ARCLK...1 haftada %30 düştü..
isterlerse böyle.. %50 de yaparlar..
Printable View
ARCLK...1 haftada %30 düştü..
isterlerse böyle.. %50 de yaparlar..
benim ekranda kchol dik duruyor bana göre teknik olarak tutunmaya çalışıyor 76000 altı obo çalışır domino olmasın diye şimdilik tutunuyor.
kuşta geri alımla tutunmaya çalışılıyor bakalım ne kadar savaşa bilecekler.
Merkez'in bir etkisi yok ama, PPK sonrası alırlar, yarın da ralli olur..
Vade geçişini herkes son iki gün beklerken, önceki 2-3 günde hallettiler bence..
15 mayıs a dek düşüş olacagı kabak gibi ortada ...
Ben gideyim de biraz hisselerime destek çıkayım gelirim birazdan kaçtı sanmayın yani :)
2021 mart ve ekim arası döngüye cok benziyor yapı
bankalardan fiziki dolar çekmede ciddi sorunlar yaşanıyormuş...
dün bir arkadas 10,000 dolar için 3 şube dolaştı...
teknik ve grafik olarak bakarsanız birçok şirket ucuz görünse de temel olarak ucuz bir borsamız yok bence. Özellikle üretici ve ihracatçılar 2022 de ettikleri önden yüklemeli enflasyon içeren karları ile oluşan piyasa değerleri 2023 bilançoları ile pahalı kalıyor. Durum böyle olunca da hisselere talep kısa vadeli tepkilerden öte gidemiyor.
Kurun reel değerine geleceğini düşünsem alım yapacağım hisseler var ama henüz o görüşüm oluşmadı.
Biri bizimla kafa buluyor...Arkadaşlar da sustukça vites artıyor.
Ben de 29. posta shortumu açtım...100. shortumu da 6.500 den açacağım...
şuanda 69 çarpı 29 kontrat etti...İŞYATRIMDA gördüğünüz herif benim..:)
bence ilk alım yeri 4500 bölgesi olmalı :)))
Eurobond almayi dusunuyorum, mavi tiklide aramizdaki bir arkadasta ola bilir dj66 veya dg28 Önermis yıllara bakinca deger kaybi var ama euro cinsinden oldugundan degeri artmiyormu mantikli bir hamle olurmu su an almak
Hic bir şubeye yönlendirilmeniz gerekmez. Paranın size getirilmesi gerekir. Şubede yetersiz dolar olmasını kabul ederim. Ama tutanak tutmayı deneyin. Bu şekilde çözersiniz.
Ama diğer şubeye gideyim ugrasmayayim diyen çok.
https://www.birgun.net/amp/haber/akp...gecirdi-115731
Bademspor deyince kızanlar var :-)
Xu30 spotta artı 0.31 yanıyor 😬😬
EREĞLİYİ,Eylülde 2 arkadaş(deniz ali-bigshort) avatar yapmışlardı...The bigshort; emeklilik vs. diyordu...O zaman 36 idi...
Şimdi baktım egeseramik avatar olmuş...:)
Avatar olan hissede short açmak lazım:)
pıst 100 5700 lerde gelin borsamıza yatırım yapın diyenleri unutmayın M.Ö çıkışıdır , 400.000-500.000 yeni yatırımcıya devir.
diğer unutulmaması gereken o çıkışın geldiği zaman diliminde SASA patronunun benim tahtam 80 lira eder çıkışı 180 lerde bunlar bu piyasanın dönüm noktalarından.
GOODYER gibi dolar bazlı diplere yakın hisse varken ( ayrıca ARİSTON abi arsa fiyatına düşmüş demişti),EGSER en son alacağım hissedir...
yakın zamanda 0.3 dolardan 2.1 dolara çıkmış..oradan 1.5 dolara düşmüş...işim olmaz...
Bilancolari kotu geliyor. Ben olsam almam goodySM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.