Sana birşey olmaz Doktor Bey, kayıtlarda 2 sene CHP'ye saydırmışlığın var.
Printable View
Benim gördüğüm RTE akp ve MHP den oy alan ya da alabilecek bütün partilerin ya belediye başkanlarını MV lerini alıyor ya da Zafer partisi gibi genel başkanını içeri alıyor bunu içeri aldıysa ya siyasi yasak çıkacak ya RTE ye biat edecek. Şimdi iyi yrp ye oy verenler şüpheye düşecek bunların çoğu sandığa gitmeyebilir. Bana kalırsa CHP bu üç partiyle anlaşıp sahip çıkmalı. Gerekirse MV verip mecliste grup kurdurmalı.
Ümit Özdağ içeri alındıysa bunun oy oranı %10 a yakın ya da üstündedir. Bundan sonra da değilse bile onu zorlar.
Bolu Belediyesi Tanju Özcan'ın kazanmasından hemen sonra benim anladığım görevi devr almadan heme önce aniden bir yangın geçirmiş ve pek çok evrak yangında maalesef yok olmuş üzücü tabii.
Şanlıurfa’da kaçak elektrikle kripto para üretimi yapılan tesis ortaya çıkarılmış...
Mahkeme yayın yasağı koyduğu için Tanju Özcan'ın açıklamasını kaldırdım isteyen bulur yu tüp ten :evil:
Elon musk doing a nazi salute at the whitehouse...
Beyazsarayda Nazi selamı vermiş.
Dünya (kötü) bir yerlere gidiyor...
Deve kutsal.
Neden ?
Oralarda dolaştı ya..
Ya deve sidiği ?
O da kutsal, şifadır.
Bu inanç ta olan kafa yapısı, senin benim çocuklarımızın geleceğine yön veriyor.
Ben o yüzden ayar oluyorum bu aynı gemideyiz diyenlere.
https://resmim.net/cdn/2025/01/22/D91KN1.jpg
Çok net söyleyeyim, Sap Döner, Keser Döner, Gün Gelir Hesap Döner.
Evrak,mevrak,izin ve onay bunlar hikaye.
Bir binada fiziki olarak Mimari,Elektrik ve Mekanik plan ve son sistemler yapılmamışsa hepsi hikaye.
Kağıtların tam olmuş olması işe yaramaz.
Sahadaki durum önemli.
Su varmı ? Boru var mı ? Yol varmı kaçmak için ? Alarm var mı ?
Binaların bir çoğu kapan ,tuzak.
Yıllardır Amerikalılarla çalıştım.Adamların standartları var .Aynen uyguluyorlar.
Ruslarda yangın konusunda çok sıkı standartları var.
Bizim New yorktaki Türk evinin New York itfaiyesi hikayesi malum.
Rahmetli Abdurrahman Kılıçla İş Kuleleri projesinde çalıştık.
Daha sonra Sabiha Gökçen havalimanını projesine davet ettim.Birlikte çalıştık.
Yangın danışmanlığı konusunda Türkiyede bir öncülük yapmıştır kendisi.
Türkiyedeki büyük projelerin bir çoğunda Yangın danışmanları var ve uygulandı denilebilir.
Ama küçük ve orta ölçekli projeler hikaye.
Mühendis bile kullanmıyorlar.Usta formenle iş yapılıyor projelerde.
Çok Türkleşmişiz biz teknik işlerde.
Projelerde hedef patronun memnuniyeti bizde.Ve cebi.
Yabancılarda hedef ise teknik.
Ümit oz dağ in da benden aşağı kalır yanı yoktu.o da chp ye saydiriyordu sn tinaz
Siyasi konularda düşüncem değişmedi.bunlar tiyatro oynuyor bizi kekliyorlar.bu oz dağ olayı da sanırım büyük karara muhalif bir düşünce olmasin diye.apo işi muhim.apo isi biraz karanlık. O ise ru fa i ler karıştı.kurcalayan yanar.bu arada sn tinaz chp nin bu konularda düşüncesi nedir kirmizi kartlara sarılalım mı.gerci benim yok da siz kirmizi kartınızı cebinize kesin koymuşsunuzdur .
İncelesinler Türkiyede en az 1000 otel.
1000 süpermarket.
1000 restoran ve lokanta anında şu anda dakikasında kapatılmalı.
Bakalım şimdi hangi belediye hangi binaya mühür vurabilecek.
Hahaha
Kişisel tecrübem ilk kez büyük ölçekli bir binaya girdiğimde her zaman çıkış kapısı ve yönlerine bakarım.
Elektrikler kesildiğinde jenaratörler devreye girmediğinde kimse yolunu bile bulamaz.
Eğer ki bataryalı çıkış yön işaretleri yok ise.
Öğrenci yurdu faciası vardı birde.
https://tr.wikipedia.org/wiki/2016_A...g%C4%B1n%C4%B1
Aman Yurtlarada dikkat.
https://resmim.net/cdn/2025/01/22/D91I9I.jpg
Tğrkiyede belki olmaz ama 20 yıl sonra Avrupada senin dizel arabanın piston kolunu dötüne sokarlar, ulan bir dizelciler birde manuel vitesciler bitmedi gitti yahu.
Mazot tarım ve ulaşım için ucuz tutuldu yoksa dizel otomobil için uygun değildir, Avrupada da % 30 az yakıyor diye satıldı, o da hataydı.
Konya numune hastanesinde olası bir yangın deprem vs olsa abartmıyorum daracık bir tane merdiven var. Üst kattan aşağıya inen. Poliklinik için İki asansör de yetersiz çok ağır 5 -6 kat inip çıkıyor asansörü bulmak bile zor dolambaçlı bir poliklinik var siz düşünün artık neler olur. Bende tekerlekli sandalye olduğu için muayene olmaya çıkmıyorum çünkü asansöre binmek inmek baya zaman istiyor.
