sen,n gibi hissenin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa. mk şu günde yaptıgı işe bak yaa herkes gider mersine bu gider tersine aşagılık hisse
Printable View
sen,n gibi hissenin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa. mk şu günde yaptıgı işe bak yaa herkes gider mersine bu gider tersine aşagılık hisse
Pasta paylaşa bilecek kimse var mı arkadaşlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gün ilginçti yuksek lotla el değiştiriken 33420 lerden devir yapılırken kimse yanaşmasın diye satışada yüksek lotlar koydu...
Ağustos ayında, havalimanlarının uçak trafiği geçen yılın aynı ayına göre iç hatlarda iç hatlarda yüzde 8,3 artışla 90.237, dış hatlarda ise yüzde 13,6 artışla 69.548 oldu
bu haberlere şimdi bu hissenin 35 36 larda olmasılazımdı ky da yok 3 5 kişiden başka hala neyi bekliyor anlamlandırmak münkün değil ytd
ihale ne zman sonuçlanır fırat58 ?
vala açık söyliyim şirket bundan öncede ihaleye girdi 2 ülkede kaybetti....insallah bu sefer olur...ihale tarihini bilmiyorum biryerde yazmıyor hindstan şirketindede
şirket sabırı zorlayan şirket sabırlı olup hedef fiyatını gördünmü satacağın kagıt...birde günlük maksimum gördüğü yere bir kaç seans sonra tekrar geliyor...ilginç tahta yapıcısı var...eskiden takası doluydu citi ve deutchun elinde yüzde 65 70 lerdeydi şimdi yarı yarıya azalmış gözüküyor...hersey yolunda giderse piyasalar acısından 40 lara rahat geleceğini ama hemen olmayacağını 1 2 ay bekleyeceğini sanıyorum...
bugün citi deutche hcmin yüzde 89 alışta ilk ikisi...adamlar getirir ufak ufak 40 a...hepsine verir bizimkilerde başlar ne olacaz ne kadar daha gider diye ...aynı seneryo bu kağıtta ...
33.56 ya yapıştı mübaretkk
buralardan birileri birilerine hisse devrediyor hisse haraketlendi 10 kuşuş aralalıgıyla
3360 savaşları (:
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu nasıl bi tahta gün boyu bocaladı durdu ve sonunda %2 bile kapamadı yani bu kadar haber iyi bilançoya göre daha sert egresif hareket etmesi lazımdı kanımca ihale alırsa o zman belki tam manaıyla sertleşir tahta sıkıcı sıfır heyecann
endeks yamuk yapmasa 3500 zorlardı heralde bugün
endeks işin bahanesi çıkıcak olsa çıkar bugun 34 üstü kapatabilirse çok güzel olucak bence beuraalrdan iihalayi patlatıp 37 38lere götürüp oradan güzel bi 9. çeyrek bilançosuyla 40 üstüne atmayı hedefleyebilir aksi durumda ise iihale almaz orada tekrar 30 ve altına salıp tekrardan bilançoyla 34 lere gelmek bakalım hangi senaryo tutucak ytd
ihale için yükselmedi..6 aylıkla gitti etkisi az olur alamazsa ...alırsa bahane eder....ama 9 aylık çok güzel gelecek bu gerçek....sabır kagıdı.....
bugun bi sürpriz yapıp 35 lerde kapatabilir ytd
sizden ilk defa olumlu birşey okudum hadi hayırlısı (:
her ne kadar saysakta sövsekte kızzsakta ortagı oldugumuz bi hisse sonuçta kızdırdıgı çok olmuştur bugun bi sürpriz yapsa bari hisse benmkisi sadece bekleyip görcezz :)
Bugün matrikste okudum galiba.clebi Hindistan yer hizmetleri ile ilgili bir firmayı almak istediği.detayli bilen varmı.haberi tekrardan bulamadım
https://tr.investing.com/news/world-...bakanlg-502706 haber burda bakabilirsin yeni senden duydum bende
haber dikkat çekici ama hisseye en ufak bi yansımaası yok
Bayram tatili sona ermesine rağmen İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçak ve yolcu sayıları yüzleri güldürmeye devam ediyor
Atatürk Havalimanı'nda 08.09.2017 Cuma günü 150.571 yolcuya hizmet verildi. 1469 uçak iniş-kalkış yaptı.
