Halktan alan cengiz kac gundur. Bu net belli. Ama pasiften aliyo tahtayi kaldirmiyo bi turlu adam:) zaten dogru duzgunde kimse kalmadi tahtada.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Halktan alan cengiz kac gundur. Bu net belli. Ama pasiften aliyo tahtayi kaldirmiyo bi turlu adam:) zaten dogru duzgunde kimse kalmadi tahtada.
Avci nin lotu yan hesaplarla 350 400 milyon arasi olmustur kesin. Bakalim bu film nasil bitecek.
Son 2 gun 12 milyon lot daha aldi. Takasta yok daha bu
Dünün pastasına bakmışım çok özür dilerim yanlış bilgi oldu, dayı teşekkür ederim uyarın için. :Sad:
Endeks 150 bin ken albaraka 1.25 di. Endeks 250 bin oldu albrk yine. 1.25 şaka gibi:)bankalar kadar bile cikmadi
Düzenledim mesajımı da, dünün pastasına baktığımı karıştırmışım özür dilerim sehven hatalı bilgi için herkesten. Teşekkür ederim dayı kısa sürede hatamı düzeltme fırsatı verdiğin için, mahcup oldum cidden. Neyse ki konuya bakan sayısı bu sıralar az da, inşallah kimseyi etkilememişimdir.
Bir avcı vurdu beni ah dedim ağladım hancer yarası değil domdom kurşunu yedim ...... mal aldıkça dom dom kurşunu
Halk alimlari cengiz avciya ait, kap takaslarda lotunun artığını görebilirsiniz
Bu görüntü alındığı zaman halkbank kabaca 2 milyon lot işlem hacmi, nette sıfıra yakındı. İşaretli emirler de halk emirleri. Adam kademeye mi oynamaya başladı nedir. Ek 28768
Yatırım Tavsiyesi Değildir, en doğru karar herkesin kendi şartlarına göre kendi vereceği karardır.
Borsa 150 binden cikti bi kademe cikmayan hisse borsa duserken onami uyuyo simdi:)) ulan cengiz varya tam bi malsin. Bari goturemiyon git bi buyuk piyasa yapiciyla anlas
https://i.hizliresim.com/bfx85ew.png
perşembe gününden bu güne kadar olan pasta
Cengız ın 252 milyon lotu vardı
halkbank ın alımlarının tümü ona a it ise pazartesi günü 275 olacak yaklaşık
sadece tahmin
Bence yan hesaplarla elinde 300 milyondan fazla vardir. Aslinda cani isteyince cokda guzel ciziyo tahtayi tavana;) sonucta 2.15 lere goturende bu adamdi. Şu gunlerde sahip cikar ins tahtaya artikSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben resmi olanı tahmın etmeye çalışıyorum , yanları bilemem
tahtaya sahıp çıkması hakkında ise paşa gönlü bilir
son 4 günde aldığı mal burayı okuyan ve yazanların toplamından
fazladır , o yüzden benim için hava hoş Cengiz düşünsün
bana iğnenin ucu ona çuvaldız :kmk:
BDDK: Bankacılık sektörü net karı Mayıs sonu itibarıyla 132,1 milyar TL
(2021 yılı aynı dönem 27,74mlr)
Sağ olasın dayı.
Bizim Avcı bakalım bu düşüşten de bir av çıkaracak mı...
Daha önceki endeks düşüşlerinde yapmışlığı var ama bu sefer olur mu göreceğiz. En azından bi hazırlık var 1 haftadır pastadan gördüğümüz kadarıyla.
1,23 son yükselişin de fibo 786 noktası olduğu için teknik olarak da kritik yerlerdeyiz. Bakalım bayram harçlığı çıkarabilecek miyiz... :)
Yarin yeniden xu100 e giriyo hisse ama tik yok hissede;)
Borsada cikarken cikmiyo ama duserken hemen iniyo;) ulan mal sen daha borsanin 150 bindeki fiyatindasin zaten. Diger bankalar senin ustune ×2 yapti mal cengo
şöyle düşünüyorum ben oyun kurucu olsam tahtada.. Mesela bayramdan oncekı son hafta onumuzdekı hafta olması nedenı ıle, onumuzxdekı hafta çarşamba gunu dahıl hep tahtayı baskılarım. Cunku bılırım kı bayram oncesı son nakıte gecme gunu çarsam.. Bu kısılerı sattırırı oyle yukseltırım. Bu dusunceme gore çarsambaya kadar baskı devam eder .. Haksızmıyım.. Yoksa çok dustu deyıp yukarı hareket yapar mı ?
