Geldi geldi yeni zirvemiz de geldi.
Bu ayı bunun üzerinde kapatmak dileğiyle.YTD.
Printable View
hisseyi sürekli baskılayan bundan nemalanan o. çocukları gene iş başında...
3.gun üst üste yeşil kapatacak ellaaam :)
var mı tarihinde böyle bir vakıa?
Makinesi bozulmustur akşama düzelir basarlar geri. Hiç umutlanmak istemiyorum bu kağıtta.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neskafe al sata mı geldin yine
bu o. çocuklarının yüz güldürdüğü nerede görülmüş :)
Bddk kararını kullanıyor süpriz değil.. Markalı da banka kredi kullanımı sadece %7 ..
onlarca olumlu haberi es geçti olumsuzu sonuna kadar kullanır Özak ın karakteristik özelliği..
Bir dost
Geçen 2 gün üst üstte artı yaptı ya, işte onu fitil fitil burnumuzdan çıkartıyor.
Elin adamları doları bastırıp alıyor zaten, kredi çekip lüks mü alacak.
Turizm iyi, varlık fiyatları astronomik rakamlara çıkmış ama bunları piyasa görmüyor.
BDDK kararı evet olumsuz ama şunu da görmek lazım biz EKGYO'dan 368 bölümü KDV dahil yaklaşık 39 bin lira /m^2'ye aldık. Kaç gündür sahibinden'den bakıyorum her ev en az ikiye katlamış. Yani metrekaresi 80 bin liradan aşağı neredeyse hiç ev yok. Bunun hisse fiyatına yansıması olacaktır elbet hele bilançolar gelsin.
Dört neş hesap üzerinden karşılıklı işlem yaparak günlükçü avlama peşinde koşan küçük düşünmenin ötesine geçememiş fırsatçı hırsız hissesi..!!!
Özak GYO nun özeti budur..!!!
Buradaki çoğu yamyam da bu hareketleri ezberleyip arada çorba peşindeki çakal yavruları..!!!
Bu hisseyi bu halde tutup çakallara yem eden hırsıza hakkımız haram zıkkım olsun, yedi sülalesinden çıksın inşallah..!!!
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
10 ile 45 milyon TL ye satılan lüx konutları kredi ile alacak orta direk mi var..???
Ne boş muhabbet yapıyorsunuz ne kardeşim, adamın kredili satışlarla işi mi var sanki .???
Doparladı sanki keranacı :)
Hayde hayde .... Koşsana laaaaayn :)
yürü git kopa kopa işte ne vızıldıyorsun yahu olması oturması gereken yer en az 9-10 ki az söyledim. şu anda 14 -15 olmalı
Tepesi 5.70 miydi, haftalıkta üstünde kapatsaydı iyiydi diyecektim ama demiyorum çünkü deyince yapmıyor.:)
İyi hafta sonları herkese.
JCR Eurasia Rating, Şirketimize ilişkin yürüttüğü kredi derecelendirme süreci sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Kurum Kredi Notumuzu "AA+ (Tr)", Kısa Vadeli Ulusal Kurum Kredi Notumuzu "J1+ (Tr)" olarak, notlara ilişkin görünümleri ise "Stabil" olarak belirlemiştir.
Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
Kimler döküldü kimler bu yolda :)
Biz dökülmedik.
Yüklü aldım, ikiye katladigi zaman çektim kalan ile devam ediyorum gittiği yere kadar umurumda değil.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolara gelen kısıtlama Ahmet Efendi'nin dolarları satıp hissesine yatırmasına vesile olur mu dersiniz..???
Geçte olsa doğru bir adım, bir yıl önce yazdığım önlemler listesinde yer alan bir maddeydi, umarım diğerlerini de hayata geçirir Hazine ve Maliye Bakanlığı..!!!
Sonuçta otele gelen turist dövizle geliyor,lüks evleri dövizle satın alıyor...belki de kiralar da dövize endeksli :) Borcu olmaması olumlu bu hamle karşısında...yeni yatırımlar yaparken kredi borçlanmasına gireceği vakit sıkıntı olabilir gibi...
Belkide dövizi satıp ekgyo tenzilatlı erken ödeme bile yapmıştır ekgyo böyle bir uygulaması var nasılsa SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu ortamda ne yaparsa Nasreddin hoca hesabı olur, ya tutarsa...
Ne demişti Demirel;
Türk siyasetinde 24 saat çok uzun bir süre...
O günlerden bu günlere değişen çok da bir şey yok maalesef...
Yarın bir gün büyük şeytan ameriqayla can ciğer kuzu sarması olmayacağımızı kim bilebilir?
Ya da daha da ters düşeceğimizi kim iddia edebilir?
Ez cümle;
Ekinler baş vermeden kör buzağı sıçaklamaz diye boşuna dememiş ünlü filozof :thumbdown:
Döviz el yakıyor. Bu durumda bana göre borsaya açık şirketler için en mantıklısı döviz ile kendi hissesini almak.
Bakalım neler olacak.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım BDDK’nın pörsütme operasyonu ne kadar başarılı olacak?
Şirketlere “kredi çekeceğine dövizini satıp kullan” denildi.
Şimdi şirketler fazlalık dövizlerini satacaklar döviz kurları pörsüyecek. Döviz bozdurduklarından ellerine lira geçeceği için, yeni krediye ihtiyaçları azalacak. Bankalardan kredi talebi azalınca faizler de pörsüyecek....
Umarım ihtiyaç duyacakları krediyi bizden ( bedelli vb.) çekmezler..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz gerileyince borcu olan şirketler ne yapacak?
Döviz düştü hemen alayım diyen vatandaş olacakmı?
Yada yurt dışına kaydıran olacakmı dövizini?
Döviz likidesi ilerde daralır tahminim çünkü yastık altına gene kayar döviz.Bireysel vatandaşda bankadan çekebilir parasını.YTD.
İthalat için her yıl 50 milyar dolar net lazım cari açığa.Türizim para basmalı bu yıl yoksa zor geçer yıl.
Üretim üstü olacağız ,ithalat yapmayacağız?:Sad:
özağı çok etkilemez bu karar
Bence borsayı genel olarak olumlu etkiler...
Dolar stoğu olan şirket KKM'ye geçer, kurdan kazanacağını oradan yine kazanır....
Dolar bozdurulması ekonomiyi genel olarak rahatlatacak. Kur üzerindeki yukarı tazyik azalınca, faiz indirimleri gündeme gelebilir belki. Faiz indirimi de reel sektördeki şirketlerin işine gelir....
Kur haddinden fazla düşmeye başlarsa, ihracatçılar sıkıntıya girmesin diye aşağıda, uygun görülen seviyelerde merkez kovayı tutup bekleyecektir.
faiz indirimi faiz indirimi diye ekonominin canına okundu hala belki faiz indirimi gelir diyor millet. siz bu ülkeyi tamamen çökertip param parça etmek mi istiyorsunuz kardeşim? bu ekonominin bu durumuyla gelirler ülkenizdeki her şeyi satın alırlar.