Bu uyuz eşek adam olacak ama gidip sudan geri dönmesi epey bir zaman alabilir, bekleyip göreceğiz.
Printable View
Bu uyuz eşek adam olacak ama gidip sudan geri dönmesi epey bir zaman alabilir, bekleyip göreceğiz.
Bendede bayaa oldu 50-100,500 derken...
Hoş geldınız SN amatör...insallah bu kağıtta profesyonel olcanız....bol sabırlar diliyoruz sıze...ytd
Uzun zaman olmustu hisse fiyatına bakmayalı.Hisse 5.5 lardan 4.8 lere ciddi sayılabilecek sevieyede dusmus.Bilmediğimiz bir sey mi oldu?Portfoyumdeki en buyuk oran bakambalaja ait.
B grubu hisselerin kaderi mi bu?Bir mikar satıs yapmam lazım ...Okul taksidi için.9 aylıgı beklesemmi mi..
Tahtayı tanıyanların tavsiyelerini bekliyorum.
Syg
İlgili olmadıgınıZa göre sayı fazla degıl SN Karamürsel'li...40 Bn emekli biri sattı buralara imdik 3 5 de siz satın başladığımız yere donelim...ytd
http://pmcf.com/images/PMCF_Pulse_Pa..._Q2_2017v2.pdf
Guzel bir rapor.. Sunu soyluyor..
2017'de ambalaj sektöründe dünyada 158 satın alım olmuş. ortalama FD/EBITDA : 9x (daha önceleri 8xlardaydı) - Pozitif.
Halka acık sirketlerde esnek ambalajlar ortama 10.8x ile işlem goruyor dunyada...
kaba bir hesap yaparsak bakab için bakabın bu ortalamalara gelmesi için %150 prim yapması gerekiyor.
Bir sabah uyandığımızda stratejik yatırımcılarla gorusmeye başladık haberi çıkarsa tavan tavan gitmemiz gerekir. ama başlamazlar heralde.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bıktıramayacaksınız! Ben örümcek sabırlıyım ağa,
Siz düşünün bence, benim için hava hep hoş
Bu sözler CB ve güruhuna,
9 aylık mali tabloları görelim,
CB ve mahdumları! bu sözler sizin için iyi dinleyin, banka faizleri yıllık %11-12, enflasyon %9-10 aralığında, ben ise bu hisseden yılda en az %15-%20 kazanıyorum, yani reel anlamda kar ediyorum, yani şunu demek istiyorum, örümcek sabrımıda eklediğimde bu hisseleri satmak için hiçbir nedenim yok! Alamazsınızzzzzzz benden,
Tahtanın alış kademelerine dikkat edin, birileri en alt kademeden başlayarak 10 lot alış yazıyor kademelere yukarı doğru hep 10 lot alış giriyor, bununla nereye varabilir bilinmez ancak zamanında gördüğüm bir olay vardı aynı bunun gibi birileri 1999 yılında BRYAT Borusan yatırım hissesi tahtasında aynısını yapıyordu, her gün kademelere 10 ar lot 10 ar lot alış giriyordu aşağıdan yukarı doğru tüm kademelerde her gün 10 lot alış vardı aşağıdan yukarı doğru ve bunu günlerce aylarca yaptılar, sonra ne mi oldu? ben 9,50 TL.civarından tüm malımı sattım, bıkmıştım çünkü hergün aynı şey, işlem hacmi yerlerde, borsa çıkarken yerinde sayar, borsa düşerken en önde koşar, tepkisiz uyuz bir kağıttı, bıktım ve sattım, 1 hafta içinde tavan serilerine başladı, yaklaşık 4 ay içinde 63 TL.oldu bende kafayı yedim tabi🙃
bu sebeple ben yıllar içinde sabırlı olmayı öğrendim, hoşumamı gidiyor bu durum hayır, can sıkıcı bir durum ancak benim bildiğim bir doğrum var ve bu doğrum henüz satış zamanı olmadığını söylüyor,
Bugün inşaattaki resıdence ları teslim almak için TR deydık.212 avm de karfurda doğuş paketlerıne baktım.hicbiri bakab degıldı.sg ambalajdı...işimiz yas.ytd
Bakab karı düşük müşteriden cıkıyor diye dusunuyorum. O nedenle hacimler artmıyor ama karlılkk artıyor. Bu karlılıgı korursa güzel günler yakın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk çeyrekte 4.50 euro birim satış fiyatı ile %22.47 brüt karlılık yakaladı.
İkinci çeyrekte 4.26 euro birim satış fiyatı ile %21.10 brüt karlılık vardı. İkinci çeyrek brüt karlılık daha düşük gözükmesine rağmen ilk çeyrekteki birim satış fiyatı ikinci çeyrekte de devam etse idi % 25'in üzerinde brüt karlılık olacaktı.
