https://i.hizliresim.com/8tng7c8.jpeg
Printable View
Bugün markette antrikort 380 tl idi
Seher Hoca’nın oğlu nasıl katil müteahhit oldu?
https://www.karar.com/yazarlar/yildi...t-oldu-1595689
Maraşta yıkılan neredeyse tüm binalar ,imar yönetmelikleri değişiklikleri Maraşta Refah ile başlayıp AKP ile devam eden politik figürlerin yaptığını en ince ayrıntısıyla adam yazmış....
Sözcü TV'den Y. Özdil'e göre malum şahıs yeseka'ya seçimi erteletip yerel seçimle birlikte yaptırtacakmış ...
Araba kullanır iken devamlı sağa direksiyon direksiyon kırar isen ya yoldan çıkarsın yada olduğun yerde daire çizersin.
Denge için direksiyonu bu seçimde bu sefer sola kırılması lazım derim.
Burhan Altıntop a bile oy verilir bu seçimde.
https://www.youtube.com/watch?v=jdSfsqQYkgc
Reis aslında ertelensin ister de soğandan korkar.Soğanı buralarda tutamaz.Şah bu sefer mat,yapacak hamle kalmadı.Bir de depremzedeleri iki üç ay ev yapıyorum yaptım diye umutlu tutabilir.Yoksa iş uzadıkça konteynırlarda geçirilen her gün reis eksi oy yazar.O çadırkent konteynır işi kolay kolay çözülmez,bu deprem ne elazığ depremine benziyor ne izmit,çok ama çok ev yıkıldı,o yeni evlere vatandaşların girmesi yılları bulabilir.
Su isteyen depremzede kadına çirkin sözler! “Parmağında yüzük var, niye onu bozdurup almıyorsunâ€
https://tele1.com.tr/su-isteyen-depr...yorsun-797662/
Et ve et ürünleri de felaket Aralık'ta kiyma 150.160 bandinda iken şimdi 280 -300 geldi... asteroid düştü de tum buyuk baslar ve kucuk başlar öldümü. bu nedir ya %100 zammi olur bu kadar kisa sürede..
Şimdi ölüsü olana eski deyimle kan parası 100k verilecek deniyor , evi hasarlı veya yıkılana 15k ve 2k-5k da kira yardımı ile Manisa gibi oyları satın alacaklarını düşünüyorlar...İş uzarsa artçı depremlerin olduğu yerde atılacak beton bina bitmeden yıkılacağını herkes bilindiğinden ev ,işi çok çok uzun sürecektir.
Ben bu Millete hiç güvenmiyorum 100k ya rahat satılacağız gibi duruyor....
Bedava... Tabi durumu iyi olana[emoji122]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avusturalya et fiyatları
1 au = 12.7 TL
https://www.meatemporium.com.au/coll...grain-fed-beef
Ek 29379
Kampanya var mı diye baktım bu varmış . Yarısını diğer karttan alacağım .
800 e 196 tl puan banka kampanyası ile 4 kampanya Kombolarsam bonus tan .
Kanguru market mübarek cuma ekstra sepet kampanyası da yaparsa ekstra güzel olur bayağı .
6'lı masa pazartesi günü adayı açıklayacakmış seçimlere 69 gün kala
Bugün iki aydan sonra dışarı çıktım. Muhasebecilerin olduğu büyük bir işhanında ki arkadaşımın yanına gittim. Durum berbat ötesi. Adamın 2019 daki cirosu 3500 bugün 2000. Muhasebeciler sigarayı kaçak yada sarma içiyor. Tost menemen yemiyor. Abur cubur yemiyor. Kilidi ofiste ekmek arası krem çikolata sürüp yiyor kimisi ekmek arası yumurta. Niye diye sordum. Muhasebeciler küçük esnaf ağırlıklı çalışanlar özellikle TÜİK in enflasyonu kadar bile zam yapamadı. Zaten müşterisinin ciro ve işin durumunu bildiği için zam yapamadı. Gidenleri arttığı geliri azaldığı için hepsi tasarruf ediyor. Özellikle küçük esnaf kesimine hitap edenler. Çok para kazanan fabrika sahipleri de falan daha ucuza tutuyor gibisinden zam vermiyor dediler.
