Bakalım bilanço ne zaman gelecek ? Ben de iyi bi bilanço bekliyorum . Son tarih sanırım 20 eylül ama bu ay içinde gelir sanki
Printable View
Bakalım bilanço ne zaman gelecek ? Ben de iyi bi bilanço bekliyorum . Son tarih sanırım 20 eylül ama bu ay içinde gelir sanki
Nev'i şahsına münhasır bir kağıt, pkart.
Bilanço çok iyi gelse bile keyfi yoksa gitmez.
Teknik, analiz, grafik de hak getire.
Misal dün İTrail'in Haniye suikastına en sert tepkiyi veren tahtalardan biri.
Endeks kağıdı değil denir ama endeks düşerken ilk üçü kimseye bırakmaz.
Endeks yeşilken de eksi kapatmışlığı çoktur.
Daha önce de yazıldığı gibi pkart takıntı haline geldi çoğumuz için.
Ama azcık uçup kaçsaydı başta ben olmak üzere çoğumuz dökülürdük belki.
Şimdi bekliyorum, nereye kadar, kim bilir ‼️‼️‼️
İlk ceyrek vakti olmasina ragmen erken gonderdi simdi de agustos ortasina kadar gonderebilirler. Daha once dedigim gibi oyle 50-60 ml luk net karlar gorecegimizi dusunmuyorum olsa fiyatlardi sanırım biraz daha. 30 ml civari bir beklentim var ama Ciro üstüne koyarak giderse sevinirim..GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
‘’Mal toplanıyor” cümlesindeki malın ky olduğunu dost-düşman herkesin gözüne soka soka bellettikleri bir gün geçirtiyorlar hamdolsun ‼️‼️‼️‼️
Verelim taban olsun mutlu olsun
Tahtacıyı bu duruma düşürenlerde hiç mi suç yok ? Bu forumu tartıp çok önceden yapması gerekeni yapıyor, ilgilenmiyor, umurunda değil yoksa bu hale gelmezdi tahta . Tabii onun üzerine oynayan başka bir tahtacı grubu olasılığını da unutmamak lazım . Meydan boş ne yapacaklarsa bilançodan önce yapmalılar ki yapıyorlar da ….
Saygılarımla
Herkese Selam. :hi:
Yokluğumda durumlar nasıl?
Masa devrilmiş!
Tahta yıkılmış!
Şimdi kim toparlayacak?
Henüz bir zıplayan da çıkmamış?
Ancak bakınıyorlar!
Bakmakla olmuyor,
İcraat gerekiyor.
Döndüğümde bakarız,
Biraz dinlenmeyi hak ettim. :plc:
Dinlenip, yakında döneceğim.
bu hissede aç çok malesef....adamların bütün hayalleri sanırım pkarta bağlı....biraz yetinmeyi bilin ne var sanki herkes para kazansın...hissede 4 yıl olacak bir rahat para kazanamadık....en boğa olduğu zaman bile korktuk...insanlar bu şirketin piyasa değerinin buralar olmaması gerektiğini hissetmeli....ben hissede hareket olsa yatırımcının geleceğini düşünüyorum ama baskı varsa kimse uğramıyor 550 tane hisse var kimsenin eyvallahı yok....biz pkarta gönül vermiş yatırımcıları da yıldırmanın niyetinde tahtacı..tahtacı ne yardan vazgeçiyor ne serden....
bu yıl teknoloji ve yazılım hisseleri fena değil...pkartta yeter ki yükseliş ivmesi olsun yatırımcının geleceğini düşünüyorum..hissenin düşmesi çıkması önemli değil hareket olmalı yukarı aşağı ilgi gelmeli...30 milyar dolarlık teşvik var....pkart bundan nemalanabilir...
Rusya, Ukrayna, İsrail'e bakın, bizzat savaşın ortasında ama borsaları bizden daha iyi.
Bu ne arkadaş, ne oluyor, niye oluyor ‼️‼️
pkart taban olmadı hayret
tabana yazdik gelirse ne ala gelmese yolu acik.olsun.
Bu bozuk ortam tam tahtacıların ekmeğine yağ sürdü sayın T/A'nın bile tahminleri havada kaldı bütün dünyadaki küresel çete aynı bedavaya yabancıya mal aldırmadan rahat etmeyecekler bizim memleketteki küreselciler hayırlısı bakalım memlekette insanları döve döve yatırımcı yapıyorlar bütün paydaşlara bol bol sabırlar saygılar
90'cı, 80'ci tayfa vardı, sahi ne oldu o arkadaşlara, henüz mal almadılarsa acele etmesinler, daha 70 var, 60 var.......Var oğlu var.
