tek sıkıntı hacim çok düştü
yoksa korelasyonlara göre şu anda 46-50 bandında olmalıydı
Printable View
tek sıkıntı hacim çok düştü
yoksa korelasyonlara göre şu anda 46-50 bandında olmalıydı
https://www.bloomberght.com/sabanci-...rtirdi-2321472
Sabancı Holding, hisse geri alım işlemleri için daha önce ayrılan 1,75 milyar TL'lik fonun azami 3,25 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildiğini açıkladı.
Geçen günlerde geri aldığı hisselerden yaptığı satışlarla öne çıkan Sabancı Holding, hisse geri alım programına ayrılan fon tutarının yükseltilmesine karar verdi.
Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, geri alım işlemi için daha önce ayrılan 1,75 milyar TL'lik fonun yüzde 85,4 oranında kullanılmış olduğu dikkate alınarak, bu fonun azami 3,25 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildi.
Açıklamada holdingin çıkarılmış sermayesinin yaklaşık yüzde 5'ini temsil eden 102 milyon TL nominal değere sahip 10,2 milyar adet paya kadar geri alım yapılmasına; geri alınan paylardan 12 Aralık tarihinde satışı gerçekleştirilen 40,8 milyon TL nominal değerli 4,08 milyar adet payın bu hesaplamada indirim kalemi olarak dikkate alınmasına karar verildiği duyuruldu.
son paragraf onemli sattığı paylarıda indirim kalemi olarak almaya karar vermişler. ytd
https://i.hizliresim.com/cj6juhf.png
endex olumu etki eden ilk 6 hissede yiz daha da beğenmiyorsunuz? aşk olsun :) ytd
yaw arkadaş ayıp yaw bir aşağı bir yukarı asandor gibibu ne yaw.
Yeni mevzuat gereği işlem yaptığımız hesaba her defasında yeniden giriş gerekiyormuş, yani arka plana düşmesi veya başka bir şeye girilmesi durumunda tekrar giriş yapıp işlem yapilabiliyormus. Nedir sebebi? Ytd
Bal bal 🍯 🍯 akıyor hisseler.. 😇 ytd
Hissede yük olmayınca az hacimle neler yaptırıyorlar. Ytd
https://i.hizliresim.com/o2rgqys.png
ortalamalardan uzaklaşıyoruz asansore tabi kalabiliyotuz dolayısıyla,aman dikkat ani hareketlere :) ytd
yaw o değilde geçen c.tesi asandorden indim bir am ca bindi bizim 2 katda arabadan eşya aldım geldim. bir baktım asansorun içi su gibi bişi. ulen bir baktım çiş e benziyor.bizim kaınpedere soyledim yonetici. adama gitmiş demiş boyle boyle. tutamıyorm demiş.
ulen asansor zaten 5 sn de yukarı cıkıyor kapıyı açman 10 sn asansore öniye çiş yapıyon pzmenk. :)
fazla geyik yapmayalım neyse :)
şaka bir yana xbank endexi bist100 endexi yine geçti. Allahsonumuzu hayreylesin.
şişemiz de 40,90 ı geçerse bir şeyler deneyebilr :) ytd
Şikayet etmeseydinde olurmuş. Zaten olan olmuş. Mahçup etmişsin.
Klip atmayacagim yine, zirvesini tazelerse belki. Daha iyileri var, zirvekiran cinsten. Bu çok klip aldı zamanında. Ytd.
Manuel o da iyiymiş. Dalga gecmiyecem zaman yaklaşıyor bize de..
Kamerayı taciz,hırsızlık falan diye kullanılır biliyordum, bunuda öğrenmiş olduk. Ben olsam adamın yerinde su şişesiyle dolasirdim, sonra su döküldü derdim. Hem yalanda söylememiş tutamıyorum demiş.
bankof diğer kurumlardaki mallarını topladı, el ayarlaycak galiba :) ytd
Belkide shortları bu şekilde kapatacak baktı endeks düşmüyor vade sonuna da az kaldı
50 milon lot mu satmışlar 36 liralardan ,,,öyleyse 3 günde 200 trilyon zarar ,sandijcilar enteresan is yapıyor ,isfinans mi tek diyoruz bakıyoruz şişe cam da katıldı kime sattıklarını bana ne bana ne deyip saklamışlar ,isfinans hisseleme abidikleme devam bu arada ,isgyo da birileri yüzlerce milyon hisseleme abidikleme devam ediyo ,gözlerini karartti bunlar ,dünyada tek ve ilk isfinans hisse paylarının yüzde 35 el değişimi ,devlet araştırmalı bunlar iyice abarttilar işleri kontrol edilmeli arada birileri varsa kimler hamurtlama işinde ,acil kontrol altına alınmalı isfinans özellikle neler oluyo
Bofa yine 15.000 short basmış
Yönetim Kurulu'muzun 19/12/2022 tarihli toplantısında, 20/07/2022'de kamuoyuna duyurulan, 180 Bin ton/yıl üretim kapasiteli buzlu cam fırını ile 20 milyon m2/yıl işleme kapasiteli enerji camı hattı yatırımlarında kapasite artışları kararı alınmıştır.
Şişecam'ın hızla büyüyen Türkiye enerji camları pazarında liderlik pozisyonunu desteklemesi, ihracat kabiliyetini artırması, yüksek kapasitenin sağlayacağı maliyet avantajlarıyla yurt içi ve uluslararası pazarlarda rekabetçi pozisyonunu güçlendirmesi hedefleriyle, Mersin/Tarsus'ta hayata geçirilecek buzlu cam fırını yıllık üretim kapasitesinin 244 Bin tona ve enerji camı hattı yıllık işleme kapasitesinin 26,6 milyon m2'ye yükseltilmesi hedeflenmektedir. Bu yatırımlar sonucunda, Şişecam'ın Türkiye'de kurulu buzlu cam üretim kapasitesinin, 2024 yılsonu itibariyle, 324 Bin ton/yıla ulaşacağı, kapasite artışları neticesinde yenilenmiş toplam yatırım bedelinin işletme sermayesi dahil 228 Milyon Euro'ya yükseleceği öngörülmektedir.
İlgili basın bültenini ekte kamuoyunun bilgisine sunarız.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1088542
Seviyorlar akşam kap atmayı.. ytd
Başka hisse olsa tepki verir de
Bizde bu haberlerden ohoooo dolu :)
Bugün yine huysuzluğun üzerinde he :)
Yarın açılışta sahol ve eregliyi geçip kapanışı ekşi yaparız bu kap haberi ile