http://fs1.directupload.net/images/180328/o6xsjtds.jpg
Printable View
Teşekkürler Sn. cefaks
Varlığımız, yazdıklarımız bazılarına dokunuyorsa, bilsinler ki biz İŞBİRle birlikte yürüyeceğiz. Hoşlanmayanlar alışacaklar..
ytd değildir
Bu konuda kuşkum yok. Dilerim adamlık tahtayı yönetenlere, forumda klavye kullanan herkeste olsun. Başkalarının zararını kar bilen, fırsatçı,hilekar kişilere adamlık elbisesi iğreti durur. Yok pahasına insanların elindekine cebindekilere göz dikenlerde adamlıktan eser olmaz. Ünlemsiz NOKTA.
ytd değildir
En yüksek bedelsiz potansiyel olan hisseler
ybtas 1328,06
Isbır 284,83
yonga 103,4 BİR e 79 adedini acıkladı. bedelsiz verecek
kartn 109,5
egeen 84.7
algyo 85,6
konya 60,5
golts 39,3
erbos 35,6
alcar 32,5
bfren 25,0 1 hisseye verebileceği adet YONGA -Şirketimiz sermayesinin 210.000 TL â€ËÅ“den 16.800.000 TL â€ËÅ“ye arttırılmasını teminen, 3 nolu Yönetim Kurulu Kararı ile SPK ön onayı alınan ve Gümrük Ticaret Bakanlığından izin alınan ana sözleşmenin 6. Maddesi değişikliği teklifinin görüşülmesi,SONUCA BAĞLANIP 1 E 79 BEDELSİZ TARİHİ BELİRLENECEK
Söylemim xedim ama dayanamadım.zBirileri geldi yok uçacak dedi kimse yakalayamaz dedi tarihler verildi ,insanlarda belli bir algı oluştu sonra karşı taraf ben temennimi söylüyorum dedi.Hatta bu hisseleri 1 lot 1lot alan ben bile ne oluyoruz arkadaş dedimm.3 yıldır buradayım bu kadar uçan kaçan adam görmedim.Akabinde uçanlar birden kayboldu ve yüksek maliyetli birileri buralarda kaldı.Çıkarken aslan tabir edilen spekler düşüşte çakal ilan edildi.3_5 kişiydik biz burada kendi yağımızda kavrulurduk o arkadaşlar hala burada bilşyorum bağbozumu ........güneşligünler.Eminim onlarda daha burada sessizce kalacaklarTaki beklenti bitenekadar.
09:55’te 298,90 dan açıldı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yonga topiğinde 18.03.2018 tarihinde yazmışım...
öğrenci kardeşim, borsada yeni olduğunu ve babandan aldığın harçlıklarla bu hisseden aldığını yazmışsın. Benden sana 20 yıldan fazla süredir borsada kendimce işlem yapan bir abin olarak tavsiyem, sosyal medya ve forumlardan verilen gereğinden fazla abartılı fiyat hedeflerine çokta fazla itibar etme ha olur veya olmaz onu bilemem olursa da demek ki tahtaya ellerindeki hisseleri devredecek kadar alıcı gelmediğine işarettir ve ilk yüklü alım dalgasında hisseyi devredeceklerdir büyük ihtimal. Bu yazım sadece bu hisseye yönelik değildir ne zaman temel verilerine göre çok çok abartılı fiyatlardan işlem gören bir hisse varsa hepsi içindir. Demek istediğim bir hisse alırken ve satarken temel ve teknik analizlerini yaparak aklın ve mantığınla karar vermendir duygularınla değil. Öğrencilik hayatında da başarılar dilerim inşallah emeklerin boşa gitmez, benim oğlumda öğrenci..
Derdi nedir ? anlamadık bu fiyatlardan hala çok satıcı oluyor.
ytd değildir
2685 TL2lik yoga 1400 Tl'de işte bu çok havalanmanın sonuçları. Bu tarz hisselerdeömürde 1 defa olur böyle şeyler.
Neyse ki İŞBİRimiz anormal fiyat seviyelerini denemedi bu sebepten daha güvenli oldu. Bu da süzülüyor ama sakin beni çok ürkütmüyor bu durum.
ytd değildir
Önemli olan kararlı olmak, nasılsa emekliliğe3-5 sene var, onu da bekleriz bunu da bekleriz. Mışıl mışıl.
Benim anlamadığım şey diğerleri kadar prim yapmadığı halde niye bu kadar cansız kaldı.
Üç beş lotumuza göz diktiyse boşuna heveslenme..
kodeste 3 hafta geçti bakalım kaç hafta daha var.
Ama en doğrusu şu to***te bir heyecanla verilen kaarar ciddi sonuçları oluyor böyle. Bakalım YOGA nerde duracak. Dün yeşil endekste bir fren yaptılar ama kırmızı endekse bunlar da dayanamıyor.
