https://www.tradingview.com/x/ItdRHp0Z/
dolar..günlük
dolar bazlıda daha zirvesine var
zirve 1.39 dolar
oda eşittir 37.50 civarı
yani tl çanak hedefine geldiğinde
dolar bazlıda zirve yapmış olacak görünüyor
tabi bence.
Printable View
https://www.tradingview.com/x/ItdRHp0Z/
dolar..günlük
dolar bazlıda daha zirvesine var
zirve 1.39 dolar
oda eşittir 37.50 civarı
yani tl çanak hedefine geldiğinde
dolar bazlıda zirve yapmış olacak görünüyor
tabi bence.
https://www.tradingview.com/x/hIRghiwn/
dolar..günlük
dolar bazlı çanak katlarsa 2.15 dolar
oda eşittir 58 tl bugünkü kurla.
fibo hedefi ise 3.82 dolarda
oda eşittir 103 tl yapar
ama olur ama olmaz ama daha çok olur
bekleyen görür
tabi bence.
https://www.youtube.com/watch?v=02JXu8Wh6Ug
12 gün önce twiteerda 111 bin takipçisi olan saygı değeri aziz serin hocamız da tam 31 dakika boyunca kocaeri anlatmış...yakında taşıdığı beklentileri ile diğer üstadların da tek tek bu hisseden söz etmesini bekliyorum...üstelik henüz enerji beklentileri ile ilgili gelişmeler olmadan...özelikle jes ile ilgili kap haberleri gelmeye başladığında çoşku had safhaya çıkacaktır...tüm üstadların gözü bu hissenin üzerinde...tahtanın çok da sığ olmaması bir çok üstadın burada pozisyon almasını kolaylaştıracaktır...pozisyon alan her yatırımcı tedavüldeki hisseleri azaltacak...buda hissenin ileride çok agresif hareketler yapmasına zemin hazırlayacaktır..
geleceği az çok gördüğümüz için geçen hafta kocaerin hareketlerini beğenmeyen bir dostuma bu gün söylediklerine ileriki günlerde çok güleceksin demiştim..aradan çok da az süre geçmişken bu arkadaşımız eminim ki şimdiden söylediklerine pişman olmuştur..eğer satmış ise şimdilik başını vuracak en yakın taşları arıyordur...:)
sen bir şey bilmiyorsan ben hiç mi hiç bir şey bilmiyorum demiştim...:yes:
en büyük jes kapasitesine zorlu sahip kendisi yenilebikirde 700 megawat kapaditesi var bir yere uçtuğu yok…sahip çok önemli keko..senin yazılarını seviyorum..bende genelde seninle aynı kağıtlarda oluyorum…ege seramiğide takip et…çok uyuttular kağıdı 450 dönüm izmirde kurulu fabrika..değeri çok düşük kaldı..3 milyar tl..oysaki hiç cep telefonunu görmediğim reeder 10 miltar tl..
geçmişte egesere girmiştim ama sonradan beni çok pişman etti...bir daha da düşünmem...ikinci bir konu da hükümetimiz faizleri artırarak likitideyi daraltıyor...artık ev veya otomobil almak isteyenler rahatlıkla kredi bulamıyor...kredi almak isteyenlere bankalar %50 faiz oranını önüne koyuyor...bu faiz oranını da bu sıralarda kimsecikler ödeyemez...sektör henüz canlı değil...o yüzden de ben uygun görmüyorum..
