Aynen hocam. Başlık arşive mi gitti diye tam kontrol ederken mesajınızı gördüm. Nedir bunun sıkıntısı? Migros şahane geldi bilanço ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aynen hocam. Başlık arşive mi gitti diye tam kontrol ederken mesajınızı gördüm. Nedir bunun sıkıntısı? Migros şahane geldi bilanço ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün tavan yaptırdığın için teşekkürler Pala :bravo:
Ama biliyorsun, bu kağıtta sen ve benden başka pek kimse yok, yani ikimiz takılıyoruz :cool:
Çaban boşa gitmesin diye accıcık verdim bugün. Yarın da tavan yaparsan accık daha veririm :whistling:
File mağazaları BİM'in miş. Kaptan baktım iştirak olarak göremedim. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi. Konu hakkında.
İyiler iyidir.
Bim de hala KY olduğunu sanmıyorum, ama yine de uzun bir aradan sonra destek ve dirençleri vereyim.. ya da sadece destekleri vereyim bu sefer :cool:
267,20 minör
263,70 minör
260,90 majör
241,10 güçlü majör
232,40 son kale, trend desteği
Fena görünmüyor...
Ek 29793
Bende bir miktar aldım. Sayfa ölü gibi. Temettüye kadar lot sayısını daha da arttırayım. uzun vadede güzel gidiyor.
320.6 hergün yeni zirve
BİMAS sayfasına kimse yazmıyor. Keyifler yerinde gözüküyor. :party:
HSBC, BIMAS-BİM Birleşik Mağazalar için hedef fiyatını 310 TL'den 410 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
FOREKS HABER ANKETİ-BIMAS 2023 yılı 3.çeyrek net dönem karının 3.122,0 milyon TL olması bekleniyor(2022 3Ç 1.775,3 milyon TL)
ALB Yatırım, BIMAS-BİM Birleşik Mağazalar için hedef fiyatını 304,5 TL'den 375,2 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
Bugün için 291,20 benim için çok önemli. Üstünde kapanış olursa, düzeltme biter...
Şok çarpanlar olarak migros nakit pozisyonu ve büyüme olarak bimin önünde ...
https://youtu.be/gUuuc1AJVo8?si=HEaYYju8c4aqgK7a
Istedigi kadar çarpani olsun enflasyon ortamında hiçbir market bimle yarışamaz. Fiyatlara yansır yansıtmaz ayrı mesele. Fakat karlılık anlamında bu ortamda bim ezer geçer
Bimin ucuz rekabetçi malları hiçbirinde yok. 3-5 sene önce üst kalite ürün eksikliği vardi. O konuda da hemen hemen çok iyi. Bundan fazlası bu pahalilikta reyonlarda çürütür mali.. bimin politikaları harika.
Şu an piyasada bile rekabet edebilecek market yok. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bim'de fiyatlar eskiden makul ve ucuzdu.... Şimdi onlarda da bir çok ürün pahalı...
Dün seans sonu durum... Garanti ve BOFA ile Global ve tacirlerin cep to cep paslaşmaları...
https://i.hizliresim.com/he6bzyd.jpg
En son bilançosu ile fark yaratan bir BIMAS... Hisse performansı henüz vasat... Yıl sonu beklentileri bakalım karşılayacak mı ...
https://i.hizliresim.com/7umwwgq.JPG
ÇALIŞAN SAYISI BAKIMINDAN İLK 5 ŞİRKET
https://i.hizliresim.com/s00l7hf.JPG
Karanlık odada ucuz mal kapıştı köftehorlar...
Merhaba Değerli Forumdaşlar,
Sizce Bist100 bu yılı nasıl kapatır?
Size uygun aralığı seçip, oy kullan butonuna bastık mı tamamdır.
Oyumuz memlekete millete hayırlı olsun.
Ayrıca bu başlıkta günlük Bist100 Kapanış tahminlerine katılım hepimize açıktır. Buyrun.:.
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=57694
313,92 direncini kısmetse bugün kırar geçeriz...
318 direncine Allah kerim...
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P takvim dışı değerlendirmeye giderek Türkiye nin kredi notunu B olarak teyit ederken not görünümünü durağandan pozitife revize etti.
Bofa bugün ufaktan süpürüyor...
İstediklerini aldılar.. borsa yatırımcısı sanirim bu saatten sonra terk etmez bisti. Sağlam yükseliş yapıp da yatırımcının gitmesini engellediler. Çok sert de düşüşler yaptirmayip yine yatırımcıyı kacirmadilar..
Bim in son günlerde güçlü kalması umarım mal yedirmek için değildir. O güzel bilançosu az da olsa fiyatlar umarım...
Maşallah 361 TL
son 2 gun USD bazinda ATH indan (12,279 USD) dondu hep. Gevserse 11 USD ye kadar salabilir.
yaklasik 2,5 senedir tasiyorum. bir kismini bu ara baska bir kagida donebilirim.
Bu fiyatlardan kapatirsa USD ATH ini da kirmis olacak. 200 EMA dan oldukca uzaklasti.
Uzun vadeciler icin pek sikinti degil ama kisa vadeciler icin dikkatli olmakta fayda var.
USD bazli ATH inda kalici olamadi ve yavas bir sekilde asagi dogru bir hareketi var.
11.7 USD altinda (TL 345-355) bir Gap var. orasi onemli olabilir. 370 TL de kisada hafif bir destek.
Bim bugün daha iyi 400 civarları kalıcılık yakışır ytd.
Bim çok güzel kapattı seansı nazar değmesin oduna vur :)sepet,sepet bim.
Bim 300 civarlarından başlayan ralli devam ediyor haftayı güçlü kapattı keyif almak gerekir ytd.Ayrıca Bim mağazaları Multinet kart ile antlaşma sağlamış olumlu gelişme mağaza açılışından daha önemli olduğunu düşünüyorum piyasada multinet önemli oyuncu durumunda ytd.
Yakışır 400 üzeri kalıcılık Bim de ytd.
Arkadaşlar merhaba,
Eski forumdan kalanlar varsa bilir, ben ilk arz olduğu günden beri hep Bim'ciyim dir. Bazen çoğaltır, bazen azaltırım (swing trade) ama her an muhakkak portföyümde Bim vardır. Hiçbir zaman sıfırlamam :cool:
Son aylarda kademeli olarak %15 civarını vermiştim.
Bu sabah da yaklaşık 403 ortalama ile %35 ini verdim, kaldı yarısı :wave:
Alan kişi hayrını görsün, ama ben yüksek miktarda taşımaya devam etmeyi artık riskli buluyorum. Eh yaşım da ilerledi artık, kalp şeker tansiyon vs.. fazla zorlamaya gerek yok :dvr:
Full devam eden kalbi sağlam genç arkadaşlara iyi şanslar dilerim :kalp: