Reuters, Halkbank'ın kredi faizlerini dusurdugunu yazdı, TVler gecti, banka yalanladı.
Dakikalar sonra Halkbank dahil 3 kamu bankası kredi faizlerini 200bps'ye kadar indirdiklerine dair ortak yazılı acıklama yaptı.
Printable View
Reuters, Halkbank'ın kredi faizlerini dusurdugunu yazdı, TVler gecti, banka yalanladı.
Dakikalar sonra Halkbank dahil 3 kamu bankası kredi faizlerini 200bps'ye kadar indirdiklerine dair ortak yazılı acıklama yaptı.
bireysel kredilerin de inmesi daha hakkaniyetli olmaz mı?
bizim ticarethanemiz yok mayışlı çalışansak fayiz bizim de düşmanımız değil mi abi?
pala seni danza davet ediyor beşguş,
geçemiyorum diyor,
patinac yapıyorum diyor,
fur levyeyi diyor,
kim diyor,
kıristiyan diyor.
neee? meee asdasdas. :he:
Hisse an itibarı ile -%99 dövize baz
Altı belli üstü boş sayın tarkan..
BaşarılarM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sorsan koca genel müdür yönetim kurulu başkanı guvernörüm falan derler la faiz düşürdünüz haberiniz yok :oleyo::oleyo::oleyo:
Palanın tahriklere aldırış etme şahit abüü
Bugün mazot çalışmaz benden :he: kazısın dursun
mazot yoksa yükselişte yok, o da bunun farkında, o yüzden beni davet ediyor masaya, bak bak gidemiyorum ayağına, asdass
163 bin olası gibin gözükmekte.bence.
şu reuters bloomberg filan da olmasa haber alamayacağız nerdeyse.. rezalet..
zaten şu bloomberg terminaline sahip olanlar herhalde 2-0 önde başlıyorlar..
Ekim vade 1635 gorunuyor artık adamlar sabah verdi gibi yapıp direk topladı mesajı aldık
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP’li Yalım’ın yaptığı çalışmaya göre madeni para basımında kullanılan madenlerin kurlardaki artışın ardından ciddi yükselişe geçti. Yalım’ın çalışmasına göre 1 kuruş için 26, 25 kuruş için 39, piyasada en çok kullanılan 50 kuruş için ise 66 kuruşluk bakır, nikel ve çinko kullanılıyor.
tl bile tl karşısında değer kabediyor... :)
mevsim indirimlerimiz başlamıştır şey 9,71 öbür şey 11,31 indeks 149 yetişen alıyor alanın elinde kalıyor gel vatandaş geeelll :oleyo:
Reis bugün bahçeliye görüşecekmiş.
Bahçeliye gitiğine göre sorun büyüyecek.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toaso shortta ısrarcı olup hala para kazanan var mı [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık atamıyoruz çünkü o para birimi öldü sizlere ömür...
bir yılda %35 develuasyon geçirmiş parayla grafik çizilmez...
artık grafik bu şekilde mağmaya doğru iniyor...
https://i.hizliresim.com/r0e7qqz.jpg
göstergeler çok aşağıda kaldı..acil hacimli alış yapmaları lazım yoksa seans sonuna sert satış gelebilir...saat 15-16 sonrası mesela???
14.30 da olabilir mi..
Evet biraz tedirgin edici..
Hisse bazlı bakıldığında da destek noktalarına atış ta yok..
Anlamsız bir yataylıkM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/yemekci53/status...sHGfJZBmQ&s=19
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben mi gündemi yanlış okuyorum yada haber mi atladım? Yatay olmasına yatıp kalkıp dua etmemiz gerekmez mi? Bir ABD diğerleri Avrupa olmak üzere 10 büyükelçiyi sınırdışı etmek üzereyiz ve endeks artıda
Bizim 5 yıllık cds ne oldu bilen var mı acaba?
Endeks düşecek gibi durmuyor. Açıklama gelirse ki ben ciddi bir şey beklemiyorum. O zaman sert alım da gelebilir. Benim yönüm yukarı
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi