Bugün trend takibimiz
https://i.hizliresim.com/s0pou78.png
Printable View
Bugün trend takibimiz
https://i.hizliresim.com/s0pou78.png
Sonradan olanlar en tehlikeli insan türüdür...
Krala yaranmak, kralcılık, mevkii tutmak
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün girmese yarın girer bankaalar devreye artık, çok beklettiler, 2 ay önceki fiyattalar hala
bankalardan kamu bankası beğendim, halkb elim gitmiyo ceza verilecek diye, vakbn öyle değil, mis gibi banka hem de kamu.. takas toplu, her an destan yazabilir diye hissediyorum.. ama başlatmıyorlar hareketi bi türlü, hadi artık enver-ver startı, ne kadan bekletceen daaa ??
Ha bir de Ciro primlerinden hiç bahsetmiyor amcam :)
sırf merakımdan soruyorum falanca market fazla kar alıyorsa.
filanca zincir çıkıp niye tüm piyasayı domine etmiyor?
ya da kamu marketi bile neden aynı fiyatta?
kapatsınlar, yakında millet kapatanı yakalayınca onları kapatır...bu iş şuna benziyor...baz istasyonu radyasyon yayıyor diye cıyaklıyorsun, ama telim iyi çekmiyor, internet daha hızlı olsun diye dır dır ediyorsun.
kapamalar fiyat düşüşü mü sağlayacak, yoksa o mahallede fiyatların artmasına mı sebep olacak.
KK, seni tarım krediye müdür yapalım..hem 2-3 bin mağaza olacakmış..ölçek olarak da baya büyük, hem de devlet..her türlü avantajın olur..bim gibi %3-5 kar etme zorunluluğun da olmaz...millet ihya olur, seçimi de cumhur alır.
bazen düşünüyorum salağa mı yatıyorsun diye, yoksa öbür ihtimali sana yakıştıramam!
Tarım kredi de çoğu ürün BİM’den daha pahalı
Belli bir kısım ürün ise hemen hemen aynı
Bim öcü gösterilmeye çalışılıyor ....kendi suçlarını getirdikleri durumu marketler getiriyormuş havasına getiriyorlar
BİM’in suçu yoktur mimimum karlılık ile çalışmaktadır bence
Ülkenin tamına yakın
Şehirli köylü olmuş..
Bunları organize olmayan sistem doyuramaz..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adama demezler mi buyur kardeşim
Tarım kredi devlet marketin de yap o zaman Show da görelim
0 karlılık ile sat Elektirik kira personel masrafını koy üstüne
Mümkün değil ... yapamazlar
Ürüne zam geliyorsa kiraya zam geliyorsa personele zam geliyorsa vergiye zam geliyorsa bim ne yapsın
Bim mi bu ülkeyi bu duruma getirdi getirenler belli fakirin anasını ağlattı mevcut iktidar sandıkta gerekeni yapacağım
Tüketim maddelerindeki fiyat artışlarını marketlerin fahiş kar oranlarına bağlayan Erdoğan'ın çocuklarının sahibi olduğu "Çay Saati" isimli kafede; son 6 ayda TÜİK'in açıkladığı enflasyon oranının yaklaşık 2 katı kadar zamlanarak çay 21, Türk kahvesi 42, kutu kola 53 TL oldu.
bim az da olsa kar marjını tutturuyor...bir de carefour var...adamlar 20 yıldır zarar eder, resmen amme hizmeti yapıyorlar...devlet carefour a üstün hizmet madalyası versin, zararına satış yapıyor diye...ben şahsen üzülüyorum bunlara, kalite-performans olarak da bim den bile iyi sayılır...neden kimse carefour a teşekkür etmiyor.
Neymiş efendim avrupada abd de marketler boşmuş raflar boşmuş
hadi oradan kimi kandırıyorsunuz siz
resmen milletin aklıyla dalga geçiyorlar ... Senin vatandaşın yüksek enflasyon karşısında ezildiği için raflar dolu
sen vatandaşı enflasyon karşısında ezdin bizde seni sandıkta ezeceğizz
bu sabah yan topiğe eklemiştim ya bu dalga geçmek değil de nedir ?
Ticaret Bakanlığı'nın yayınladığı yeni yönetmeliğe göre şube sayısı 200'den fazla olan zincir mağazalar, satışa sundukları ürünlere ilişkin verileri Ticaret Bakanlığı'nın sistemine aktaracak.
Yorumu: Avukat kadir kurtuluş bunu 2 yıl önce bakanlığa önerdi. Ama dinleyen olmadı!