ülkemizin bu ortamında daralmadan etkilenmeyen ,ihracatı yüksek, dolar bazlı satış yapan aynı zamanda enerji ile ilgili olan kocaer benim çok daha fazla beğendiğim bir hissedir...enerji ve yazılım bu sıralarda en önde olması gereken sektörler olduğuna inanıyorum...
malum sürekli paylaşıyorum hükümetimiz önceliği yenilenebilir enerjiye ve yazılım sektörüne veriyor...teşviklerin çoğu oraya...kocaerin katma değeri yüksek ürün ürettiğini de unutmamak lazım..
tüm bunları göz önüne aldığımızda kocaer, brlsm ve atatp nin doğru sektörler ve doğru hisseler olduğuna inanıyorum...
zorlu grubu çok borçlu bir gurup ...zaten neredeyse her yıl bedelli yapar...yatırımcısını yolunması gereken kaz gibi görür...yapacağı yatırımları da onların sırtından yapmayı amaçlıyor...zorlu gurubu yatırımcı dostu değil..o yüzden de kolay kolay onların hissesine bulaşmam...zorlu gurubu hisselerinin borsada yerlerde sürünüyor olmasının nedenleri bellidir..zaten forumlarına gidip baktığınızda yatırımcıların neler çektiğini görebiliyoruz...
borsada yatırımcı dostu hisseleri almak gerekiyor...yeşil sermaye denilen gurupların da hisselerini almıyor..onlar da üç kağıtçı...
İltifat etmişsin Keko kardeş, teşekkür ederim.
Evet, Klimasan güzel bir hikayeydi. Kcaer de de senin kadar olmasa da kendi çapımda bir pozisyonum var :)
Borsaya yeni kote olan "iyi" şirketler belli bir primden sonra gevşeyip "çanağını da kırarak" tekrar fena sayılmayacak yukarı yönlü bir trende girme eğiliminde oluyorlar. Kcaer bana o görüntüyü hatırlattı. İlgilenenlerin Faaliyet raporunu da okuması şart.
Takaslarda Eylül ayında üstteki kurumların alış tarafında olması ve emeklilik yatırım fonlarındaki çıkış olumlu bence.
İzlemeye ve temkinli olmaya devam.
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz...
cuma günü bofa almışsa dikkatli olmalı...
Bu kadar abartılarak pazarlanması hiç hoşuma gitmiyor. Burada da manipülasyon başlayacak fikri oluşuyor bende. Elbette bunu engellemek mümkün değil, ama dikkatli olmak lazım.
Evet harika bir şirket, işinde çok başarılı ama önden bu kadar çok koşacak bir tavşan değil kocaer. Atı çok koştururlarsa ben at yığılmadan çıkarım. Üç kuruş için şirketlerini manipülasyona alet ederlerse doğmamış çocuk borsada ölür. Akıllı olmalarını tavsiye ederim patronlara.
Sayın müzikal sizce Kocaer çok ucuz kalmamış miydi ?? Endeks 10 ay önce 4500_5000 iken Kocaer o sıralarda TL bazında 25.88 zirvesini görmüştü..dolar bazında da 1.4 dolar (40 TL) zirvesine bile hala yüzde 35 lik prim varken ,geçen sürede Kocaer kendini yeniledi..hisselerin çoğu 3_5 kat çıkmış iken sence çok ucuz kalmadık mi??
Üstelik çok da güzel beklentileri mevcut iken...bu özellikte başka hisseler olsaydı sizce buralarda kalabilir miydi ??
1 milyarlık dolar fazlası olan....cirosunun yüzde 70 i ihracattan gelen ..modernize olmuş ve bu süreçte katma degerli ürünlerin cirodaki payı yüzde 75 lere çıkarma hedefi olan ..yeşil çeliğe geçmiş ...içinde 300 milyon sermayeli bir dev enerji şirketi olan...ileride jes ile birlikte diğer yenilenebilir enerji kollarına girme hedefi olan...içinde ayrıca jeotermal tarım ve belki de gıda potansiyeli olan bir şirketin hala buralarda kalması sizce ucuzluk değil mi ???
