Kurumlar malı kustu, Banka da aldı.içerde kalan sen ben bizim oğlan.
Printable View
Bakani ve CB'imizi kandirmis olmasinlar.
Gelin bakin biz banka kagitlarini soyle goturelim, sizler de ekonomimiz boyle iyiye gidiyor, borsamiz tarihi yukselisi yapti diye insanlari cagirirsiniz. Hem dolarlari bozdurtursunuz, hem de payinizi alirsiniz.
Seklinde.
Bu tahtada yb oranı çok fazla heralde, yurtdışı piyasalarla birebir uyum sergiliyor,
Kesici loading...
İşin Hard boyutu bitti ..şimdi keyfini çıkara çıkara
Temiz işçilik mi diyorsun bahriyeli abi
Herif damperliyi dayamış, kestirmem diyo
bu milleti soyanlar ve soydurulmalarına sebep olanların allah bin türlü belasını versin,laf ortaya söylenmiştir yarası olmayanlar gocunmazlar zaten ,yiyecek ekmek giyecek elbise bulamasınlar çırıl çıplak kalsınlar
E o kadar açık etmek istemedim
Adam ne yuttuysa günlerdir performans sergiliyor hemde uluorta
Sebil çeşmesi mübarek
O ne inandiysa destekliyor. Cektigimiz eziyetle de d.ss.k gecmeye calismadi simdiye kadar. Oteki sinsileri gibi degil.
Devre de devre diye diye kestirdiniz sonunda :drunk:
Alın başkanlık sisteminizi münasip yerlerinize monte edin.
Umarım çoluk çocuk demeden acı içinde boğulurlar.
neyseki 100 günlük AO ya bişi kalmadı oradan alırık, olmadı 200 günlükten alırık o da olmazsa 300-400........ ! :evil:
https://i.resm.im/s1BT8m4.png
Sende ne görünüyor Aswar 100 - 200 günlük AO lar
asla ben en baştan beri çok kişinin ahını aldıklarını yatırımcının bu hissede çok madur edildiğini sebep olanların dünya alem rezil olmasını istediğimi hatta ibreti alem bu bankaya emsal büyük bir ceza çıkmasını istediğimi defalarca burda vurguladım sen kaçırmışsın anlaşılan:)
2,5 yıldır baskıla 2 hafta da tavan tavan götür bu olacak iş değil 4-5 lerden satanın vebali ne olacak
Bizim manipülatör Davut heykeline iyi çalışmış: Grafiğin sağında ve solunda sadece 2 top eksik.
Muahahahaha. Davut Heykeli.
O kadar moral bozmaya gerek yok. Birkac gune mahkemesi geliyor. Umarim bir ay daha atmazlar da insanlar sevinir.
arkadaşlar beddua edip duruyorsunuz da satmayanlara lafım çift hanelerde gayet güzel satış verdi hırsınıza yenik düşüp satmadıysanız çuvaldızı biraz da kendinize batırın ne bekliyordunuz uzaya çıkmasını mı ? ayrıca beddua döner dolaşır sahibini bulur eğer karşılığı yoksa o yüzden ağzınızdan çıkanlara dikkat edin derim nacizane
evet bende üzgünüm böyle olmamalıydı 2,5 senedir endeks bazında getiri sağlasaydı zaten kimsenin bu tavanları isteyebilceğini de gerekte kalacağını düşünmüyorum ama olan oldu şimdi önümüzde 28 eylül var bakalım neler olacak
Pozitif abi elleme millet hırsını alsın, beter olsunlar
Hep derler ya küçük hisselere girmeyin spek çarpar, büyüklerde öyle bir çarptılar ki daha da ne teknik ne AO çalışmaz ..
Kendileri çalar oynar artık..:bravo:
7,71 gidiyah gidiyah :halay:
Her şeyin mutlaka bir karşılığı vardır, burda olmasa öbür tarafta
rahat olun yani
Seçimden sonra bana hatırlatın o keltoş Osman'ı önce ben öpeceğim :)
tüh kaçtı gül gibi trade