Çarşı merkezde boş dükkan bulunmaz birde hava parası isterlerdi şimdi her yerde boş dükkan var. Çok Tamirci görüyorum amcam sadece ayakkabı çanta tamirinden dükkanın tüm masrafını çıkarıyor.
Reis tüm gücüyle Chp yi iktidara taşıyacak. Hayaldigerçek oldu Tak parti takar.
Adaylık konusunda Konya'da gördüğüm. Çoğunluk RTE ye oy vermek istemiyor ama karşındaki aday da Kılıçtaroğlu olsun istemiyor. Bu arada dikkatimi çeken Kılıçtaroğlu aday olursa tüm camilerde CHP Kılıçtaroğlu mezhep olarak vuracaklar. Benim okuldan çok arkadaşım var imam dibine kadar akp RTE siyaseti yapıyor. Ben ihl mezunu olarak iktidara gelsem yada Cumhurbaşkanı olsam üç kesimi işten çıkartırım imamlar muhtar ve şoför. Üçü de üretmeden yiyor üstelik iki meslek kesinlikle siyasetin içinde. Hiç gerek yok mu mesleklere. Günlük üç saat bile çalışmayan imama ne gerek var.
Gelecek seçimde direksiyon Merkez Sola kırılacak gözüküyor dengeleme için.
Aksi takdirde sağa takılı kalan direksiyon yüzünden sağdaki uçurumdan uçulacak.
Kılıçdar daha muhtarin yanina bir kişi daha alicakmis cok iş yapıyorlar ya hersey e devlet var zaten .
Koca Muhtar, sekreteri olmasin mi ??
Kk ya oy veren de reyize veriyor zaten :kahkah: KK nın kazanmak gibi bir derdi yok.
Şimdi kazanacak bir aday bulup ona yoğunlaşmak lazım. 5li masa kendi çalıp kendi söylesin. Seçmen sallamayacak.
KK TıngırMıngırı TV karşısında tiyatro ile devirip koltuğa yapışmadı mı?
Bugüne kadar hangi A*P'li haksız olduğunu kabul edip istifa etti de TıngırMıngır etsin?
KK B**kal'ın kaldığı yerden oyuna devam ediyor. Millet gözünü açmazsa Reyiz ölünceye kadar iktidarda kalır.
Hani seçimi kaybedince istifa edecekti KK? Bu kaçıncı... Tamam ben kriptoyum. Size de R*E ile mutlu 50 sene daha. :kahkah: Hayrını görün
Necip milletimiz sandıkta en doğru kararı yine verecektir. :kahkah:
5'li masanın yarısı eski(!) A*P'li ama biz KK aday olmasın deyince kripto oluyoruz iyi mi?
KK'ya oy veren Davu*oğ*u ile B*ba*an'a da oy veriyor :kahkah: Bunlar A*P'li değil mi? :kahkah:
Bunların icraatlerini bir sayın da dinleyelim :kahkah:
Mommy olayı en başından beri biliyordu. Geç anlamadı. Maksat bunların gerçek yüzünü açığa çıkarmaktı.
En baştan masaya dahil olmasa, 5'li olarak bildiklerini okuyacaklardı.
Şimdi mommy önlerine imamı seçenek olarak koyunca ne halt olduklarını belli ettiler. Kazanmak gibi bir dertleri yok.
Ülkenin belki de son seçiminde kazanma oranı ciddi fazla olan 2 aday varken sırf akp nin işine gelecek şekilde kendi adaylığında ısrar eden kk ye laf söyleyenlere kripto diyorsanız asıl sorun sizdedir.
Bizler aday açıklanana dek kazanma ihtimali olan adayı ön plana çıkarmak için yazıyoruz.aday kesinlikle kk olursa çıkıp zaten tıpış tıpış gidip ona vereceğiz.
Ancak bugün ülkede %50 lik bir akp üstünlüğü var oylarda.seçimi kazanmak için akp oylarına ihtiyacımız var.bilmem kaç yıldır hem kendi partisini rezil yönetip hem tüm seçimleri kaybetmiş bir basiretsiz kk seçimi kazanamaz.
Akp kurulduğu günden beri tüm seçimleri kazandı.kaybetme ihtimali doğan tek seçimde de bu sefer muhalefet lideri kaybetmek için yapabileceği herşeyi yapıyor.çünkü kendisi kripto akp lidir.