Endeks bile geçen 10 ayda iki kat gitti..hisselerin çoğu 3_5 kat çıktı..ben bu hisseye ilk geldiğimde de kocaeri çok ucuz gördüğüm ve çok geri kaldığını düşündüğüm için aldım...benim düşünceme göre bu hisse iki ay önce ikinci çeyrek bilançosunu TL zirvesi olan 25.88 de karşılamalı,güzel bilanço ile birlikte çoktan 40_50 aralığında olmalı idi..bence bu geri kalmışlığıni bir şekilde telafi etmeli...ileride sadece enerji şirketini halka arz etse inanin şimdiki kocaerin piyasa değerini bile katlayabilecektir..
Demirçelik sektörü kan ağlayıp zararlar açıklarken kocaerin ciro ve karını artırması taktire şayandır..geçen aylarda da sürekli söyledim...kocaerin fk ve pd rasyolarinin artık yarı sanayii yarı da yenilenebilir enerji şirketlerinin ortalamasına yavaş yavaş yaklaşmalı..piyasa bu günü değil ,geleceği ve beklentileri fiyatlar..Kocaer kar marjı düşük ,sadece sanayie hammadde üreten ve kur karşısında oldukça kırılgan bir yapıda olan demirçelik sektörü rasyolarindan kurtulmalı..çünkü yapı olarak onlardan çok daha iyi ve farklıdır...
Ben piyasanın gereğini yapmasında çok da geç kaldığını düşünüyorum..rasyolarini da artık sanayii ve yenilenebilir enerji şirketlerinin bir ortalamasina doğru kademeli olarak artırmasını bekliyorum ..
O yüzden de tutmayı düşünüyorum..kocaerin yaptığı güzel yatirimlarinin sonuçlarını görmek ve yaşamak istiyorum...ben kocaerin domatesini yemek ,sodasini içmek ve üreteceği elektriği ile aydınlanmak istiyorum...:kahkah:
Sayın müzikal aylardır burada fikirlerimizi açıklıyoruz...burada herkesin fikrini söyleyebileceği oldukça düzgün ve demokratik bir ortam vardı..burada kocaerin beklentilerini ,dolayısı ile çok ucuz kaldığını bir çok arkadaş ile birlikte işleyip durduk..bu ortamda bizimle aynı fikirde değilseniz bunu nedenleri ile birlikte açıklayıp burada demokratik bir ortamda tartışıp ,beyin cimnastigi yapabilirdik..ben sizin gibi olgun birinden bunu beklerdim..kocaerin tam da tavan yaptığı ve ayların acisini çikarircadina atak yapmaya başladığı bir ortamda yeni yeni bu fikirlerinizi ortaya koymanızı pek etik görmüyorum..
Piyasa kişilere bakmaz..bence bu fikirde değilseniz pazartesi ile birlikte satışlarınızı yapabilirsiniz.
Burada aylardır sürekli söylediğim gibi Kocaer orta ve uzun vadeli tutulmaya layık bir hissedir..bu düşünce ile bende pozisyon aldım..birçok akraba ve dostuma da tavsiye ettim..alma,satma veya tutma kararını herkes kendi akıl ve mantığına danışarak verecek...ben kocaeri 2025 yılının sonlarına kadar tutmayı ve yaptığı ve yapacağı yatırımların sonuçlarını görünceye kadar tutmak istiyorum..eğer kendime guvensem belki de trade yaparak ve hisse adetimi de artırarak devam etmek isterim..
Unutulmamalı ki herkes kendi nasibince faydalanacak..bu süreçte çok bilmek de bazen maximum fayda saglamaniza yetmeyebilir..
Satanlara saygım var..satacak olanların da yolu açık olsun..Kocaer kendine inanmayanlari dökecek...Kocaer kendisine inananlar ile yoluna devam edecektir...zaman zaman düzeltmeler olacaktır..o düzeltmeler de kan değişimi olacak ve daha iştahlı ve inacli yatirimcilar hisseyi tasiyacaklardir..biz artık bu tür şeylere alıştık..
Bu hissede ki öngörülerim birkaç hafta geriden de gelse sonuçta gerçekleşiyor..ben inandığım yolda ve akıl ve mantığimin işaret ettiği yolda yürümeye devam edecem...
