Dün 150 lot beyazimin 50 lotunu sattigimi yazmıştım bu topikte.Yarın sabah bunun donecek parasinin 5000 tlsine yeni bir UÇAN BALON olan AYEN ENERJI alacağım. ....!!!
Ne varsa spek hisselerinde var....!!!
Printable View
Dün 150 lot beyazimin 50 lotunu sattigimi yazmıştım bu topikte.Yarın sabah bunun donecek parasinin 5000 tlsine yeni bir UÇAN BALON olan AYEN ENERJI alacağım. ....!!!
Ne varsa spek hisselerinde var....!!!
Tavan tavan giderse YONGACOIN yarın 1244.10,perşembe 1493,cuma günü 1791.6 tl,pazartesi ise 2150.8 tl olacak...!!!
Yesilim yarın ANA PAZARA geçiyor....Bakalım nasıl bir performans sergileyecek...!!!
Sonunda sende balon olup uçacaksın tatarrrrrrrrrrrr:)
Uçan balon tatarrrrr...benim adım Tatar ramazan ben bu oyunu boozarimmmmm...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post1784790
http://www.hisse.net/topluluk/showth...p?t=442&page=3
İşte yeşil,işte tatarramazan......7 mart 2017 de ne yazmışım? 1.63 fiyatlı YEŞİL hayallerim....3639 lot almışım.....O para hep tavuk yemlerine gitti o zamanlar.....Şimdi o tavukların yavrularını satıp YEŞİL,YONGA,CEMAŞ,BEYAZ almışım....!!!
Benim adım tatarramazan.....!!!
Ben bu oyunları çok bozdum....!!!
CEMAŞ ta da Allahın izniyle aynısı olacak.....!!!!
Gün gelecek 10 tl de kırılacak ve 20 olur mu nun hayalini kuracağız nasipse !!!
Yarın Yeşil hızlı yukarı hareket yapmazsa İNFAZ edeceğim....!!!
Biraz da bizden alanlar kazansın....!!!
4ten tek hisse olarak cemas alan kişinin akıbeti ne olur kardeşler. bir yıl sonra atraksiyon denesi ama acemelikmi olmuşki :)
Yongada 1244.10 dan 45 lot eşleşecek,292 lot tavanda alıcı var...SİLMEZLERSE.....!!! 09:47 İTİBARİYLE....!!!
Yonga 1232.2....çok kötü oldu...!!!
Yonga silmezlerse 1244.10 tavandan 142 lot eşleşecek.....252 lot da alıcı bekliyor...!!!
Merhaba bu hissenin bence yolu uzun ve bu hisseyi iyi yere taşıyacak tahta sahibi açılışta şunu anladımki panikletip küçük yatırımcı satsın parayı ben kazanıyım diyo 10 lot alış girdim verdi onu sagolsun şuan bekleyen 145 satıcı panikten satıyor alın bu hisseyi ve 6 ay gibi süre bekleyin bakın neler kazanmış olacaksınız zaten hissenin miktarı belli biraz mantık yürütün ben hatayı beyazda yaptım bunda yapmıyacam aldım ve bekliyorum bedelsizden sonra 100 tl civarına satarım 🤑
1050 deki harekete benzedi.1232 ye 1100 sıkıntı 1100 oluşu.
Elinde bu hisse tutanlara öğlen seansı gelmez.Tatar ben satmasam dayanamazdım herhalde.
Yesıl devreyi kesti
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
8000 tl den satarım diyorsun yani.Bu gün anladığım doğru ise 145 lot satıc var.Aynı seans geçen hafta yaşandı bu tahta 1t5 satıcıyı kaldırmaz.Bu arada elimde hisse olmadığı için rahat konuşuyorum.Siz bana bakmayın yazdıklarım tavsiye değildir.
Yesıl 13 bin lot işlem görmüş demek ki önceden Pozisyon alan çok olmuş adam 28.38’e düşürdü
Bu rıza adamı çarpar dikkat edin 2008 de 8 kusurlerden verdi elime 0.50 kuruşlarda bekledim 5 yıl biriktirdim 80 bin lot ben sattım hisse 1 kadar sonra harekete gecti
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yesıl 27.52 açtı
Yongada emir silme olabiliyor.....Hisse tavana alış yazanlara alış fırsatı verdi bugün ....Bu yüzden 8 lotumun 6 lotunu taban fiyat 829.50 ye satış yazdım şimdi......Giderse ister tavan 1244.10 dan gitsin ister 1000 tlden .....!!!
2 lot da zaten bedavaya geldiğinden maceranın sonunu görsün...!!!
28 de 14485 lot satıcı var
Cemaşımız 3.85 ten işlem görüyor.....!!!
Tabanı açıp kapatıyor
3.87 deyiz.....!!!
Arkadaşlar artık CEMAŞ a odaklandım......Daha önce de dediğim gibi ANAKARARGAH CEMAŞ.......!!!!
Ayen im 11.09 da......!!!
Burda hedefiniz nedir sayın tatar ramazan
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cemaşta mı?
Cemaşta bir hayaldeyim......Tıpkı yeşil.beyaz,flap,datagate,kront,egeen,logo vesaire girdiğim ve yüksek fiyatlı hayal hisselerim gibi....!!!
En azından çift haneli en küçük rakam......Ama zor ve uzun zaman alır.....2 yıl sürebilir.....!!!!
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.....Her koyun kendi bacağından asılır ,bunu unutmayınız.....!!!
Ayenim 11.12 de,cemaş ım 3.87 de.......!!!!
Tatar kardeş bu yeşil hakkında ne düşünüyorsun
Birde sayın tatar yonganın durumu vahim gözüküyor siz satış düşününce heleki tabandan durum hiç iyi değil gibi
Arkadaşlar neden yongada satış YAZDIĞIMI yazayım.....Geçen de 1052.80 tavan olacakken sildiler son saniye ve 1052.30 dan işlem gördü 09:55 te........Sonra saat 12:54:58 e kadar tavandan 150 civarı işlem görecekti,ama bekleyen 300 lot civarı idi....Son saniye alışları sildiler ve 1000 tlden geçti işlemler.....!!!!
Kimse etkilenmesin belki de bu defa böyle olmayacak ve tavan kapatıp 2000 lere gider ama ben satış yazdım 8 lotumun 7 sine.....!!!
1 lotla devam edeceğim yongada......!!!
Kimse benden etkilenmesin yongada...Herkesin kararı kendine.....!!!
Hocam yeşil 100 olur diyordum 3 gün önce.....Ama dün salınca acaba en büyük hikaye gözaltından çıkma mıydı? diye şüphelenmeye başladım ve karar verdim...Sabah da salınca sattım ben.....!!!!
Hissenin durumuna göre bakarım.....!!!!
Güzel kar gelmesi lazım,bir de wowwo nun halka arzı hikayesini kullanacaklar......Ama önce yeşil in fiyatının oturmasını beklemek gerekir.....!!!!