firmalarda da görüyoruz ancak firmalar sattıkları maldan sonra belli bir seviye yükselmeyi bekliyorlar, bu insafsizlar 19 görünce dayiyor malı bırak ilk malı dağıttığın adam da üç kuruş kazansın sonra yine yap yapacağını, zaten alka al yanına alkım e yüklen sonra kârını realize et alışkanlığı oluştu ,can sıkıcı oluyor bir yerden sonra Mart ayı ihracatta kimya sektörü rekorla kapandı hâlbuki