Yaz sezonunun sonuna yaklaştığımız bugünlerde gelen sevindirici haberleri DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak twitter hesabından paylaştı. Ocak; “Atatürk Havalimanı'nda 08.09.2017 Cuma günü 150.571 yolcumuza hizmet sunuldu; iniş kalkış yapan uçak sayısı 1469 oldu.Hareketliliğin devam ettiği Antalya Havalimanı'mızda ise* aynı gün 126.694 misafirimize hizmet verildi; 721 uçak trafiği gerçekleşti.†diye yazdı.*
Hindistan olayi haftaya etkisini daha belirgin gösterir. ..ihaleyi ve air indianin yer hizmetleri ve 9 aylik blancoyla iyi yere gelecek tir...sadece sabir
28 lira iken yazmıstım 40 liraya gider diye yol yarılandı
Bu saatten sonra sattığın fiyattan yerine koyamazsın önü açık çelebi'nin ,,bir ihale alımı ve 3.çeyrek güçlü kar rakamı ile kendini kısa vadede 40.00'lara atar,,pegasus'un neredeyse %200 yaptığı durumda çelebi hala 2013 değerinde bile değil ,,önü açık ,dünyada kulvardaki eşdeğerlerine göre yarı yarıya iskontolu :(
yalnız PEGASUS 10-11 DEN 31.000 E YAKLAŞMIŞ 1 YILDA FENA YÜKSELMİŞ 3 KATI ÇELEBİ 19-20 LERDEN ANCA ENDEKS KADAR 34.000 LER YANİ DOLAR KADAR BİLE YÜKSELEMEMİŞ UCUZ KALMIŞ ONCA İYİ HABER VE KAR RAKAMINA RAĞMEN ..
her hisse birbirinden bagımsızdır ama bu hisse şirketle ilgili hiç birşeyi tam anlamıyla fiyatlara yansıtmıyor savunmayla ilgili olan herhangi bi şirket en ufak bi söylemde fırlıyor bunda tık yok ihale uçuş bilgileri vs sanırım tepkisiz kalamya devam edicekk ytd
hisseye hacim lazım bi kaç milyonla anca bu kadar gıdım gıdım ilerliyor bunuda elden ele vererek suni hacimler oluşturarark yapıyor yani gerçek alııcı bile yok tahtada
3500 üstü kapatır diyenler ??
thy pegasus hepsi günü en yüksekten kapatırken bu çapsız şambpiyonun yaptıgına bak umarım 35 çıkar karanlık oadadan ytd
benim hedefim 45 TL 35-40 bir şey değil ,,, 3 çeyrek bir satın alınmaya başlasın ilk etapta 37.50 çok kısa vadede,, tekrar diyorum sattığınızı aynı fiyattan yerine koyamazsınız,,
saat kaç olmuş hacim yerlerde birde endeks kagıdıymış gibi ahenkle dans ediyor endeksle buraların dolması için agresizleşmesi lazımm tbi yeşil yakarak kızmızı yakarak değil ihale alırsa belki bi kıpırdama olur burda ve hissede ytd
Tavh ile ne alakamız varsa tav 300 milyon iskontolu satış yapıp %4 düştü çelebi hissedarı düşüşün toplu tavh hissesi satışından olduğunu anlamadı galiba thyao eksiden %1.2 artıya geçti pegasus %1 eksiden kafa kafaya geldi hadi uyan çelebi tavh'dan bize ne..
35 in altında güç toplaması iyi bence bu hafta buralarda dolanabilir bu 3450 yakin bir gelecekte destek olacak bence ama once bir 37-38 gördükten sonra
ya son dakika toplyacak yada bu hafta buralarda dolanıp duracak