Kardes Peki hisse bir daha 28 I gorurmu, senin Ytd olmayan gorusun nedir. Ben sahsen ahmaklik edip Girdim. Parami kurtarabilirmiyim Sence.
Printable View
Bugünün taban yapmaması güzel 25 altına düşmezse kapanışta ileriki zamanda kademe kademe yükselir bence . Eskisi gibi hızlı bir yükseliş olacağını sanmam ama aynı rakamları bulabileceğini düşünüyorum çünkü dün bende yüksek fiyattan aldım
Dün kim satmış kim almış onlara bir bak alış yabancı mı satan yabancımı Altan toplayan olmuşmu bunlara bir bak birde tahta sahibi kim ben tatilde pek bakamıyorum ama bekleyeceğim yapacak bir şey yok
Bugunun yorumunu yapacak Varmi? Banvit Sizce hala guvenilir bir Liman gorunumundemi. Ytd
Banvitin ana yapıcısı teb yatırım.en büyük hisseder kendileri dünkü hareket yatırım finans ve oyak ın halt etmeleri.Sanıyorum teb de topluyor malı yabancı.hissenin bu son hareketleri kalan 3-5 ky yi dökme olabilir.ben teb yatırımı takip ederek işlemlerimi yapacağım.burada dün taban yapardı süre yetmedi gibi yorumlar görüyorum merak etmeyin taban yapacak olsa her türlü yaptırırlardı.hisseyi 2 tlden beri takip ederim bu hareketleri geçen kış satılmadan önce yaptığı hareketlere çok benziyor.bedelsiz mi verir kottan mı çıkar bilemem ama birşeyler olacağı muhakkak.aslanın ilk tavanını sorgulayan kurumlar banvit için dut yemiş bülbüle dönmüşler adeta.Ayrıca hiçbirşey olmasa bile hissenin bilançoları çok çok iyi geldi her sene zarar yazan şirket kara geçti yıllar sonra.e dünyanın en büyük tavuk firması(brf) kolay olunmuyor.Bu kağıt her şekilde iyi yerlere gelecektir yönetimi ve ülkedeki tüketim ayrıca ortadoğu pazarı bunu teyit eder görünümde.hepinize bol kazançlar..
Tesekkurler Ustad bende genel olarak senin gibi dusunuyorum ve orta veya Uzun vade tutabilirmiyim diyorum. Fakat aklimda cekinceler var, paylasmak isterim;
1- Bir gida sirketi icin bu deger anormal Mi Sizce, bilanco kari ortada, daha yuksek kar eden sirketlerin hisse hareketleri Belli,
2- Borc/Ozkaynak orani, korkutucu geliyor.
3- Mevsimsel tuketim anlayisi hisseyi etkilermi?
4-6 aylik muazzam yukselisi normal Mi Sizce?
5- Dunku gibi speak Hareketlere izin verilebilir Mi yine?
Tabi hisseyi tutmak istedigim nedenlerde var:
1- Yabanci Sermaye ve dunya lideri bir firmanin elinde Olmasi.
2- Beyaz etin tekeli olan bir firma Olmasi.
3- Uretim ve Satis olarak istikrari saglamasi,
4- Satislar ile Zarardan Kara gecilebilecegini kanitlamasi.
5- En onemlisi bugunu gordukten sonra mevcut bilancolar ile Banviti kolay kolay kolay bitirelemiyecek Olmasi.
Uzun vade dusunen bir kisi olarak Banvitte en az bir 6 ay gecirmek istiyorum. 30000 tl gommus biri olarak kalmamin cikmaktan daha mantikli bir karar Oldugu dusuncesindeyim.ytd
Takas paylasirsaniz sevinirim
Benim şahsi kanaatim hisseyi kottan çıkaracakları yönünde açıkcası ha çıkarmazlarsa hay hay bu yönetim ve yatırımlarla ona da varım..
Borsa kotundan çıkmak için borsaya açık hisse %5 in altında olmalıdır.Ayrıca çıkacağı zaman borsadaki fiyatına göre değil mali tablolarına göre fiyat belirlenir.Şu anki açıklık %8 civarı,daha önce %20 civarıydı sanırım.Bence ya kottan çıkma niyeti var patronun ya da halka arz etme...çünkü bu oran ile hisse spekülasyona açık...ikisinden biri olacak bence..
Ozaman elimizde ki kağıtları satmamız mı gerek ? En iyisi bu
Kottan çıkması kötü birşey değil ki.hatta bana tercih hakkı verseler çıkmasını tercih ederim.sonuçta biz şuan kim%8 ün ortağıyız ve bu oran kıymetli bir oran olacak..
hissenin kottan cıkması demek banvite ortak olmanız demektir..keske cıksa
Takas paylaşacak bir arkadaş yokmu
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +229 olurken, ortalama tahmin -253 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 18 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +525 puan olurken, en düşük beklenti +36 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +229
Ortalama : +253
Maksimum : +525
Minimum : +36
Katılımcı: 18
tahta kapanmış...
O ne demek
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haber zamanında bildirilmedi diye tedbir kararı gibi bir durum.
~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~
[QUOTE=Otomasyoncu;876913]Bugun acilmaz Mi Yani ?[/QUO
seri tabanlarla açılması muhtemel
Bu durumdan sonra alacak adamda almaz Zaten, cok Kotu patlayacagiz gibi gozukuyor....
Bence küçük yatırımcı yok gibi birşey formlarda yazan bile yok benim gibi herkez korkarak sattı
Sadece cevap yazmadığı için tahta geçici olarak kapanmış
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haber varda onumu yazmamis yada Faliyet dışı hareket olayını mi geç bildirmiş...
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel durum sorulmuş zamanında gondermemisler durum bu
Ne zaman açılacakmış. Ytd.
Amacin nedir anlamadimki?
Hissesi olan biri bu tarz yorumlar yapmaz,amacin bu topigi okuyan
Ky yi panik yaptirmaksa dogru yoldasin
Tebrikler!
Yazmayim diyorum ama topikte otomasyonculara kalmis.
Oncelikle yatirimciyi etkileme acisindan
Herhangi bir gelisme yoksa
Kap in istedigi basit bir aciklamayi
Gondermeyen muhasebe mudurunu sirket hemen kovmali,
Bu kadar gecikmede olasi bir olumlu haber gelme olasiligida dusunulebilir.
Bu tarz gecikmeler bist 100 de hep olmustur panige gerek yok
Yatirimciysan sermayesi,ortaklik yapisi,esas faaliyet kari vb rasyolarla
Bistte olumsuz yorum yapilacak son sirket banvit olur.
Suan icin yuksek gorulen fiyatlama 3-4 ceyreklerde daha mantikli olacaktir.
Bol kazanclar.YTD