Bari ben işbiri sıcak tutayım ara sıra yazayım. Ortakları olduğumu unutmasınlar.
ytd değildir
Bundan böyle maliyetine de vermeyeceğim, geçti borun pazarı. Emekli olduğumda bozarım.. 3-5 yıl kodes bana iyi gelir..
ytd değildir
Bi benmi bu kadar beklerim diyordum ama başkalarıda varmış.Bence burada bekleyen kazanır.Olayı tecrübe ettim.
Arkadaşlar herkes burada BORSA KARAKTERİNE göre işlem yapıyor ve o şekilde yazılar yazıyor....!!!!
Ben VURKAÇÇILAR dan oluyorum....Hisseler boğaya geçtiğinde girerim.....O yükselişlerden payıma ne düşerse alır giderim....!!!
Bakın bekleyenler sadece 2 yıl İSBİR taşıyarak 100 tlden 400 tlyi yaşadılar.....200 lük yongaga 3 yılda 2700 leri yaşadılar....!!!
İSBİR taşıyan için 100 den 400 ü görüp 300 e düşünce ne olur?......Zarar mı ediliyormuş?.....Hikaye bitmedi sonuçta.....!!!
YBTAŞ 1000 TLDEN 4300 e gelmiş, 2700 e düşmüş ,öldü mü?
SELAMETLE.......!!!!
9:55 ^'de neden işlem görmedi bilen var mı ?
Bi sakatlık mı var acaba ? baktım haber de yok !
ytd değildir
Yok bi sakatlık normale dönme hareketleri.Sıkıntı yok rahat olun.
Alıcı ve satıcılar arasında fiyat eşleşmesi olmadığı içindi.. Anladığım kadarıyla maliyetiniz biraz yukarıda ama bence fazla stres yapmayın derim, yukarılardan maliyet yapmanın ne demek olduğunu bende çok iyi bilenlerdenim uzun süre beklediğim hisseler oldu halende var ama panik içinde verilen kararlar genelde yanlış ve duygusal kararlardır. şayet kısa vadede gerekli bir parayı bağlamadı iseniz beklemekte fayda var diye düşünüyorum. En azından bilanço gelene kadar. Y.T.D.
Bir yukarı dönüş isteği var, sanki işbirde , belki de dönmüştür . İşbirim mışıl mışıl...
ytd değildir
İşbir canlanma moduna girmiş sanırım. <Mışıl mışıl..
ytd değildir
yanlış gönderi
Alış 321 Satış 330 kapatmış ama son işlem 320 olmuş
Suanki dolasimdaki hisse adeti ve hisse fiyati normal piyasada islem gormeye yetiyomu acaba.bi hesaplama formulu vardi ama ben bilemedim.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin bu pazardan çıkmak için talepte bulunması gerekiyor öncelikle.
İŞBİRİM'le bahar uykusu ,bozmayın uykumu , herkes uyusun Mışıl,Mışıl...
ytd değildir
Saa 04 ne uyuması belliki uykuların kaçmış.😉😉
Yaşlılıkta insan gece boyunca uyuyamıyor tabii. Uyku merkezi İşbir'den bir yatak aldığımda daha kalite bir uyku çekeceğimi düşünüyorum. Kendi evim olduğunda bunu yapabilirim. Önce yatak parası kazanalım. Sonra yatağı koyacak bir ev. Kampanya bitti mi ? onu da bilmiyorum.
Mışıl mışıl..
ytd değildir
300 üstünü dip seviye olarak belşrler ve kalırsa ilerisi için çok güzel olur.Çünki gelecek güzel haberler için hareket noktası sayabiliriz.
Bilanço tarihi yaklaştıkça yatağın yayları esneyecek mi bakalım.
mışıl, mışıl..
ytd değildir
İyi kalkış afferin....
mışıl mışıl..
ytd değilidr
Bugün alanlar
https://resmim.net/f/ebaT50.jpg
Bugün satanlar
https://resmim.net/f/a1iWkV.jpg
Son 1 haftada alanlar
https://resmim.net/f/wocnmj.jpg
Son 1 haftada satanlar
https://resmim.net/f/QrP1pi.jpg
Teşekkürler Sn. drborsa bol kazançlar.
İşbirim bilançoya kadar bakalım ne kadar yaylanacak , zıp zıp zıpla işbirim.
Mışıl, mışıl...
ytd değildir
Yukarıda direnç kademeleri : 349, 359, 372,392 zıp zıp zıpla işbirim..
Mışıl mışıl..
ytd değildir.
ooo ziyaretcimiz 7 kişi bereket versin..
mışıl mışıl..
ytd değildir