Patron ne derse o.Sonuçta şirkete yatırım yapmadık o nasıl arzularsa biz de ona razı olmak zorundayız.
Printable View
Bu adamlarla başa çıkılmaz...Kanser olmamak için lanet olsun diyip zararıma bakmadan verdim.Herşeyin çivisi çıkmış artık..kalanlara önce büyük sabır sonra büyük şans dilerim..
Resmen adamlar doas alanları cezalandırıyor. Önce saçma sapan satın alma temttüyü azaltma ve temettü tarihini açıklamamak ... Bu nedir böyle tamam pişman olduk pişman ettiniz bir kısmını da sattık yetmez mi illaki zararına hespini mi verelim. Şu bilanço gelsin iyi gelecek diye elimzde tutuyoruz ama bilançoya kadar dibin dibine indirecekler galiba iyi bilanço tepkisi ile de buralar bile görülür mü muamma lanet yağsın ocaklarına . Ytd moralleri bozup sattırıyorlar diyordum ama satan kurtuluyor .bakalım daha ne kadar sabır edexez. Moral verecek arkadaşlar yazsın . Toplantıya birlik olup katılsak sesimizi duyursak iyiymiş ama bu lanet hissede çok yatırımcı yok. Aynı olayı sasa hektaş yapsa ortalık fena karışırdı. Sahipsiz kaldık. Ama sonuna kadar mücade edecem. Faiz yükselirse 6-9 aya kadar en fazla yüksek kalır zaten siparişler iptal edilmezsa satış sorunu olmaz bilanço için de illa talep gelir hisseye diye düşünüyorum sizce neler olur 6-9 aylık bilançolar
Haftalıkta uzun trend desteği 100-110 tl gibi duruyor. Buraya değdirmek isteyebilirler. Herkes burasi dip(120 tl) diyorsa henüz dip olmamıştır. Herkesin bildiği şey olmuyor maalesef. Hakkaten para tekniği bozuyor. Patron ne zaman isterse o zaman. Patronun parasıda var vaktide. Zenginler uzun ömürlü oluyor her alanda...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu satış adetleri ile %20 brüt kâr marjını sürdürebilirlerse daha iyi yerde olmasını beklerim.
Salı günü Mart ayı ve 1. çeyrek satış rakamları resmileşecek. Takip ediyoruz.
Okuduğum tüm banka Model Portföy 2023raporlarında Doaş’ ın ismi geçiyor. Ortalama hedef fiyatlar 200 lira civarı. 110 liraya da düşebilir, 100 liraya da, bir yerde alıcısı gelecektir.
Geçtiğimiz hafta İNFO üzerinden alımlar vardı. Perşembe takası düştüğünde görürüz kime gitmiş. Şimdilik görünen yatırım fonları alımda.
Not: Hedef fiyatlara fazla takılmamak lazım. Euro kuru yılın ikinci yarısında nerde dengelenir bilemeyiz. Biz adetler ve brüt kar üzerinden hareket edelim.
Sayın wasaban ,
ilgili haberi senden burada okuyacagim .
Benim borsa anlayasim aynı arsa gibidir. Uzun vade olmadığı sürece borsa kazandırmaz.
Ülke ekonomi şartlarınin çok kötü olduğu kaç sefer gördük bilmem ama bildiğim tek şey sabır.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kötü endekse rağmen sağlam duracak mı bakalım… Güzel bir kapanış, içimizdeki öfkeyi hafifletir
Endeksi %2.6 eksiden, + ya geçirdi herif
Mal Doas sen hala bakın
Ortaklar temettü dağıtımı 06 Nisan da başlıyor. 10 Nisan da hesaplara geçer. Hayırlı uğurlu olsun
Bu iyi haber .yarın tavan bekliyorum.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın tavan olabilirler.,,,,,,,,,miiiii .....Acabaaaaa,,,,,,tabiki ytd.
Temettülerin küçük bir miktarı hisseye dönse bu ortamda bizim için kazançtır. İnş en kısa zamanda düzelir.
Yarın tavan diye yazdım benimle kafa geçiyorsun . peki bakalım.kim daha ileri görüşlü .
Tüpraş bölünecek %7 ye yakın çıktı.bölünecek ağırlaşacak denilince hisse alınır mı?alınmaz tam da satma zamanıdır .Tüpraş bence bundan sonra bu temettü oranını bir daha zor yakalar.son senesiydi bitti.ama güveni yüksek.
Toaso bu seneki favorim.bizim essekte favorimdir.
Peki bu hissenin beklentisi neydi ?
Temettü degilmiy di ?
Firma batık değil.
Satan yabancı .
Seçimin sonucu göremiyor bu gayet normal.
Kim görüyor ki.
Endeks 4350-4450 ye bu ay yine değer gibi geliyor.daha da kötüsü olmasın derim.daha kötüsünü düşünmek istemiyorum . ama seçim anketleri öne çıkamadığı için satış yiyor.
Şimdi doas kayıtlı sermaye tavanını yükselteceğini belirtiyordu. Umarım güzel bir zamanda açıklarlar.
