İnşallah soğuk ısırmaları vs yoktur.
Printable View
Valla ben de din çatısı altında ülkenin sürekli sömürülmesinden dolayı devletin kuruluşları(Kızılay-vakiflar üzerinden Newyork'a para gönderen gibi...) yerine Haluk Levent in derneğine yardımda bulundum.
Sağlık bakanı : Ekiplerimizi 2 katına çıkaracağız
Sağlık bakanı : Vefat sayımız 5434'e yükseldi.
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan
Deprem bakımından Türkiye’nin en güvenli 24 ili: Konya, Karaman, Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Yozgat, Samsun, Sinop, Kastamonu, Bartın, Kırklareli, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Mardin, Şırnak, Siirt, Batman, Ardahan, Mersin, Antalya
Ben zaten konutlarımın başında bulundum bizzat yapılırken eski afet uzmanı olduğum için,gerçi Giresun deprem bölgesinde değil,olsun yinede önlem önlemdir.
Merdan yanardag twiti atmış... Kamu çalışmaları sırasında deprem kurtarma ekibinden bahsediyor.. Canlı biri enkazaltından çıkınca allahuekber nidaları yükselince. Bundan rahatsız oluyormuş. Neyin kafasını yaşıyorsunuz... Heleluyamı deseler.
Benin en fazla sorgulamamın başında deprem vergisi,ecevit hükümeti zamanında çıkartılmış geçici olarak,şimdiki iktidar kalıcı hale getirmiş,o zamandan bu zamana kadar 38 milyar dolar yapıyor,''NEREDE BU PARALAR ''
Bu sayfa troller tarafından takip ediliyor iktidara yaranmak için,böyle zamanda tek yürek deniliyor,ama amaç başka,iktidar mensupları deprem bölgesinde bile işi siyasete kaydırıyor,birileri çıkıp tek yürek olmalıyız diyor,acaba kim ayrıştırma yapıyor,ekip dağılımında bile öncelik iktidar partili olan yerden başlanıyor,çıkmış ömer çelik cumhur ittifakımız iş başında diyor deprem bölgesinde,üstelik bunu defalarca tekrarlıyor,maliye bakanı nebatmı ne,herşey kontrolumuz altında büyütecek bişi yok diyor,of ya.
Neyi eleştirmek için sayın refaba, bunu yazan senın gibi sıradan biri degil, benim gibide degil, gazeteci titri var.. Aksaklıkları yazalım cızelımde, allahuekber demesine, tahamulsuzkuk etmeyelim.. Sıra ondamı boyle bir gunde.. Senın bulduklarını okuyorum.. Aynı noktaya bagla dur
Yine felakette yine tek yürek cigırtkanliklari. Bazı yavsak patronların işler iyi gidince yüzüne bakmamalari, işler kötüye gidince " biz bir aileyiz" lugatı ile maaşları üç ayda bir ödemeye çalışmaları gibi.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha ne denilirki söz bulamıyorum,20 senelik deprem vergi tutarı 38 milyar dolar,daha ana vergileri es geçiyorum,ana vergi vergi uzmanlarına göre 2006-2022 arası toplamı 2 trilyon dolarmış,bu paralar nereye harcandı sorgulamayacakmıyız,malum sayıştay bile iktidarın emrine girdi,çık birlik beraberlik zamanı de.
İyice kafam bozuldu , forumdan uzaklaşıyorum bir müddet,zaten öncelikli olarak ''ŞUBATI'' işaret etmiştim ısrarla,yine haklı çıktım 2018 gibi,hadi bana eyvallah.:wave:
Deprem Güneydoğuda olmuş bu gerizekiler İstanbul depremi ihtimalini tartışıyor şimdi!Yazık günah
Amerikada polisler robot kullanmaya basladi
https://www.facebook.com/reel/582404...ibextid=Nif5oz
Sayın Caner, Yunan halkı bizim düşmanımız olmadı, bizde halk olarak onların düşmanı değiliz. Düşman olanlar politikacılar ve onların yalanlarına inanan saf insanlar.
Konu burada yardım meselesi değil. Yardım yapılacak kurumların güvensizliği. Eskiden yardım için herkes Kızılaya koşardı. Şimdi niye koşmuyor. Sorgulanması gereken bu. Bu günkü Türkiyed'e maalesef tek güvenilir yer ahbap
Ben de rahatsız oluyorum.
Ne Allahuekberi?
Bu afeti yapan her şeye kadir olan Allah (c.c.) değil mi?
O istemeden yaprak kımıldamaz. 7.8 büyüklüğünde deprem mi O'ndan habersiz olacak?
Omuzlarınızın üzerindeki küreyi azıcık kullanmayı deneyin.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
günaydınlar
Kap : Saat 10:12:01 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Akıl ne onu kullan diyen kim?
Japon da oluyor lakin yıkım bu kadar olmuyor.
Geçenlerde 8.1 Meksika ve Şili de oldu meksika başkentinde ne kadar yıkım olmuş bir bakın.
Ülkede 8 Eylül'de yaşanan 8,1 büyüklüğündeki depremde de 96 kişi yaşamını yitirmişti.
https://www.haberturk.com/meksika-da...deprem-1638273
https://yandex.com.tr/search/?text=m...=545&lr=115679
Depremi hafife alan spk ve yetkilileri acil istafa etmeli
Büyük bir deprem yaşadık, ama ülke iflas etmiş gibi davranmakta yanlış
Giden canlar, sönen hayatlar elbette çok zor bir durum, ancak üstesinden gelecek gücümüz var
Ülkemiz batmadı dostlar, ayaktatız, ülkemizin gücünü küçümsemeyin
Günaydın TÜRK MİLLETİ ve İnşallah bir daha yaşamayız bu depremleri ,yaşasakda ona dayanıklı binalar yapmış olalım.
Acaba diyorum, seçimler ertelenir, şirketlerin karlarına el konulur, dth ları bozdurulur mu. Bu ekonomik batıkta bu kdr hasarın tamiri nasıl olacak?
Yukarıdaki tüm saydıklarım hasarın tamiri için değil tabii.
günaydın arkadaşlar...
gene kötü bir güne başladık..
10:42’de açılan borsa aynı dakikada devre kesti ..
Saat 10:42:31 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
BİST: Borsamız Pay Piyasası ile Vadeli İşlem
ve Opsiyon Piyasası pay ve pay endeksi türev pazarlarında işlemlerin durdurulmasına
karar verilmiştir.
açıkçıları kötü patlattılar...
Umarım hayatınızın geri kalanında her gece ama her gece o yıkıkların altında can verenlerin iniltileri ile uyanırsınız.