Ben borsada yüzde 50 kazandıktan sonra eli ayağı heyecandan titreyen,dolayısı ile çok kazanmaya alışık olmayan yatırımcılardan olmadım...gesandaki ondan önce jantsadaki bu aralar da brlsmdeki ve ATATP deki yatırımlarıma şahit olmuşsunuzdur..açıkçası ben öyle kocaerden yüzde 50 kazanıp bir kenara çekilmek için gelmedim..
Kendi bilgi ve tecrübelerimin bana fısıldadığı yatırımı yapıp gerisini de tevekkül ettim ..az çok geleceği görüyorum..piyasayı da doğru okuduğumu düşünüyorum...gerisi de nasiptir diyorum..
Sayın keko, yazılımda vbtyz de görmüştüm sizi bir ara ,artık atatp ile değiştiriniz sanırım yazılım sektörü düşüncenizi?
Aslında Kocaer i ben malesef 1-2 aydır farkettim,bana bir yandan da Sasa nın gencligini hatırlattı.Sasa da kimseden saklamamıştı projelerini ,hepsini nakış gibi isleye isleye gerçekleştirdi ve hak ettiğinden fazlasını da aldı piyasadan :) inşallah Kocaer de doğru hamle ve iletisimlerle nakış nakış işleyecek yapacaklarını.Piyasa da er yada geç hakkını verecek muhtemelen.
muhtemelen bir çok kişi benim gibi patron tv'de konuşunca farketti KCAER'i
o günden sonra hisseye giren çok oldu..o giriş bile hisseyi götürmeye yeterdi
ama yine muhtemelen bazı büyük oyuncular hisseyi toplayabilmek için baskıladılar
sürekli gitmek için kalktıkca aşşağı verilmesi yüksek hacimler yapılması bana bunu düşündürdü.
yoksa sayın keko'nun dediği 40-50 aralığında çok rahat olurduk
artık bekleme izleme dönemine geçtik
hayırlısı olsun..
tabi bence
Vbtyz de patron da biraz düzgün bir adam olsaydı ( patron borsada oynuyor) çok güzel yerlerde olurdu..vbtyz de Ocak ayında 57 TL den pozisyon almıştım..biraz da yüklü almıştım..ne yazık ki üzerime de oynayarak hisseyi ta 32 TL ye düşürdüler..32 TL den de 96 TL ye çıkardılar..normal şartlarda ondan 100_120 aralıklarını bekliyordum..olmayınca ve tahtayı da sevmeyince 78 ortalama ile çıktım..
Hisselerde patron faktörü de çok önemli.. sığ hisselere yüklü girmemeyi de öğrendim...patron ve tahtada dalavere olmayan sığ hisselere her türlü girebilirim ama sağlam değilse, yüklü de girmisseniz üzerinize oynayabiliyorlar
Kocaerdeki bazı büyük yatirimcilar kocaerin tasmasının sürekli onların elinde olmasını istiyorlar..kocaere otur deyince oturmasını ,kalk deyince kalkmasını istiyorlar..bu by lar günlük tradelerini yapıp günlük hasılatı ceplerine koyup evlerinin yolunu tutmayı seviyorlar...
Endeks iki kat çıkmış ama Kocaer yerinde saymış, Kocaer yüzde 7 çıkıp gün sonunda nötr olmuş,bu kadar beklentiye rağmen yerinde sayması ,10 ay önceki zirvelerini hala geçmemesi umutlarinda olmuyor ve manipülasyon olmuyor da ayda yılda bir sefer Kocaer garibani tavan yapmış hemencicik maniplasyon oluveriyormuş..:kahkah:
Bence bazı by lar ciddi ciddi korkmaya başladı..bildikleri ve terbiye ettikleri o uslu koca oğlan artık onları dinlemeye ve bu kadar hakarete isyan etmeye başladı..bakalım bu asi oğlan neler yapacak ?? İzlemeye devam..