Eli kulağında bu aralar ,malınıza sahip çıkın demeye
gelir .
Burası. Borsa kim kime korsa.....🤣🤣🤣🤣🤣
Ben söylerim. :cool:
Malınıza sahip çıkın,
Tahtaya yabancıları zıplatmayın!
Biz bize yeteriz. :plc:
Veren versin,
Alan alsın.
Siz kuzu gibi bekleyin!
Aslanların, çakalların arasına dalmayın! :kmk:
Biz bu filmin sonunu biliyoruz
Lanet olsun senin gibi kağıda, ömrümü yedin be ‼️‼️‼️
Euro bazlı dibi görmüş daha aşağı inmemesi gerekli 2.04 euro dediğim destek
Dün biraz yukarı deneme yaptı hemen bofa satışa geçti alımlar durdu ve tahta aşağı süzüldü bu sefer bofa sattıklarını geri gelirken aldı ve artı 2bin lotla kapattı çıkarken 30 bin lot kadar satmıştı , tahtacı onun dışında harekete izin vermiyor tabii belli olmaz sağlam alıcı gelir 2 3 yüz bin lot çizer burası borsa , zaten böyle süründürmeye devam ederse olacağı budur , dolandırıcı kalav da malınıza sahip çıkın derken kendi malını eritti , tam kurtlar sofrası, sabırla takibe devam , ytd.
Kurt palazlanınca daha çok üşürmüş
Kopardik biseyler :))
Böyle küçük sermayeli bir şirketi satmayı doğru bulmuyorum. 4 senedir sabrediyorum. Satmamak için kendime bahaneler buluyorum. teknik seviyeleri doğru belirlesemde trade yapamıyorum. oda benim tecrübesizliğim. citi güzel lot toplamış son bir ayda
Alnusun mayacinin mali cti de.
En son 110lu seviyelerde citi 3,86 Mn du . Satisda oda vardı. Simdi ise ,90 üzeri alnustan çıkanı 70 den üzerine eklesek zaten cikiyor aslında ortaya ama sn.TA'nin bu konuda grafiği daha okunur sade ve detayli .Bunu bizimle paylaşırsa seviniriz .
Alnustantan çıkan, citi ,is ,grntide gibi
Bu konuda sn.TA nin bilgisi yorumu ve grafiği iyi olurdu aslında.
Talepler havada kalmasın diye sorulara cevap vereyim:
Takas her ne kadar her zaman doğruyu göstermese de, biraz detaya girmeye başlayınca daha net bilgileri görebiliyoruz...
Yine de tahtacı isterse ustalığına bağlı olarak tüm işlemlerini perdeleyebilir...
Şu anda çok derine inmeden sadece görünene bakacak olursak, Brüt Takas sonrasındaki tepeden başlaya düşüşte baş rolde olan oyuncuları aşağıda tablodan görebiliyoruz...
-412bin lotla neredeyse tek satıcı ANC gibi görünüyor...
Alıcılar ise; IYM ve GRM ilk sıradalar...
CIY ise neredeyse değişim göstermemiş durumda...!!!
https://i.ibb.co/HTsnJdk/PKART-D-08-08-2024-2.png
Görüldüğü gibi ANC 'den çıkan mallar CIY 'e gitmemiş, tam tersi büyük bir miktarı, tahtada önemli etkileri olan 2 kuruma gitmişler... IYM ve GRM...
Diğerleri ise benim açımdan önem arzeden 2 kuruma gitmiler: TEB ve HSY. Bence en önemlisi de HSY gibi görünüyor. Buraya malların gelişi/gidişi biraz karışık olmuş durumda...!!! HSY 'nin almış olduğu 66bin lot mal takasına girmemiş durumda...!!!
CIY 'e sadece MLB hisse virmanlamıyor, aynı zamanda FNY 'de bu kuruma mal alıp satıyor...!!!
https://i.ibb.co/B2vXQK6/PKART-D-08-08-2024-3.png
Bu da tek başına CIY 'in takası ve AKD 'si...
Görüldüğü üzere Takas ve AKD uyumsuz çalışmış. Yani sadece MBL alışları değil, aynı zamanda FNY alışları da olmuş. O nedenle Takas ve AKD uyumsuzluğu oluşmuş durumda...!!!
Ben CIY 'e çok önem atfetmiyorum. CIY burada paravan kurum konumunda...!!! Belki FNY alışları gerçek yabancı olabilir am MBL kesinlikle yönlendirmeli ve manuel işlemler ile karışık sularda geziniyor. CIY 'a bakarsanız bir sonuca varamaz, hatalı çıkarımlar yaparsınız...!!!
https://i.ibb.co/vxc32z9/PKART-D-08-08-2024-5.png