Bize Katokulli yapmaz diye beklemiyorum.
kimseye güven olmaz.borsa kim kime sorsa.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şirket ummadığımız anda zıplıyor. İyi olacak inşallah. Ytd.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah. uzun zaman burada yazacağız onun için şakalarıma hazırlık yapıyordum. :-))))
Ben viop ve brent petrole bakip ona göre yazmıştım.
borsa suan için çok oynak .bugün artıysa yarının yada 2 saat sonrasının ne olacağı belli değil.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...YeXKTPUPQDCusg
Tarihin en iyi Mart ayı. Nokta !!
Uzun vade yatırımcıların , satmama düşüncesiyle hareket eden yatırımcıların, temettü verimliliğinin artmasını istemesini anlarım. Benim için yüksek e nflasyon döneminde pek anlamı yok.
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...YeXKTPUPQDCusg
Markalara göre satış adetleri
Toplam satış adedi 16610. Bunun içinde ağır ticari yok. Yüzde 16 pazar payı. Kötü değil ancak çok çok iyi de değil. Ww binek araç satışı biraz düşük kalmış. Bunun yanında cupra audi coşmuş. Bakalım ilk çeyrek ne gelecek. Yıl sonuna doğru temettü avansı alacak mıyız? Bedelsiz gelecek mi? Veya satışlar, pazar payı artacak mı? Borsada yön değişecek mi? Sürpriz haberler olumlu veya olumsuz gelir mi?
Özellikle Passat ‘ a alternatif yaratmak zorunda iç pazarda. Malum bir süre sonra Passat sedan üretilmeyecek. Avrupada variant modeli varmış( station) , bizde ne kadar tutar station Passat bilemiyorum.
Onun dışında bu adetler ve %20 brüt marj ( 5-6 yıllık ortalama %12 civarıydı) bizi iyi yerlere taşımalı.
Bu ay seat da fena değil. Passatın veliahtı gelecek olan elektrikli modellerde. Tabi hemen gelmez birkaç seneyi bulur. Ancak şirket süperb ile o açığı kapatıyor. Zaten passatın olmaması skoda süperb satış adetlerine yansıyor. Bence süperb passattan daha çekici bir model. Keşke şirketin yüceotodaki payı %100 olsaydı.
Bari kapanışı gün içi yükseğinden yapsa
Teşekkürler. Paylaşmışsın okuduk.
Eğer güven gelirse hedefine ulaşacaktır.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Don Kişot sabah 130 a kadar silkeledi tahtayı. Utanmaz herifler !!
Forbes ‘ a göre Ferit Şahenk, ülkenin en zengin 7. kişisi olmuş. Ülkede nasıl zengin olunur bize örnekleri ile gösterdi son 1-1.5 ayda. Teşekkür eder, dikkate alırız
https://foreks.com/haber/detay/642d5...-otomotiv-oldu
Kesinlikle ilk üçte. Son DGGYO hareketide kurumsallığı pekiştirdi 😂
haber işe yaramadı bugün. başka zaman çıksa %4 u yapar aşağı salardi, ama bugün pek işe yaramadi.
Ama güzel haber .
Şunu diyor alın elinizde patlamaz diyor ama bize gelince patlıyor.
Neyseki doas şuan çok bedava duruyor .neden mi ?
Bu kadar enflasyonist ortam doas bedava.
Dolarda tırmanıyor .
şuan borsa , faiz yükselecek diye mantıklı değil gelmesin.
Şirketler 4100 aşağısında batık olur.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın arkadaşlar Ferit bey sermaye artırımını ne zamana düşünüyor acaba?
Seçim sonrasına mi bıraktı yoksa .
Ya da bu aralar açıklayabilir mi?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Manukyanda vergi rekortmeniydi şuanda hayatta olsa bu kadar or....luga o bile şaşırırdı.
Teşbihde hata olmaz uslübu hoş görün.SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt 9.09 tl temettümüzü zamanında yatırın lütfen..!
Temettülerimiz bir değişiklik olmadıysa
10 nisan pazartesi hesabımızda olur
Doas
F/K: 3,53
PD/DD : 2.37
2023 yılı otomotiv yılı olacak.
Doas in değerleri toaso ve froto'dan , diğer otomotiv şirketlerinden de düşük.
Doas için hedef bu sene 350-400 arası olması yüksek ihtimal.
Buaralar gitmek istemez tabiki seçim havası var.
Seçimden sonra tam yol ileri gidecektir.
Bu sene BIST tahminim 7500-8500 arası.
Diyeceksiniz uçma .
Enflasyon patlamış , döviz kuruda patlayacak.
İyi hatırlayın . Döviz kuru yukari giderken borsa da yukarı gider diyenler kimlerdi.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dövizin yükselmesi/ TL nin değer kaybetmesi, yılın ikinci yarısında endekse katalizör olabilir dediğiniz gibi
24-25 dolar kuru olsa, 7500 endeks zaten 5700~ 3 dolar endekse tekabül ediyor. Üstü için ekonomi yönetiminin doğru adımlar atmasını beklemek lazım. Sadece ihracatçı ve/ veya ürün ve hizmetini dövize endeksli satan şirketlerin yükselmesi, yeterli olmayabilir.
Saat 09:49. Henüz temettüm yatmamış. Yatan var mı arkadaşlar ?