sayın kwon alabildinmi hocam geri emeğin çoktu kagıtta
Printable View
sayın kwon alabildinmi hocam geri emeğin çoktu kagıtta
Deniz yatırım kademeye 10K mal bırakıyor bakıyor kimse almıyor sonra emri 2 ye bölüyor amk dikim
Nasıl oluyor bu? Emir iptal yasağı yokmu.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satıcılar azaldı ve ısteksız..bır yone kıracak aşağı veya yukarı..!!
hep aynı kurumlar kendi aralarında paslaşıyor..denızden al garantıden sat,phılıpten al işten sat..top çevırıp duruyorlar..bu hareketlerden onlarda para kazanmıyor emınım..tek yaptıkları can sıkmaya çalışmak..
Topu topu 9 milyon lot var o yüzden ellerini çok saklayamuyorlar ama güç onlarda nereye sürseler oraya gider. Bizim uyuz eşşek de diğer gruba göre hareket etmeye başladı ama biri hatırlarsın bizim eşeğe diğerleri üç tur önde yahu 😀😀
Bunlar da ayak oyunlarına başladı...
266 da beklıyordum nıye gelmedın..!!!:halay::halay: yatacak yerınız yok...baskı baskı baskı..
info 70 bın lot alarak hareketi başlattı bakalım devamı gelecekmı...
ınfodakı dostumuz kararlı guzel alımları var..bakalım gucu nekadar yetecek...100 bını geçtı alımları..bence 300 üstü kapatır gunu..
satışlar denızden gelıyor..ınfodan al denızden sat..nede olsa arzı yapan kurum ver korkuyu ..!! en geç saat beşten sonra sağlam atak beklıyorum ,,benı mahçup etme..
ınfonun bugun aldığı malın malıyetı 292.5 bakalım altında mı üstundemı kapatacak..120 bın lot sadece ınfo almış...!!!
alış tarafı 52 bın lot fazla..para girişi güzel..!!!
Beklenen atak kontr de geldi, buda atak yaptı ama ters yöne :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan yaptığı çarşamba gününden sonraki iki gün çok garip geçti. Hisse eksi kapattı ama gün için aşırı volatil oldu. Birileri bariz mal topluyor ve baskı yapıyor. Düşecek olsa tekrar sarkıtırlardı ama burada sabitlediler. Bakalım yeni yıl ne gösterecek.
100,000 tl yi 1,200,000 e çıkardım harcadım da bu amk hissesi gelecek haber ve bedelsiz ise en az %800-1000 arası beklentim dahilinde illaki fiyata yansıyacak benim gözüm onkosem ve stdd uzay havacılık hissesinde oradan da alacağım nasip olursa özellikle oncosem aynı gezinomi stdd de yeotk gibi fiyatlama bekliyorum amk alayının borsa kazanırken iyi kaybederken çok acımasız
mavideniz bey 2023 yılı üst fiyat beklentiniz nedir?
https://mobile.twitter.com/____PASA_...01980321259520
Borsa yazıları önemli olan birisi yenilenebilir enerji ile ilgili
Hisselerimin 2/5 ini satıp başka bir hisse aldım aldım
3 defa maliyetine çıkma ayağıma geldi ben yine beklemeyi seçtim ama bunlar namussuz çıktı info yalandan alıyor ama karşıdan da satıyor olan bu
info destekte..yalandan alıp almadığını bılemeyız..koşarsa sağlam gıdecek...
bu fıyatlardakı alfastan ben korkmam..zaten hısseyı taşıyanlaarın mınımum malıyetı 200/250 tl arası..işin takasındakı 890 bın lot çakılı,gedık 320 bın lot,phılıp 200 bın lotla devam edıyor..
Farklı hesaptan parça parça satar ilgi azalınca alım yapıyorlar farklı hesaplardan piramit tacirler info ben iş yatırımı bilirim bunlar sonradan türedi
Yorma benı bugünde aldım ,, aşağı geldikçe mal kaptırırsın !!!
Mavidenız sakin ol ,, herkes herkurumdan işlem yapabılr !! Relax bu sektöre ılgı azalmaz , hele bu sermaye ve lot sayısındaki şirkete !!
Info alıma devam ediyor 18 bın oldu , öğleden sonra sert alım bekliyorum!!
https://i.hizliresim.com/fr9tbu7.png
Tedbirler 12'sinde bitiyor
Sattıklarımın bir kısmına ben de aldım beklerim
Söylenecek çok şey var ama burayı üyelerin ailesi okur diye ağzımı bozmak istemiyorum şu endexte şu hareketleri yapıyorsun
gyolar guzel duruyor..ben biraz degerlendırdım..açıklanacak paket nedenıyle hareketlı olurlar..kısada alfastakı zararları çıkarırız..:yes:
Dubaili fon ile ilgili yazılar gördüm Twitter da bilgisi olan var mı info yatırım alımları olmalı
gyolar ozellıkle ekgyo,zrgyo bugun ve yarın satış yıyebılır,,dıkkat etmek lazım..kısacılar ıcın tabı..
270 altında kademelerdeyım alfasım...gel bakalım..
niye dusuyor bu ici bos hisse acaba :)
denız,info,gedık..aktörler iş başında..
ABBAS
Haydi Abbas, vakit tamam;
Akşam diyordun işte oldu akşam.
Kur bakalım çilingir soframızı;
Dinsin artık bu kalb ağrısı.
Şu ağacın gölgesinde olsun;
Tam kenarında havuzun.
Aya haber sal çıksın bu gece;
Görünsün şöyle gönlümce.
Bas kırbacı sihirli seccadeye,
Göster hükmettiğini mesafeye
Ve zamana.
Katıp tozu dumana,
Var git,
Böyle ferman etti Cahit,
Al getir ilk sevgiliyi Beşiktaş'tan;
Yaşamak istiyorum gençliğimi yeni baştan.
Cahit Sıtkı TARANCI
Uzun vadede beklenecek hissem....