Benim yorumlarımı daha dikkatli okumanı rica ediyorum. Ne demek istediğimi sen kolayca anlayabilirsin :)
Şirketin ucuz olması tavşan gibi koşmasını gerektirmiyor. Tavşan gibi koşarsa her gün ota boka kap atan ve bu şekilde manipülasyonuna devam eden şirketlerden ne farkı kalır. Benim serzenişim bu bağlam üzerine. Bu şirket dün de vardı, bugün çıkmadı ortaya. Neden bu zamanda bu kadar çok pazarlanmaya başladı? Bu durumda fiyatı artacak muhtemelen, halka arzdan beri elimde tuttuğum için de en çok bana yarayacak bu durum. Neden kendi bacağıma sıkayım, senin belirttiğin gibi bir ima peşinde koşayım :)
Tekrar edeyim, netleşsin. Bu şirket değerli bir şirket, bana göre de ucuz, geleceği de oldukça parlak diye düşünüyorum. Bu fikrim bugün veya bir kaç ay önce oluşmadı. Halka arzından önce de takip ettiğim ve halka arzında da aldığım, sonrasında da payımı kademeli bir şekilde arttırdığım bir şirket. Halka arzdan önce nereden biliyordun sorusunu soracaklar için, tab gıda ve dominos henüz halka arz olmadı ama bunları da takip ediyorum. Bilançolarından yapmakta oldukları yatırımlara kadar, bulduğum her bilgiyi defterime yazıyorum. Kocaer de böyleydi zamanında.
Ben diyorum ki; geleceği çok parlak olabilecek bir şirketi manipülatörlerin kucağına atıp da heder etmeyin. Bu sözüm yönetimedir. Bu sözü söylememin sebebi de; dün var olan bu şirketin bir anda onlarca şahıs ve kurum tarafından ağız birliği edilmişçesine pazarlanmaya başlamasıdır. Bu beni rahatsız ediyor. Bu cümlemden "vay lavuğa bak, yeterince malı kalmamış, neler diyor hele" cümlesini kuracak arkadaşlar da çıkacaktır, buna adım gibi eminim :) Merak etmeyin sizi üzmem satarken, zamana yayarım satışlarımı, alan da kazanır. Rahat olun.
Biraz da esprili yazdıklarımın manasını açıklamaya çalıştım. Umarım beni anlayabilmişsindir. Beni yanlış anladığın için sitemine bir cevap vermiyorum :)
O durumun sebeplerini ben sana dilim döndüğünce anlatayım. Halka arz aslında çok istendiği gibi olmadı kocaerde. Satamadıkları yüklü bir malı bir hesaba koydular. Bu hesap QNB de duruyordu. Aylarca bu hesap mal sattı piyasaya. Mal bittiğinde mal çok dağılmıştı. Sonrasında bu malı toplama süreci başladı. Sürecin bitiminde de pazarlaması devreye girdi.
Halka arzdan itibaren takas değişimlerini analiz eden çıkarsa QNB takasının nasıl zaman içinde dağıtıldığını ve akabinde hangi fon ve hesaplara mal alındığını kolayca görebilir. O zaman bu serzenişimin ne denli halkı olduğunu anlayabileceksiniz.
Sevgiler, bol kazançlar.