Kaçış uzaklığı diye bir kriter var.
Yangın çıkış kapısı mesafesi normalde 30 metreyi geçmemelidir.
Koridor genişlikleride insan yoğunluğuna göre hesaplanmalı.
Kilitli yangın merdivenleri gördüm, başka sorum yok hakim bey.
İyi de ben her seçimde chp ye oy veririm.son seçimde de tüm yazılarım kk ya oy vermek daha doğru tarzında idi.bu boyle diye bu chp nin yaptığı saçmalıkları hep guzelleyecekmiyiz.misal dünya yıkılıyor bizimkiler hala kirmizi kartla protesto peşinde.bu ılımlı muhalif lik rolü normalleşme ayağına iktidarın yaptıklarını rasyonel gösterme çabaları hep aklımıza hakaret işler.benim siyasetten umudum yok siyasiler halkın yararına bir şey yapmaz yapamaz.ulkeyi siyasiler yönetmiyor.bunlar tiyatrocu.bunlari gözlerimle görürken bir seçim daha umutlanip son gece anadolu ajansı tiyatrosu seyretmeyecigimizden emin olsam gene özel iyidir falan derim.ama cidden sıkıldım bıktım.ben oy falan kullanmayacağım.
Son 20 sene sermaye kesiminin durumuna bakın. Denetimsiz yağmaya eşlik eden inanılmaz karlar göreceksiniz. Son beş sene zirve yapan sistemlerin normal işleyişiyle açıklanamayacak sermaye transferleri yapıldı. Olağanüstü bir birikim. Bunu sağlayan siyasal süreçler ve ekonomi politik dinamikler belli.
Sermaye kesimi bundan memnun ve tekerine çomak sokulmasını istemiyor. Tavrı "aman bu düzen bozulmasın tadımız kaçmasın" tavrıdır. Bahsettiğiniz cehape'ye sistemin sahiplerinin verdiği görevi bu çerçevede düşünmenizi öneririm naçizane..
CHP çok şahane, süper bir partidir, 14 Mayıs'ta iktidar oluyordu biz mani olduk.
Elbette perde arkasından partiyi yöneten tuzu kuru tiplerin inadı yüzunden olacak değil ya.
Neyse biz bozgunculuk yapmazsak 2027 olmadı 2097 de kesin iktidar.
Siz particilik oynamaya devam.
Ne zaman gözler açılır, uykulardan kalkılır, partilerin; başlarina çöreklenmiş tipler vasıtasiyla bu düzenin devamı için ve kitleleri kontrol altında tutmak için tiyatro oynadıkları anlaşılır...
Hah o zaman işte.
Ellerimiz kırılsa da gittik oy verdik.
Yenilginin sorumlusu tribünde oturan adam değil.
Haaland'ı, Messi'yi yedek kulübesinde oturtup, Abdülkerim'le maç kazanmaya calışanlardan soracaksinız yenilgiyi.
Sn baskara tam da dediğiniz gibi dusunuyorum siyaset iktidarı ile muhalefeti ile beraber sermaye işbirlikçisi.sermaye de kısmen yerli çoğu yabancı sermaye.e biz halk olarak salakmiyiz sağcı solcu dinci milliyetçi Kürtçü diye bölünüp bizi soy ma la ri na göz yuma lim.ben siyaset tiyatrosundan bıktım.asil savaş efendiler köleler savaşı.bunu anlamayan koleye diyecek lafım yok dilediğine inansın dilediğini desteklesin.siyasetten nemalanan irili ufaklı kölelerin yaptığı i se boyutundan bağımsız olarak ********liktir.
Hangi partiden olursa olsun siyasi konumunu kullanıp devleti soyan adamın evime girip hırsızlık yapan veya sokakta gasp yapandan farkı yoktur.tuyu bitmemiş yetim deyimi doğrudur.bu devletin parası hepimizin parası.
Geçen Saadet partisi içinde yönetim de söz sahibi biriyle görüştüm. Davutoğlundan çok muzdaripler grup kurmak için bunlara bir sürü şart koymuş parmağında oynatıyor muhtaç olanları Kılıçtaroğlu sayesinde hiç oyu yokken bir sürü milletvekili aldı. Diğerinin 1-2 yarım vardır bunun yok. Bu adamdan iyicene tiksindim.
Ben burada yazılanlar yüzünden cehape ye karşı soğudum hep bu forum yüzünden oldu forum benim bütün Cehape sevgimi yok etti, CehPe bu forum yüzünden bütün ülkede kaybetti. Oy da versek eleştirmemiz CeHape yi mahv etti.
O yüzden bir kağıt yazdım her gün 3 öğün yemekten önce ve sonra onu okuyorum ki Cehape iktidar olsun.
Yazı şu
En iyi cehape dir
İlle de cehape dir
Kimi listeye koysa gene cehapedir.
İster Davut'u seçtirsin ister kümesteki Tavuğu gene de Cehape
Asla kızmam
Yanlış Yaptın Demem
Hatalarıyla severim. Hiç Hata görmem.
İktidar olmak istemese de yine onu bağrıöa basarım.
Hacivatı da getirse partinin başına fark etmez bana uyar yeter ki Cehape devam etsin.
Kazanacak MIŞ gibi yapsın mışıl mışıl uyutsun.
Sinan oğlanda tepkiliymiş.
Ümit Özdağ'ın tutuklanmasının ardından Sinan Oğan'dan ilk açıklama: Yanlış, haksız, hukuksuz
https://www.mynet.com/umit-ozdag-in-...z-110107194759
Geçen Ayhan başkan Uğurcan Çakıra kayıyordu. Neden acaba boyu ondan uzun diye mikine