En çok para çıkışı olan 10 kağıttan biride SMARTG.Görüntü maalesef hiç iyi değil.
Printable View
En çok para çıkışı olan 10 kağıttan biride SMARTG.Görüntü maalesef hiç iyi değil.
Sürekli ekside kapatmayı başaran başka bir kağıt yok son zamanlarda ama bizim kağıt başarıyor.
Bu kağıt gerçekten bitmiş.Dün zar zor günler sonra yeşil kapatıyor bugün kırmızıya döndü açılışda yine.Kaçamadım maalesef maliyet yüksekliğinden.
Günler sonra %3'ün üstünde primlendi.İnşallah hayra alamettir.
KAP: SMRTG [ ] SMART GÜNEŞ ENERJİSİ TEKNOLOJİLERİ ARAŞTIRMA GELİŞTİRME ÜRETİM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1216609
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8bb4b49b140a93
DÖNEM KARI 697 855 381
Hayırlı olsun herkeze. 4.3 milyarda hasilatta 697 milyon net kar %16 . Böyle devam ederse çok güzel her çeyrekde fk yı 20 düşurmek güzel olur . Ama bulunduğu yerde en yüksek fk ya sahip malefes. Bilançoda begendiğim en güzel nokta öz kaynağin %30artmıs olması. Herhalde enerjilerde %30 a yaklaşan yoktur. Umarım kısa zamanda hızla toparlar.
Bilanço gerçekten iyi.Kağıdada olumlu yansır inşallah.
Blançoda bizim görmediğimiz olumsuz bir durummu varki eksilerde geziyor yine.Bu kağıdın tahtacısı ne yapmak ister pek anlamış değilim.
Benzer enerjilerin de bilançoları güzel onlarda da fazla bir hareket yok.Endekste hacim yok. Zamana ihtiyaç olacak görünen.
Resmen ve hile ile soyulduk.Bu kağıdın bu hallere düşmesinde emeği geçen kim varsa (başta küçük yatırımcıyı adam yerine koymayan patronu olmak üzere )hepsini lanetliyorum izninizle.
Elinizden geliyorsa sıfırlayın rezil kağıdınızı.Patron efendinin hisselerini satışa çıkarmasından sonra bitti bu kağıt.Bizde ne bekliyorsak anlamış değilim.
Sana kırmızı yakışır(!)rezil kağıt.Patronuna en içden selamlar(!).
Kırmızı açmasaydın şaşardım rezil kağıt.İçeriği belli olmayan KAP'a düşen bildirimle ilgili olarak dün akşam yeşil kapatınca şaşırmışdım.Karamanın koyunu misali bildirinin sabah çıktı oyunu.LAF OLSUN DİYE KAP'A GÖNDERİLEN BİLDİRİMLER dende hiçmihiç fayda çıkmıyor.Tamamen PATRON KAZIĞI..
Endeks yukarı bizim rezil kağıt kendine yakışanı yapıp eksiye devam ediyor.
Peski pes.Yine kırmızı
Bu hissede ben de pes ettim.
İnvesting com.da yazan ortaklarda hiç iyimser değiller.Yeni haftada yinede iyi şeyler dileyelim iyi olsun.
Bu kağıttaki hareketleri SPK yetkilileri mutlaka izliyorlardır.bana göre kağıttaki hareketler küçük yatırımcıyı tamamen küçültmeyi amaçlıyor.SPK mutlaka şirketi uyarmalıdır.
Endeks artıda bizimki ekside.Patron kazığı malesef çıkmıyor.Sayfayı takip eden arkadaşlar bu kağıt hakkındaki son dakika yorumlarını investing com.da okuyabilirsiniz.
Rezil kağıt bildiğimiz gibi .KIRMIZIYI çok sevdi.Tahta yapıcıların mutlaka bir planı(iyimi kötümü bilmiyoruz tabii) vardır ama bizim ufacık yatırımımızın %50'si gitti bu arada .
Bizim kağıdın üstündeki isim benzeri hisse(SMART )günlerdir tavan gidiyor gözümüzün önünde .insanın kahretmemesi mümkün değil.Bizde bizim adi kağıt ne zamanyeşile dönecek diye bekliyoruz.Sebep olanlara başta küçük yatırımcı düşmanı PATRONU olmak üzere en iyi dileklerimi(!)iletiyorum.