Fiyatın nereye çıktığı değil nasıl çıktığıdır bakılması gereken. Manipülasyon olup olmayacağını birlikte yaşayıp göreceğiz. Ben hedef fiyatıma geldiğinde portföydeki ağırlığını azaltırım, komple elimden çıkartmam. Ha 5 sene sonraki hedef fiyatına bir kaç ayda hızlı bir şekilde koşarsa hepsiyle vedalaşırım. Bu fiyatlardan satacak mal yok bende :)
Dostum gördüğüm kadarıyla sende kocaerin kaliteli ve ucuz kaldığını söylüyorsun..tek sıkıntın hızlı çıkması galiba...:)
Dostum bu hisse tavan veya tavanlar yapmazsa bu satıcıları ,traderleri egale edemez..zaten hep birlikte defalarca şahit olduk ki Kocaer defalarca %5_8 lerden gün sonunda nötr oldu...veya bu miktarlarda çıktığı günün ertesinde tüm primini geri verdi.. böylece traderleri zengin etti...herkesi trade atmeye teşvik etti..emin ol yüzde 3_5 lik prim ile bu hissedeki baskı kirilamazdi..
Bence en iyisi oluyor..uzun süre baskı altında kalan ve dolayısı ile ucuz kalan bu hissenin patlama yapmasını ben memnuniyetle karşılıyorum..diliyorum ki bu hisseyi baskı altında tutanlar bir daha sattıkları kocaeri yerine koyamasinlar..
Dediğim gibi ben kocaerin rasyolarinda artık melez bir oran bekliyorum..Kocaer demirceliklerin köhnemiş rasyolarini hak etmiyor..
En doğrusunu piyasa yapar diyorum..ben de piyasayı takip edecem..umuyorum ki artık güzel günler başlar bunda..
Yarın 100 lira olsun elbette mutlu olurum ama elimde kocaer kalmaz. Ben 100 lira olmasın demiyorum, manipülasyona çanak tutulmasın, güzelim hisse heder olmasın, yıllar içinde yatırımcısını mutsuz etmesin diyorum.
Elbette farkındayım tavan tavan gitse yatırımcısı çok mutlu olacaktır. Ben olmam. Yatırımcı olmaktan anladığımız şeyler farklı. Size de hak veriyorum ama ben o kulvarda değilim.
Saygılar.
Konuyu çok uzatmayayım sevgili keko. Ne demek istediğim bence çok net. Ben uzun yıllar portföyümde kalsın isterim. Tek derdim kısa vadeli heveslere kurban gitmemesi. Böyle çok hisseler geçti portföyümden yıllar içinde. Bu yaşanmışlıkların getirdiği farkındalıkla bu cümleleri yazıyorum.
Yoksa bana ne. Götürmek istedikleri yere kadar götürsünler. Bana bir zararı yok, sadece belli bir noktadan sonra portföyüme bir daha girmemek üzere hayatımdan çıkmış olur. O durum da dert değil, biri gider başkası gelir. Tek güzel şirket kocaer değil :)
çok iyi anladım dostum...ben artık yaşlandım ,heyecana gelemem...her yıl tatmin edici şekilde çıksın ve temetüsünü bana versin yeterdir diyorsun...huzur bulmak için ereğliden kaçtım buraya geldim ama kocaer de çok iyi olmaya başlayınca bana da huzur kalmadı diyorsun...:kahkah:
dostum bence şimdiden kendine huzur bulabileceğin bir hisse araştır...çünkü bu beklentiler ile bu kalite ile burada çok gürültü patırtı olacak sana şimdiden söyleyeyim...:kahkah: keko bir hisseye gelmişse artık ordan neşe naraları eksik olmaz...gürültü olur...senin gibi emekli ruhlu arkadaşları rahatsız ederler...
hayırlısı ile sen kendine yeni hisseler ara...orada aylarını yıllarını geçirirsin ama ne zaman ki hisse çok çok iyi olmaya başladı bir bakarsın ki keko o hisseyi de bulmuş...:)
ben de bu hisseye (kocaer )emeklilik hissesi gözüyle bakıyordum..hatta gerekirse tüm sermayeyi burada toplayıp temettüsü ile geçinmeyi kafamdan geçiriyordum...malum aylar önce ereğli de öyle bir düşünce kafamdan geçmişti ama orada mital zencisi tüm hayallerimi yıktı...ereğlide sıkıntılar devam ediyor...daha yeşil çelik bile olamadı..satış yaptığı sektörler hala çok durgun...sanayii zor durumda...ama kocaer öyle değil...satışlarının çoğunu dolar bazında ve ihracat ağırlıklı...yeşil çeliğe geçmiş...yenilenebilir enerjiye geçiyor...kendine stratejik büyüme alanı olarak demir çelik değil de enerji sektörünü seçmiş..o yüzden de kocaer çok farklı...
