:yahoo: :drunk: :oleyo:
benede onursal bi üyelik falan verin daa
Her tepki satış fırsatı olarak kullanıyor herif, gerçi bizde üüüyle yapıyoruz emme yine çuvaldayık yine çuvaldayık :kahkah:
tepeden lönk, dipten şort bizim işimiz
Herif 10246 ya kadar deptürebildi, bu tepkiyi satış fırsatı olarak kullanamadık, çünkü giriş kısmını beceremediğimizden çuvaldayık, kaçamadık yani
O yüzden günün dibini bekliycez :drunk:
Bugün kü Sitirateşi planım şu şekilde, endekis vobcu daytradeci olaraktan 9.990 a gelürse 1 cetun daha atarım makinaya :drunk:
Kapat şu topigi bitirdin milleti[emoji3][emoji3]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endekis 1 bile düşmeden senin hisse 3 düşüyor, topikin ne suçu var
Bi kişide gelip beni kandırdılar, hisse aldık battık yazmadı.
Anca kapat,
Kapatmıycam işte :drunk:
memedabi dün viop topiğine geldi birkaç top karton dağıttı gitti.
bu işleri bırakın bırakmazsanız da bu kartonlara sahip çıkın dedi.:oleyo:
Şaka maka bu hisseleri neden bu kadar satıyalar acaba.
halbise rezerv falan da düzelmiş fayız indirimi başlayacak diyollar.
Döcebank faiz indirimini ocak ayına revize etmiş,
Konu komşu tüm mahalleli olarak hisse satıp endekis vobda lönk açıyoruz.
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum
Tüm hisseler tek bir elden yönetiliyor, bugün hankisini zopalar hangisini fışkırttırır bilemezsin
Hisseciler asla başaramıycak.
Çünkü herif endekis mühendisi
Hisse aldın mı, sadece yükselirse kazanırsın.
Ama vob öyle değil, poz. olsun olmasın teminattaki tüm paraya hergün çatır çatır nema veriyorlar.
Makinada 3 dene endekis lönküm var, her gün çatır çatır nema veriyorlar, endekiste yükselirse para katlandıkca katlanıyor, trade yapmayı da becerebilirsen vobda sırtın yere gelmez :party:
Memed abi nin o kadar karton kutu olsun ,cycle olsun hiperbol olsun anlattigindanbhic feyzlenmemissin. Asla basaramayacaksin.[emoji3][emoji3]
Ben sitirateşi planıma harfiyyen uyacağım. 4.cetonu 9990 a gelürse atarım.
Fiyat benim için vardır, belki memedabi için yoktur :he:
Dayucum makinadan donu pardon cetonu kurtardın mi. Olmasa iki bir salla kurtar cetonu bizde rahat edelim
İşte bozkurt basaramayacak, kapatsın topigi... Fiyat şeytandır bakma diye diye suyun içindeyiz . Adamlar spottan viop oluşması gerekirken tersine dondurduler.. şeytan fiyat değil bunlar çıktı. Asla basaramaycaksin bozkurt asla...
Birde şu kısım var
Mesela piyasayı fazla yatayda tutamazlar, çünkü işlem olmazsa aracı kurumların komisyon gelirleri düşer, o yüzden herife baskı yaparlar piyasaya sert hareket çek deye
Bu aşada olabilür yukarıyada olabilür
Şuana kadar Günün dibi 10158
Günün tepesi 10275
Anlık fiyat 10228
Ben işte şuan bu sert hareketi bekliyorum.
Aşağı olursa günün dibinden lönk açıcam
Yukarı olursa 1 dene lönk kapatıcam :cheers:
Hang Seng
20.725,80 Pkt
-10,39 %
JFD Brokers: Realtime
11:29:59
-2.404,20
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, fırsat beklerken biraz lak lak yapalım. Aps rekor kırdı
Makinada ceton sayısı sürekli artmaya devam ediyor 517bin olmuş
Bir endekis daytradeci vobcu gözünü kulağını haberlere kapatmasını bilmeli, algınızı bozarlar, ütülürsünüz.
Geliyor yavru kuş ceylanım 10293 oldu.
Benim 3.cetonun maliyeti 10280 di, kara geçtik ücbeş saniyede olsa :kahkah:
Satıp alttan almayı deneseydik aslında iyi olurdu eli rahatlatırdık ama yabmadık, niye yabmadık bilmiyorum
Heralde daha fazla fışkırttırır diye düşündüm, bilmiyorum yada basiretim bağlandı :drunk:
Herif sağlam fışkırtıracak heralde, limitleri zorlamaya başladı.
10297 den lönkün birini kapattım, kar az oldu emme fırsat fırsattır :drunk:
2 lönk ile devam
Düşerse 3.yü tekrar atarım makinaya :yahoo:
Dayucum sirkimiz pek tenha. Böyle olmayacak sen bir iki akrobasi performansı göster. Ya da dilber in figürlerinden üç beşini yap. Ben yan dükkana ilan ediyorum Bozkurt reisim hünkârım direk dansı yapacak diye.
Daytradeci endekis vobcusu olaraktan çok paralar kazandım, terste kaldığımda çok oldu ama heyecan adrenalin seviyemi artırdığı için seviyorum.
Ben real time online olarak olarak poz. yazarım
Başkaları gibi düşsede kazandım ayağı çıksada kazandım ayağı yapmam.
Ne derim.
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum
Derim, tabii bu cümle endekis düşerken iyi olmuyor ama endekis yükselirken cuk oturuyor :he:
https://youtube.com/shorts/4zgNy5URP...gwFxpmQEBACT9n
Dayucum ilanı bıraktım yan dükkana uyardım arkadaşları. Fındık fıstık atmayacaklar