Tazminat kazanırsa bize faydası olur mu? Tahtası açılır mı ?
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tazminat kazanırsa bize faydası olur mu? Tahtası açılır mı ?
SM-N930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahminim tahtası açılmaya bilir, ancak kazanılacak tazminat, hesabında Goldas hissesi olanların hesabına kazanılan miktar dolar bazlı olacağından bu günkü kur üzerinden hesaplara yatması gerekmektedir yasal olarak...Tabiki birileri bu tazminatlara göz dikmez ise...
Ben tahtanın açılmasinı bekliyorum. Çünkü goldaşın borsadan atılması hukuka aykırı, yapılan hukuk dışı işlem sonucu yalnızca küçük yatırimci zarar gördü, Yanlış hesap bağdattan döner, Hiçbir arkadaşım umudunu kaybetmesin, sizi yıldırmak isteyen sizi umutsuzluğa düşürmek isteyen soytarılara da taviz vermeyin,
Bist'e dönmek için şirketin başvuruda bulunması lazım.
Yapar mı ?
RMX1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin yüzde 85 ‘ i halka açık ve bunun bir kısmı SPK nın satamazsın dediği halde 0,22 tl satan o çocuğu BİST’e dönmek istermi???
Ky'yi hep soydular, hem de kanunların boşluklarından faydalanarak.. devlet te hiç hesap sormadı..
Skorsky parçası üreteceğiz, cep tel üreteceğiz diye RAKSE'yi ky'ye yüksek fiyatlardan kakaladılar. Tahtası kapandı eski sahibi başka şirketlerle yoluna devam ediyor.
UntarGüneş enerjsi santralı bile kuracaktı. Heriflerin şirketin içini boşalttığı yetmemiş, bir de kendine tahsisli sermaye artışı yaptı. Karşılıksız, kasaya para koymadığı o hisseleri bile sattı. O da başka isimle işine devam ediyor, toplantılara bile katılıp ödül alıyor.
Demokrasilerin amacı güçsüzü güçlüye karşı korumak, hakkını korumaktır.
Ama tr'de. Patronların yaptığı hep yanlarına kar kalıyor...
Verdiği yalan haber için bile patrona ceza verilmiyor, şirkete ceza kesiliyor, ky cezalandırılıyor. Şirkete 3 uyarı verdirirse, bistten çıkartıyor. Halka açık %60-70 hisse tuvalet kağıdı oluyor.
Acaba Amerika'da ki borsa da veya AB'de böyle mi ? Orada böyle dolandırmaya dönük işler yapabilirler mi? Biraz sıkar herhalde, adamın hayatını karartırlar...
O zaman getirin orada ki borsa, şirket kurallarını BIST'te de uygulayın !!
Yapmazlar.. sonra patronu manipülasyoncusu, içeriden haber alanı nasıl para kazanacak? Halkı yolunacak kaz gördükçe, devlet ky'nin yanında olmadıkça bu devran sürecek, öyle görünüyor...
Devlet goldaş mağduru küçük yatirimcıdan hukuka aykiri işlemlerinden dolayı özur dileyerek, kayıpları faizi ile tazmin etmelidir
''biz yedik allah arttırsın sofrayi kuran kaldırsın"
diyebilirmiyiz?..
Veya...
"elhamdülillahi şakirin, karnı doydu fakirin;tatlı varsa getirin yoksa sofrayı götürün''.
Denebilirmi?
Kimlerin karnı doyduuu.[emoji2958][emoji2958][emoji2958][emoji2958]
İster devlet, ister soyanlar[emoji2959],isterse de soyduranlar ödesin...
Yeterli ödesin....demekle odenseydiii...[emoji35]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fransa ile işler iyi gitmiyor bir türlü, bu neden ile Goldaşın hak ettiği tazminat ben ce geciktiriliyor her halde...
Gecikme mi var..birileri aldı mı..
Bilgisi olan varmi...
Yargıtay iki kez bozmasina rağmen, yerel mahkeme dinlemedi, goldaş hakkinda iflas karara verdi, yetkisi olmadığı halde,
Küçük yatırımcinin parası hiç edildi, kimseye bir sey olmadı,
Goldaş on kere tazminat kazansa nolcak, bize gösterirler mi o parayı
Sistem küçük tasarruf sahiplerinin paralarını yutuyor.
Devleti idare edenlerin vatandaşını koruması lazim, yoksa devlet başka ne işe yarayacak ki
Goldaş olayı nerden bakarsaniz bakin, tam bir oyun, uzerinde kitaplar yazılacaktır.
Ayrica bu şirketin altınlari, paraları, menkulleri, gayrimenkulleri ne oldu?
Soru çok ama cevaplayan yok..
Hakikaten ne oldu....
Devlet yedi gibime geliyor...[emoji16]
Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıl dönümünde herkesin Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun...
GOLDAS enin de sonunda yatırımcısına hak ettiği karşılığı ödeyecektir. Ben ümidimi hiç kaybetmeyeceğim....
Altın hem dünyada hem de ülkemizde değerlenmeye devam ediyor...
mesele goldaş..devlet buna bir çözüm bulmalı...yatırımcı pazarına sokan yine devlet..SPK..mağduriyeti gidermelidir..yoksa böyle nereye kadar..teminat almadan bir karşılık almadan adam işlem yapıyor sonra bilançolar arızalı diye çıkar..ne kadar basit ve cahil bir yönetim..sonucunda da mağdur yatırımcı..yazık şu spk ve yeterli olmayan kuralları koyanlara...uygulayanlara...y.t.d..