yalnız ben emekli olacağım hisseyi de öyle durgun hisselerden seçemem...şöyle orta yaşlara hitap etmeli...60-70 yaşındakilerine değil...neyse hayırlısı diyelim..bakalım bize neler nasip olacak ??? sabır sabır sabır...
müzikal dostum tavanda 2,5 milyon lot alıcı bekliyormuş...bence ver elindeki 1 milyon lotu kurtul...sen bu heyecanı kaldıramazsın bence...sağlığına yazık...çok daha sakin olan bist 30 hisseleri var...yol yakınken sağlığın da yerinde iken ver rahatla...:)
Sn. Keko, epeydir çok yararlı paylaşımlarınız oldu, yormayın kendinizi, biraz da hisse konuşsun artık.:)
İyi haftalar.
dostum müzikal dostumu çok seviyorum...bilgi ve tecrübesine de saygım var...benim tavsiyelerim sadece dost tavsiyesidir...sağlık paradan daha değerli bence...ben dostumun sağlığını düşünüyorum...ama bence keko bu foruma gelmiş ise müzikal dostumun o an kendine yeni bir hisse araştırması gerekiyordu...aradan tam iki ay geçti..iki aylık süre bence bir araştırma için yeterdir artar bile...:yes:
Ahe be keko, sen de mi brütüs demek geldi içimden, dedim :)
Neyse ben kimsenin hevesini kıran olmayayım, pırlanta şirket zıplamasına devam etsin inşallah. Herkes çok ve hep daha çok kazansın. Mutlu olurum.
Emeklilik konusu ise bana çok gelmez. Benden emekli olmaz. Ama olmak isteyenlere yardımcı olurum. Olduğum durumdan çok memnunum açıkçası, huzurum da yerinde. Maşallah de bari de nazar değmesin :)
Sen benim bulduklarımdan daha iyilerini bulasın inşallah. Çok şükür şimdiye kadar kimsenin malını mülkünü kıskanmadım, kıskançlık nedir bilmem. Benden daha iyiler her daim vardır ve olacaktır. Ben haddimi bilirim, ama ne olduğumu da iyi bilirim.
Sonsuza kadar tek tabanca, kimseye biat etmem, kimseden medet ummam. Hür yaşadım hür yaşarım, hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Mottom da budur.
Hadi eywallah.
sen gerçekten de beyefendi ve nazik birisin...seni kırmış isem özür diliyorum...biraz espiri ile birlikte şaka yapalım dedik...bilgi ve tecrübene ise diyecek bir şeyim yok..bu sektörü benden çok çok iyi tanıyorsun...senin yorumlarını ereğlide iken okumuştum...umarım birlikte kazanmaya devam ederiz....sana maşALLAH demek istiyorum..nazar değmesin...biliyorsun ben bu nazardan çok çektim...umarım bir gün kocaer dışında bir hissede de seninle kesişiriz...kocaer 2025 yılına kadar adından çok söz ettirecek...dev bir enerji şirketine gebe...tarım ve gıda potansiyeli de var...bakalım biz ne vakte kadar sabır edebileceğiz...
Araştırma için 2 ay çok fazla bir zaman, Sn. Müzikal de donanımlı bir arkadaş, biraz iyanlış anlaşılma var sanırım, bu arada hisse arıyorsa Aksa'ya veya Cemts'e gelsin, borsayı bıraktırır adama valla,:) ömrümüzü yedi, bu arada sn. Kar Adam'dan ses yok, yine erkenden emekli olmuş galiba.:)