[QUOTE=bdayım;5986127]Yarında halkbank ın alımlarını görürsem , bazı şeyler kafamda netleşir
5 gün önce oyaktan halk a vırman yapıldı sonra halk alıma geçti :yes:
Halk aldıklarını sattı dayı, kafamızda birşeyler netleşti mi?
Sonunda anlaşamadığımız noktada anlaşacağız. C de dahil hepsi fıraldak bunların.
Sanırım fiyatı çok daha aşağılara çekip son ayların ortalaması ile borsadan çıkma isteğinde bulunup geri almaya kalmasınlar. Şeytanın bile aklına gelmeyenler bunların aklına geliyor. Yoksa başka izahı kalmadı.
Şu kadar ayın ağırlıklı ortalaması bu kadar, borsadan çekiliyoruz, alım fiyatımız bu attım 1.15
Hadi bakalım.
Golf u da Naturası da otelide benim hadi canım yaylanınnnnnnnn, sonrası zaten tam dümen yolunuz açık olsun. Trene bakar gibi bakarız, korktum bunlardan he mide çokkk.
Sayın Haymatlas, öyle bir durumda belirlenen geri alım fiyatından hisselerinizi verme zorunluluğunuz yoktur. Bankaya ortaklığınız devam eder, tüm temettü, bedelli, bedelsiz sermaye artırım vs.. gibi haklarınız devam eder. Olurda birgün bankayı satmaya kalkarlarsa sizinle anlaşıp elinizdeki lotları almadan bankanın tamamını satamazlar ve birgün sizden o lotlarınızın almak için yalamayacakları yeriniz kalmaz. O şartlarda İsterseniz Genel Merkezde Dansöz oynattırıp Rakı Balık keyfi bile yaptırırsınız bunlara. O yüzden rahat olun böyle birşey kolay kolay olmaz
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın düşünür, gülmekten öldüm. Bankayı verseler bir yerlerimi yalamayı bırakın dokundurtmam.Çok gıdıklanırım. 😆😁
Söylediğiniz mevzuat usulünü biliyorum. Daha öncede Tcryo da bunu yaptılar. Maktkm da döneyip vaz geçtiler.
Sizin söyledikleriniz filmlerde oluyor. Mamayı yiyip bol bol maaşla ayaklarını uzatıp göbüşcüklerini ovalayıp dururlar, paranız orda bağlı bankanın ortağı olsanız ne olur. Geçmişte kime Kaç kuruş temettü vermişler, bedelli de bedelli vermeyi bırakın cebimize göz dikmişler.
.
Mevzuatın canına okudunuz burada biraz araştırın öyle girin bu konulara bari. Harbiden nasıl kottan çıkardınız bu şirketi hele bize de bir anlatın aydınlanalım.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...im-bankasi-a-s
Şu an için bedelli de yapamaz.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-253986
Cengiz Avcı 275M lot olmuş.
Diğer kısmı ise 693 M lota gerilemiş.
Bence gidişat iyi
Albaraka Türk, 2021 yılına ait sürdürülebilirlik raporunu yayımladı.
Albaraka Türk, 2021 yılına ait sürdürülebilirlik raporunu yayımladı.
Banka açıklamasına göre, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ndeki ilk ve tek katılım bankası olan Albaraka Türk, gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam ediyor. Banka tüm şeffaflığıyla, sürdürülebilirlik hedefleri kapsamında yaptığı çalışmaları paydaşları ve kamuoyuyla paylaşmayı sürdürüyor.
Sürdürülebilirlik çalışmalarına hız kesmeden devam eden banka, katılım bankacılığına da öncü olma yolunda çalışmalarını yürütüyor. Doğanın azmi ve kendini yenileme çabasına destek veren Albaraka Türk, bu süreçte faaliyetleriyle gelecek nesillere daha temiz bir doğa bırakmak ve daha sağlam bir finansal yapı inşa etmek için çalışıyor.