Hem euro/tl de artış olması hem de hammaddenin euro bazında düşmesi nedeni ile brüt karlılığın üçüncü çeyrekte ilk iki çeyreğe göre bir miktar daha yükselmesi lazım. 4.50 ye yaklaşan birim fiyatlarda brüt karlılığın %25'in üzerine çıkması gerekir.
1800 lot ile taban olup devre kesici yiyen bir hissemiz var arkadaşlar😂
Bugün 102 lot daha aldım 4,45-4.50 aralığından, Taban olsun yine bir daha devre kesici yiyelim, şirket sahipleri ayakta uyuyor şeref meselesi bu ya! adamın şirketinin hissesi taban olmuş, insan bir el atar destek olur, bunlarda hiçbir kıpırtı yok,
3.95 yazdık gelmedi 4.45 alabildik. Suni bir düşüş hacim yok. Maksat kimse bize bulaşmasın ve biz ne dersek o olur modunda işlem görüyor.
almayanı dövüyorlar, 1300 lot daha uzun vadeli aldım bugün 4,57-4,63 aralığından
Bir gün fena patlayacak, sabırlı olan kazanacak
9 aylik kar ne zaman aciklanacak.Almanya ofisi kapandi.Bu durumda konsolide degil solo aciklamasi lazim.insallah bu seferde son gun son dakikaya birakmazlar.
Bu şirketin sahiplerine ya da esnek ambalaj işinde olanlara 5 yıl önce neyin olmasını istersiniz diye sorsalardı ilk olarak petrol fiyatlarında düşüş ikinci olarak ta eur/tl artışı derlerdi.
5 yıl öncesine göre petrol fiyatları 120 dolardan 50 dolara geriledi, eur/tl iki katından fazla arttı ama yeni yeni 5 yıl önceki karlılık seviyeleri yakalanmaya başladı. Son 5 yılda bu sektör kadar lehine gelişme olan başka sektör yoktur. Yine de bu şirketi yönetenlere sorsanız ağlamaya devam ederler ve hep olumsuz şeyleri bulmaya çalışırlar.
Çünkü yatırımcıyı dürtme genlerinde var.
Bugünde 100 lot 2023 vadeli oldu
Meyve ve sebzeye zorunlu ambalaj uygulamasından Bakab nasıl etkilenir acaba? Artık sebze ve meyvelerin üzerine etiket yapıştırılamayacak, damga vurulamayacak ambalaj zorunlu olacak meyve sebze ile ilgili tüm bilgiler ambalajların veya etiketlerin üzerine silinmeyecek ve bozulmayacak şekilde okunaklı yazılacakmış, ambalajlar ağzı açıldığında tekrar kapatılamayacak veya kapatıldığında bu durum belli olacak şekilde kullanılabilecekmiş,
Gümrük ve Ticaret bakanlığının tebliği ve TSE nin belirlediği standartlar çerçevesinde olacağı bildiriliyor, Bakab esnek ambalaj üretiyor şimdilik acaba burada kullanılacak ambalajlarda esnek ambalaj grubuna giriyormu?
Bence direkt katkısı olmaz ama bilincin artması konusunda uzun vade faydalı olacaktır...hammadde talebinin artması ortalama hammadde fiyatlarını yukarı cejecektır...buda olumsuz tarafı...bugünde biraz almak lazım 50. 100 lot...Cb nin malları yağmalansın...sudan bedava...bu fiyatlar hala ucuz bence...SN Karamürsel son 1 yılda artış kallavi de olsa 5 yıldır aynıydı...bunuda dıkkate alın lütfen...toplamda 9 bin kusur temettu aldık seneye 15 bin bekliyorum en az...ytd
Kasım ayının 14 üne kadar 3.dönem gelir tablosu geçici vergi beyannamesi ekinde maliyeye bildiriliyor, 16-17milyon TL.civarı kar bekliyorum,
Yine konsolide açıklayacak, Almanya ofis kapatılmış olsa bile Hollanda da bir şirketleri hala duruyor
Bu arada ABD ile olan vize krizinde sona yaklaşıldı, bugün olumlu pek çok açıklama yapıldı, yarın Bist yukarı yapar diye tahmin ediyorum,
Tabi Bakab da yukarı,
Yatırım tavsiyesi değildir.
16 17 milyon kar benim beklentimin altinda.ben en az 19 milyon bekliyorum.bekleyip gorcez artik.endex yukselse ne olcakki dususte onde yukseliste arkada..
Fıyat 4.5 - 5 arasında dalgalanır....karlılıkta artış bekliyorum 20 milyon kar suprız degıl bence Hollanda'daki kıytırık sırket ne ıse yarıyor ki anlamadım...bu yüzden bilanço gec geliyor
Bu hissede takastaki ilk beş aracı kurum bekleme pozisyonunda hala, bekleyin bakalım bizde bekliyoruz sinir savaşı devam ediyor
İlk 5 kurumun takaslarını paylaşırmışsınız....