Yabancının elinde nekadar var?
Printable View
Yabancının elinde nekadar var?
akyatırım ve tacirlerden işlem yapan ya*şak kağıdın ağzına sıç*yor
Haberde yok ama ben tavan bekliyorum aksilik olmazsa.
Tavan beklentinizin sebebi nedir YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtemelen arkadaş iyi niyetinden dolayı demiştir YTD
Kardeş daha tavan umudun devam ediyor mu YTD
İşimiz zor satsan satmaya fırsat ! alsan almaya .
yerlilerin işlem yaptığı kağıtlar adam olamıyor
yabancıların alımlarını beklemeye devam edeceğiz
Dogan bile sahip cıkmıyo
Bugun alış yapan ilk 4aracı kurum zararına işlem yapmıslar.Bunlar ya salaklar yada salaha yatıyorlar.Hiç bir zaman hisse dikine gitmiyor yukardan alıp asagıdan verme celikin karakterinde var.Bu akbanktaki arkadaslarda bildikleri birseymi var aceleyle al yukardan.Sinir bozucu ama bizler celiğe alıstık .Sasırt bizi de birden 7lere gidelim haftasonuna kadar.ytd
Doğan Gurubu bugün 95.000 lot sattı.İlginç!
Gerçekte kim aldı? bu daha ilginç !
Neden satıyo? bu hepsinden ilginç !
Hisse halka acıklıgı az bu hisse azlıgında tıkanmıstı . hisse vermesi dısarıya ıyıdır.Yukarıya gidecekse bu tebdeki mallar sıkıntı yaratıyordu.ak yatırım malları kim neden alıyor.İyice gerildi bilanco tepkisi pek iyi olmadı!Karısık durum ditastada satıs var ditasla farklılastı hareket olarak.Ak devam edecekmi almaya ?yabancı gelecekmi?Alanların coğu zararına gun içi satmıslar buda enteresan. Acaba ver kurtulama geldik buda bir soru.Hiç direk yukarı gitmiyo tahtada kargasa alan zararına verdiği sürece sıkıntı sürer .hisse ederi bilançoya göre ucuz bu ay sonu yeni yıl rakamları hasılat olarak olusacak .herkez gergin.bilanco insallah bozmaz yoksa yandık.ytd
Buyuk kagıt olma yolunda en ıyı sahtekar kagıt OSKAR adayı olmaya aday doganın kargası
benim pencereden baron spek elele ky. yı korkutma hareketleri yersen y.t. değildir
Dogancık bugun yine satmıstır üçbeş lot.ytd
Çelik halat da kendimce gelecek gordum.geldim..gelecekte bir gün gelecek....ahahhaahahah
Ciddiyetle egilelim buna..nede olsa.agır abi..çelik..ben çelik.halat....ahahahhahahahah
Heralde patron yine sattı.ytd
Yeni ceo nun derinliği arttırmak için hisse satısını onayladıgı söyleniyor.Çok mal satarlarmı ?Satarlarsa ne olur?görunuse göre cok gelmedi fakat bilanço sonrası 640lardan malı neden bastıkları belli oldu.Ytd
Bugün Doğan Holding 40.000 lot daha sattı.
Yıllarca süründü süründürdümü...sektördeki yeri iyimi....üretim ve iş ortaklığı yaptığı kurumlar türkiyenin en sağlam şirketlerimi...bilanço ve finansal rasyoları düzelme yolundamı...ürün gamında agresif değişiklik emareleri ve vizyon değişikliği varmı...bu soruları soruyorum ona göre iş yapıyorum...
Unutmayın borsa sabır işidir...lazım olmayacak paranın lazım olmayacak kısmınin kazandirdigi yerdir..kısaca paranın parayı çektiği yerdir..sabır şablonunuz şirket sahibi....spekulator ne derseniz deyin onlardan büyük ve geniş değilse zırnık kazanamazsiniz....
Fabrikası...bilançosu..vizyonu..üretimi..geleceği olan...sektörü güzel hisseler eninde sonunda kazandırir..size olmasa bile çocuk ve torunlarınıza..buda.az.şeymi..öldükten sonra arkanızdan ağır küfredecek birileri olacak demektir..
Ahahahhahahaahhhahaahhaajahaj
Birmuddet kimse yanasmaz .hisse satısı soku ile ilgili.Holding nekadar satacagını soylemiyor istediği kadar satar.Yaprak kımıldamaz artık, satıs hikayesi bitmesi lazım !acıklama gerekli.Güven yok.Böyle derinlik olmaz.Acıklayın şirketin arazi degerlemesini yapacagız diye bakın neler oluyor.yeni ceo galiba uyuyor.Amatör yöneticiler.işimiz şimdi daha zorlastı bilinmez cok .soktayız en son düşündüğüm kendi adıma oldu.yuh.ytd
aydin doganin paraya ihtiyaci varsa satar da satar
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
nükleer santralle ilgili haberler birkacgundur haber oluyor,bu hafta enteresan seyler olabilir.ytd
dogan gurubu hisselerden hayir gelmez..digan grubu alusmis milleti yolmaya, sanki yahudi sermayesi gibi..bu yetmezmi, yetmez ustune ustluk devlet de yaninda degil...en iyisini uzak durmak..
Birkac nukleer santral ,kanal istanbul projeleri hepsi Atom icecek gibi.Mart sonu 2018 rakamları olusuyor. Şapkadan tavsan cıkarın demiyoruz.Gerekeni yapın .Ytd.
doğan holding bu fiyattan bu kağıdı hayatta koklatmaz...satışları danışıklı içerden kurumlarla olabilir,,bir nevi tahta yapıcılara yapılmış olabilir... yakında satışların kokusu çıkar,,,ciro 2016 ya göre yüzde 50 artmış,sektörel konumu iyi,,,şu an yıllık cirosunun yüzde 40 civarından işlem görüyor,,kısa vadede aşırı spekülatüf yönünü kestirmek zor,ama uzun vadede karlılık olarakda geleceği parlak iyi konumda,,,patron biraz düşündürücü zaten koç sabancının elinde olsa bu fiyatların 4-5 katı fiyatlardan işlem görürdü..bol kazançlar...
6 ustunde teknik yapması lazım.6 ustu satıslar aktiften gidiyor.ak silip süpürüyo bi bildiği vardır insallah .yabancı takasında kac var atan olursa sevinirim.ytd
anlatmaya gerek yok herşey ortada patron+spek=ky. yı ayak oyunları ile kekleme derdinde pasta çok büyük demekki baron ne hallere düşmüş nelere tevessül ediyor y.t. değildir
şirketin iyi olacağını bir grup gördü!
doğan grubu da ufak satışlarla önüne geçmeye çalışıyor sanırım!
fazla lot da satamıyor korkudan garibanlar!
İnatlasma var yukardan gösteriyor .Aydın bey e diyorum yaş kemale erdi !yapacagını yaptın... kesmeyın çelik halatın önünü.lütfen lütfen .ytd