Albaraka Türk, 2021 yılında doğanın yenilenmesine verdiği desteği devam ettirdi. Banka bu kapsamda; yaşanan orman yangınları sebebiyle yapılan çalışmalara katkı sağladı. 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde çalışanlarla birlikte fidan dikimi etkinliği düzenledi. Yıl boyunca, çalışanların doğum gününde, çocukları olduğunda, yakınlarını kaybettiklerinde onlar adına fidan bağışı yaptı. Dijital Ekstre Kampanyası kapsamında dijital ekstreye geçen Albaraka Türk müşterileri adına fidan bağışında bulundu. Tüm bu faaliyetlerle birlikte toplamda 7 binden fazla fidanın yeryüzüyle buluşturulmasına olanak sağlandı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Albaraka Türk Genel Müdürü Malek Khodr Temsah, Albaraka Türk olarak sürdürülebilirliğin her zaman öncelikli hedeflerinden olduğunu belirterek, "Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için bankamız nezdinde elimizden geleni yapıyor ve hatta stratejilerimizi bu doğrultuda belirliyoruz. Hem kurum kültürümüzde hem personelimizde ve hem de toplumda oluşturduğumuz farkındalıkla birlikte sürdürülebilirlik faaliyetlerinde de öncü olmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı.
- Bankanın su ve karbon ayak izinde düşüş yaşandı
Albaraka Türk, tüm iklim yükünün hesaplanması için Bilimsel Temelli Hedefler Oluşumu (SBTi-Science Based Targets Initiative) ile çalışmalarına başladı. Şirket, emisyonlarının etkisini karşılayacak hedefler belirleyecek ve CDP raporlamasında kapsam 3 emisyonu hedeflerini bildirecek.
Ayrıca, Albaraka Türk sürdürülebilirlik yolunda somut çıktılar elde etmeye de devam ediyor. Bankanın karbon ayak izi geçtiğimiz yıla kıyasla kapsam 1'de yüzde 19 düşüş gösterirken, kapsam 2'de yüzde 14'lük bir düşüş gerçekleşti. Su ayak izinde ise 2021 yılında 2020 yılına göre yüzde 22 azalma meydana geldi.
2021 yılında yenilenebilir enerjiye 319,9 milyon TL finansman sağlayan Albaraka Türk, karbon nötr hedefi doğrultusunda karbon salınımını en aza indirecek uygulamalar için de altyapı oluşturmaya devam ediyor. Banka bir taraftan iklim değişikliği alanındaki mücadelesini sürdürürken, diğer taraftan yaptığı çevre odaklı çalışmalar ile Karbon Saydamlık Projesi (CDP) kapsamında yüksek skorlar elde ediyor. 2015 yılından beri Sıfır Atık projesine devam eden bankanın Genel Müdürlük binası bu yıl da LEED Gold sertifikası almaya hak kazandı.
Tüm çalışanlarına eşit muamele eden ve onların memnuniyetlerini yüksek tutmak için çalışan Banka, 2021 yılında Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en iyi işverenlerinin seçildiği Recognition Programı kapsamında üçüncü kez "2.000 Kişiden Fazla Çalışanı Olan Şirketler" kategorisinde "En İyi İşveren Sertifikası" almaya layık görüldü.
Albaraka Türk sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşma yolunda dijital dönüşüm çalışmalarını da sürdürdü. Bu doğrultuda, Albaraka Mobil kullanıcı sayısı 2021'de artmaya devam etti ve 620 bine ulaştı. Albaraka Türk, yüksek kalite Dijital Bankacılık ürünleri ve yenilikçi uygulamalarıyla sürdürülebilir iş modelini desteklemeye devam edecek.
Öte yandan, 2021 yılı içerisinde kadın müşterilere özel Eflatun ve 18-25 yaş arası müşterilere özel Trend Bankacılık modelleri hizmete sunuldu. Modellerle birlikte özelleştirilmiş bir bankacılık deneyimi sunularak genç ve kadın müşterilere önemli ölçüde destek sağlandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
https://i.hizliresim.com/nho2wgn.png
Cengız 275.797.949 lot olmuş , bugün matrıx e düştü
Cengız artık tahtaya ağırlığını koymanın zamanı gelmedimi hala
arkadaşlar katılım bankalarının karı 5 ayda 5.9 milyar TL.
Bu rakamın çoğu Kuveyt Türk'e aittir. Benim için katılım bankaları bir tarafta Kuveyt Türk diğer tarafta. Keşke Borsaya kote olsalardı hiç düşünmeden portföyüme alırdım. Umarım bu rakamdan Albaraka da iyi bir pay almıştır
Vakıf katılım ziraat katılım atakta Türkiye finans in belli bir payı var çoğunun Kuveyt Türk olma ihtamali yok
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada alış, satışa açık 621.500.000 adet lot olduğuna göre neredeyse yarısını toplamış adam. Lakin son zamanlarda alışlarda(son 2 ay öncesi gibi) agresif davranmıyor artık. Umarım parası bitmemiştir de sadece düşükten toplamak istiyordur