şimdiden yaz 3,80 lere bakarsın gelir:kahkah:
Printable View
Güzel işlem hacmi var. Rastgele.
Bariz mal toplama gayretleri var
Tahta sahibine kolay gelsin :)
Hareketler var bakalım dirilebilecek mi?
Vay AQ hissesi ya. Geçen sene Haziranda aldım galiba maliyet 8 civarı. % 50 civarında zarar var enflasyondan yediğimiz dayağı sayın bile. Allah bildiği gibi yapsın bu oclarini
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Patron herkesi batırdı galiba artık grupta yazan da kalmamış aw
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geberik hisse endeks 10 bin oldu
hiç tepki verdiği de yok:notr:
Ben de bir miktar tepki için aldım.
Muhtemelen benim gibi ucuzcusu, tepkicisi bir sürü ky doluşmuştur şimdi buna... İlk %5-10 tepkiye de çoğu çıkar.
Tahtacı enayi mi ki şimdi bu uyanıklara kolay para kazandırsın? Millete ulufe dağıtmak için tahtacılık yapacak hali yok ya:)
YTD
4,38 göstertip 4,16 kapatmak ne ya:kahkah:
iyi marj var yakalayana
arkadaş bu neyin hırsı, öfkesi hıncı:notr::wu:
zaten çıkmayan hantal hissesin
%4 düşmek nedir ya ne oldu bir haber mi var?:Sad:
Haftaya bist100 ; 10400 puandan başlayacak. Qua hisse fiyatı ise 3,39. Son bir yıl endeksten oldukça negatif ayrıştı. Bundan sonra yavaş yavaş pozitif ayrışacağını düşünüyorum. Yorumum not olarak kalsın. Tamamen acemi görüşümdür. Çok ileride dönüp bakarım.
İlk çeyrek 648 milyon tl zarar açıkladı. Aslında hasılat artışı ve faaliyet karı fena değil. Zaten hisse diplerde. 3,30 larda biraz daha toplar tahtacı. 3 ün altı çok zor gibi.
Sonraki bilançolar ile 6-7 ay sonra iyi bir yükseliş yaşayabilir.
Şirketi bilmiyorum ama sahibi Ali ercan hakkında internette bazi iddialar var.
tabana 10 bin alış girdim akşamdan bakalım gelecekmi:kahkah:
ölmüş eşek kurttan korkmaz
kağıdın içine ettiniz birde yüksek bedelli açıklayında tam olsun bari
öldürün yatırımcıyı:(
Bedelli veya bedelsiz söz konusu olamaz. Hisse fiyatı dip fiyatında şu aralar. Bilançoya rağmen 3,28 kapanış. Orta vade için gayet olumlu görünüyor.. ekrana bakmadan elinde tutan , alıp unutan için iyi olur..
Ben de çok acemi bir yatırımcıyım. Alım satım yaparken herkes kendi araştırmasını kendi yapsın..
bizim angut yönünü şaşırdı heralde 3,50 tavan görüyorum ne iş:kahkah:
resmen kumar kağıdı gibi,3,52 den bir anda 3,34 e düş...vay be,müthiş...
Sancısız olmaz bu işler. Tavandan dönecek yatay kapatacak ki tüh keşke tavandan satsaydım dedirtecek. Tavan serisinin ilk tavanında da size sattıracak. Günü gelecek gün içi artı 5 yapıp eksi kapatacak falan. Her türlü moral bozma hareketini yapacak. Sonuçta bu dip noktalardan alıp 6 ay bekleyen iyi kazanabilir. Yukarılardan almış olanlar için diyebileceğim bir şey yok…
tavan mavan hikayeymiş ordanda yedirdi
tavan çıkış fırsatıymış maliyeti yüksek olmayanlar için
beklemeye devam bakalım nereleri dip
3 liradan 10 bin sözüm vardı 2,5 tanda 10 bin sözüm olsun:kahkah:
patron düşünsün artık bu hisse niye halka arz oldu?:whistling:
Kafasında herkesin bir hedefi vardır ancak spekülatörlerin bile hedefindeki fiyat aralığından satması zordur. O bile tam bilemez nereye gideceğini. Ben sonuçta uygun fiyattan yatırım yaptığıma inanıyorum. Bist genel e göre daha iyi performans göstereceğine inanıyorum bundan sonra. Benimki de acemi görüşümdür, benden etkilenmeyin..
derdi ne gene bunun çok çıkmış gibi
taban etmezseniz ....siniz
dün devre kes bugün tavan göstert :Sad:
işlem hacmi 370 milyon neler oluyor anlayan gelsin:whistling:
DENGESİZ.....