Gübretaş Bilecik te 3.5 milyon ons luk altın rezervi tespit etmiş hayırlı olsun, GOLDAŞ şirketinin Mali altın madenlerin de ne kadar altın rezervi vardı acaba.....
Bu şirketi şirket sahipleri bu hale düşürünceye kadar İMKB 50 de gözüken ve yüzde 50 ile75 arasında kredisi olan bu şirketler SPK tarafından hiç denetlenemeden mi borsalar da işlem görüyorlar acaba....
Yalınkayaların bir işi var mı ne yapıyorlar 8 yıldır bizim paraları mı yiyorlar . İnşallah sülalesi korona olur geberirler ..
Bizde böyle spk ve kurallar oldukça daha çokkk mağdurrr olur...spk da kotadan çıkartır iş yaptım sayar kendini...atı alan üsküdarı geçer..yığınca mağdur yatırımcı...madem arızalı neden teminat almazsın eyyy spk..onuda yatırımcılara versene..kanun değilmisin..nesin sennn..koltuk doldurma işinden yorulmadınız mı...y.t.d..yorumsuzzz...
Hukuk kuralları çalışmaya başladigi zaman goldaş borsaya dönecektir, %85 i biz küçük yatiricimlara at şirkete kimse el koyamaz ve mallarıni gasp edemez, Hiçbir arkadaşım umudunu kaybetmesin, oyun mutlaka bozulacak
Patronların böyle bir talebi var mı ki,???[emoji2]
Patron olmadan nasıl olacak...
Laf olsun..torba dolsun..hesabı mi[emoji2]
Ortada gasp edilen bir şirket var mı???
İflas ettim denilip borçlar da ödenemiyor mu???
Arkadaşım, goldaşın %85 i bizim, biz küçük yatırımcınin, yani goldaşın sahibi biziz, yani patron biziz.
Yalınkayalar küçük ortak, onlarin bir zararı olduğunu sanmıyorum zaten,
Bizim talebimiz olmalı, çünkü goldaş bizim, büyük hissedar biziz, gaspedilen bizim paramız, biz kimseye borç para vermedik, biz goldaşı satin aldık,
Biz goldaşın kıyisinda değil, tam ortasındayız, hiç edilen bizim paramızdı.
SPK nin, BİSTin, mahkemenin verdiği kararların sonucundan kim etkilendi, kararlar kimin aleyhine verildi, yargıtay kararlarına ısrarla neden uyulmadı, kimin parası üzerine oynandi oyun?
Herşey ortada değil mi, hukuka aykırı değil mi yapılan tüm işlemler?
İşte bu nedenlerden dolayı ben umutluyum, kimsede umudunu kaybetmesin..
Sermayenin %5'ini biraraya getirebilirsek azınlık haklarına sahip oluruz, hesap sorarız, YK yı olağanüstü toplantıya bile çağırırız.
Eğer içimizde liderlik edecek bir arkadaş olursa ben vekalet gönderirim.
KY olarak bize yapılanlar, kimsenin yanına kar kalmamalı.
YK biz bile oluştururuz, şirketimizin yönetimini alırız.
Yeter ki birlik olalım. Bakın o zaman piranhalar köpekbalığının hakkından nasıl geliyor !!
Saygılarımla
Yeter ki birlik beraberliğimizi bozmayalim, bu beraberliğimizi bozmak için uğrasan, bizi yılgınlıga düşürmek isteyen, goldaş uzerinde oynanan oyunu çarpıtıp bizi yanlış yönlendirmeye çalısan trollara karşı tüm arkadaslar uyanık olsunlar, Goldaştan kimse umudunu kesmesin, adalet mutlaka ülkemizde hakim olacak, biz mazlumlar sonunda mutlaka kazanacağiz, bize yıllarca bu eziyeti cektirenlere, çoluk çocuğumuzun ahını alanlara lanet olsun, binlerce kez lanet olsun...
Ocak ayında bakırköy adliyesindeki davaya giden oldu mu?
Covit nedeni ile gidemedik fakat % 5 lik Ky teklifinize varım nerede ne zaman nasıl bir araya gelmemiz gerekir se gelelim arkadaşlar....
Arkadaşlar goldaş bugün açılsa sizce1 lot kaç lira olmalı
Koza altın ile kıyaslanırsa bana göre en az 75 tl olmalı ....
Eğer o kadar kıymetliyse neden hissesi fazla olan arkadaşlar öne çıkmıyor ? %5' i geçip, olağanüstü GK çağrısı yapalım, şirketin yönetimine biz geçelim.
Sanki kimse gerçekten birşey yapmak istemiyor, burada yazanlar da ky'yi oyalamak için yazıyor.
https://www.borsagundem.com/amp/habe...ner-mi/1508367
Nasıl bir oyunun içine düştük halen anlamıyorum ve bu kadar süre çözmlenmemesi ve yapacak bir şeyimizin olmaması , ne yapacağımızı bilmemek çok ama çok sinir bozucu.
Ortada birsey yok. Adamlar 6 sene sahte bilanco yolladi diyor SPK. Yonetimi ele gecirip ne yapacaksin kardes?
Gidip Ar Tarim'a bak. Onda da birlesip yonetimi ele gecirdiler. Birsey kalmamis, adamlar herseyi satmis sirketten cikartmis zaten. Bir de avukat takti 2 milyon lira!
Mayasi bozuk olunca boyle oluyor.
Altının değerini ancak sarraflar bilir..Goldaşın değerini ise ancak goldaş hissesine sahip olanlar bilir...