Adi kağıt adiliğine devam.Patron efendi kazık atmaya devam ediyor.Bu enerji patronları birbirine benziyor.Önce EUREN 'in milletvekili patronu(şimdilerde parti değiştirmekle meşgul) arkasından SMARTG patronu kağıtları tavanlar yaptıktan sonra resmi izinle hisselerini satışa başladılar.Önce EUREN küçük yatırımcısını üzdü şimdide maalesef bu kağıt üzüyor.Mübarek günde iyi dileklerimi(!) gönderiyorum
Patron efendinin satılamayan 2milyon lotunun olduğunu söylüyor İnvesting com.da bir arkadaş.buda 50'li rakamları göreceğiz anlamına geliyor bana göre.
Patron elinden geliyorsa(ki geliyor)3-4 gün kağıda dip yaptırda bu ÇİN İŞKENCESİ bitsin allahaşkına.
Saat 15'de KAP'a düşen bildirimle YEŞİL yüzü gördü kağıt.Anlaşılan patron kağıdı toparlamak için bazı girişimlerde bulunuyor.Hayırlısı.70'li rakamlara gelmedikçe moraller toparlanamaz.
kağıtta bir ayda TEB 7.5 milon lot satmış bu yüzden baskılanıyor. Eğer satmaya devam ederse 2 milyon lotu daha var.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0231125-28.htm
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli kardeşim Resmi gazetede yayımlanan son kararı iyiniyetli olarak yayımladınız ama kağıt maalesef bildiğini okuyor.Çünkü patron sanırım kağıtlarını sata sata bitiremedi.Bugün Resmi gazete haberini bahane edip hafif yükselttiler vede maalesef satışa geçtiler..EUREN kağıdındada yaşadık benzerini.Enerji patronları birbirlerini takip ediyorlar..Bu kağıt KIRMIZIYI seviyor biz sevmesekde.
Endeks aldı başını gidiyor bizim rezil kağıt nerdeyse dip yapacak anlamak mümkün değil.
Seans başında yeşillendirip arkasından kırmızıya döndürüyorlar.SATIŞLARI BİTMEDİ .Böyle sahtekar adamların KAP'a attıkları bildirimler sadece oyalamaca taktiği. bu rezil kağıda KIRMIZı gerçekten daha çok yakışıyor.Birkaç gün yeşillenir gibi oldu pek yakışmadı doğrusu.(!)
Patron efendinin ne yaptığını anlayan varmı.Bu şirket büyük olasılıkla el değiştiriyor.Alıcı daha ucuza almak istiyor herhalde.Patron sata sata bitiremedi hisselerini.Ama olan resmen ve hile ile bize oldu.Elimizdekilerin %50'sini aldı .Haram zıkkım olsun.Saat 11.30 rezil kağıt %2.5 ekside.Nerdeyse 2 aydır kırmızıdan başka bir renk görmedik hissede.Yuh olsun sebep olanlara.
Gesan sene içi en yüksek gördüğü değer: 116,500 bugünkü kapanış: 79,25
Kontr sene içi en yüksek gördüğü değer: 351,000 bugünkü kapanış: 253,000
Eupwr sene içi en yüksek gördüğü değer: 258,000 bugünkü kapanış: 164,500
Alfas sene içi en yüksek gördüğü değer: 170,000 bugünkü kapanış: 100,100
Astor sene içi en yüksek gördüğü değer: 151,400 bugünkü kapanış: 110,000
Cwene sene içi en yüksek gördüğü değer: 421,900 bugünkü kapanış: 284,250
Smrtg sene içi en yüksek gördüğü değer: 99,200 bugünkü kapanış: 61,65
Neredeyse tüm yenilenebilir enerji vb. faaliyetler yürüten şirketlerin durumu. İçinde bulunduğumuz süreç bu. ytd.
Dün seans sonu KAP'a düşen bildiriminin bir faydası olacakmı bakalım.Yine yeni gün yine yeni umutlar.Önce sağlık tabii..
Msaalesef aslına döndü yine.Bu tamamen patronun çıkarları için yaptığı operasyonlar.Yukarılardada yazmışdım.KAP'a laf olsun diye bildirim gönderiyor kağıdın fiatını yukarı çekiyor arkasından elindeki hala satamadığı hisseleri küçük yatırımcıya kazıklıyor.Bu işleri takip eden yokmudur hala anlamış değilim.Endeks %1,5 artıda bizimki %2,21 ekside. İşte hancı biz her zaman böyleyiz.
DOSTLAR BUNUN ADI RESMEN DOLANDIRICILIK .YAPANIDA RESMEN PATRON.
Aynı tas aynı hamam.Patron aşağıdan toplamak için her türlü entrikayı çevirmeye devam ediyor.
Sana 50'li rakamlar hatta 40'lı rakamlar yakışır adi kağıt.Seans açıldığı gibi KIRMIZI .başka renk bilmiyor .Bu kağıdı bu hale getirenlere en derin selamlarımı(!) göndermeye devam ediyorum.