Ticaret Bakanlığı'na sorulması gereken avukat sizden değilmiydide red ettiniz şimdi zaman mı kazanmaya çalışıyorsunuz diye
Efenim tekrar altını çizmek istiyorum
Yüksek enflasyon
toplumlarI ahlaksızlaŞTIRI , hırsızlıklaŞTIRIR , StokçulukLAŞTIRI , FUHUŞ ARTAR aklına ne gelirse tüm kötülüklerin ANASIDIR
ENFLASYON İLE SERT MÜCADELE DERHAL YAPILMALIDIR .
FAKİRİ DAHA FAKİR YAPAR
ZENGİNİ DAHA ZENGİN YAPAR
TOPLUM ARASINDA KUTUPLAŞMA UÇURUM FARKLAR OLUR .....
ENFLASYONUN BAŞI EZİLMELİDİR NOKTA
Türkiye varlık fonu derhal yurt dışına yatırım yapmalıdır ...
Yurt dışında satın almalar ile döviz girdisi artılabilir
abd de 3 ay da bir temettü dağıtan firmalar var misal
aynen konumuza dönelim diye bizi uyardın teşekkür ederim
Capital Dergisi (2022/12.sayı)değerlendirmesine göre: 📍"2022'de İŞ DÜNYASININ EN BEĞENİLEN 20 ŞİRKETİ"
https://i.hizliresim.com/o7mycjz.png
nakit paranın kral olacağı dönem geliyor ......
enflasyon var die mala gömülmeyin :) satmadıktan sonra mal olsa ne olur benden uyarması
günü geldiğinde nakit ile daha ucuza bulunacak mallar
altın ve gümüşte nakittir bu arada
Karşımıza bir kana kısa vadede İRTİFA kaybı görülmekte
https://i.hizliresim.com/5vajo81.png
Kendi sebep olduğu enflasyonu marketlere yüklemekten başka bir şey değil...
Diyor ki nasıl olsa yiyen var, ben de olayı böyle gösteririm...
Şu ülkede olan bitene şaşıyorum artık... Düzgün sandıklarımız yamuk, doğrucu sandıklarımız yalancı, populizmin yanından geçmez sandıklarımız en büyük populist, devlet hazinesini, karını korur sandıklarımız bunu umursamaz çıktı...
Ve ne desen inanacak büyük bir kitle...
nasıl kapanmış, amerika bu, hiç bi sözüne güvenemezsin.. emperyalistler bi anlaşma yaparsa, senin uyman için yapmışlardır, kendileri için geçerli değildir o anlaşma.. uygun konjonktürü bekliyordur, en fazla ses getirecek en fazla yıkım yaratacak anı bekliyordur olsa olsa..
şu anki dominant faktör ukrayna savaşı ve isveç/fin natoya giriş meselesi.. o yüzden biraz sakin duruyor amerikalı orrsop çocukları, yoksa halkb cezası, swift ban vs her türlü pushtluğu yapardı.. türkiye bu isveç/fin işini her halükarda uzatmalı, tamam yapacaz ama biraz vakit falan oyalamalı.. isveç başbakanı geldi, ama fin başbakanı gelmedi henüz hiç, gelse o da, boğazda balık-rakı yaptırsak, gece bi techno party, yanağından makas alıp uğurlarız -senin iş tamamdır, bizde o iş, halletçez, merak etme" falan .. natoda onayı verirsek, ertesi gün her türlü pushtluk beklenir
pıst 100 saatlikte4975 altı kaldığı sürece 4890 hedefli formasyon başlattı
Şahap cığım kavcımoğlu MB rezervi 125 milyar dolar oldu demiş, sunucu da dememişki, efendim o zaman rusyaya olan dgaz borcumuz için neden erteleme talep ettik dememiş.
2017 de suçlu!! bulunan Banka çalışanı davasının üzerinden 6 sene geçecek..
Hala oyalama..
Oraya itiraz buraya itiraz..
Bi üst mahkeme..
Bir alt mahkeme..
İtiraz hakkı için son! bir itiraz..
Son bir itiraz için üst mahkemeden son bir onaylama..
Bu forumda ve HALKB topiğinde yazdım..
Öyle bir dava kalmadı..
Ceza falan da yok..
Hadi herşey ok diyelim ki dava var..
Bazılarının iddia ettiği gibi 10 20 50 Milyar dolar falan..
Komik..
Taş çatsana 100 200Milyon dolar bi ceza kesilir biter gider..
yav hadi bi 5000 testi yap da rahatlayalım cok yordun ama ..