Tekrar Endeks 30 girsin o zaman hareketlenir, işlem hacmi ve derinlik artmalı, hisse çok toplu. Sermayenin en az 1 milyar olması gerekir. Banka gibi kar etmiş yerli fonlar neden almaz anlamak zor.
Printable View
Tekrar Endeks 30 girsin o zaman hareketlenir, işlem hacmi ve derinlik artmalı, hisse çok toplu. Sermayenin en az 1 milyar olması gerekir. Banka gibi kar etmiş yerli fonlar neden almaz anlamak zor.
Saka gibi gerceken,... Bitirdiler hisseyi...
Sabah raporlarında en olumlu tavsiye veren ak yatırım, bugün en çok satan ikinci kurum. Sonra borsaya neden vatandaş güvenmez derler
32 den kagidi aciga sattilar .. 40.000 lot tek kademe de canina okudular .. tebrik ediyoruz . borsada kar yapti diye % 5 dusen baska ornek yok .. keske zarar aciklasaydi ..
Sasa mi kar acikladi. Efk sina bakmanizi oneririm.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30.50 ve 52 den girdim tekrar , gereksiz bir düşüş olmuş..
düşerse alttan toplarız biraz daha..
Tüm gün bu hisseyi izledim sanki birileri çıkmasını istemiyor ve aynı fiyatta tutuyor. Biraz alış geldimi hemen 50 ye sabitliyorlar. Var bir iş ama bir iki güne belli olur.
bence yukarıdan bolca açığa sattılar , buralardan mal bekliyorlar...
Özgörkey mal boca etmiş ondan
Patron yine satmış. Kendi hissesine güvenmiyor özgörkey, biz salak gibi bunlara güvenip mal aldık.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünkü bildirim mi bugun mu
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün geldi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Baktim ama 37000 lot sadece bu
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
05.11.2019 Tarihinde Coca Cola İçecek A.Ş. payları ile ilgili olarak 31,747 TL fiyat aralığında 37.000
toplam nominal tutarlı satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Coca Cola İçecek
A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 05.11.2019 tarihi itibari ile % 1,88 sınırına düşmüştür.
Tahtayı bu denli yıkacak bir mebla değil.
Pala bunu kullanıp aşağı çekiyor...
1 hafta da 100.000 lot un ustunde satti . ccola zaten sığ bir tahta . halka arz yapaydınız bari daha ne satsın ? .. küçük yatırımcıyı koruyan sistem yok ortada , yık tahtayı akşamına dersin imzanı atarsın ..
yarın eğer bir 40.000 daha çıkarsa bu hisseye güle güle derim .. yazık gercekten ..
<<<yatırım tavsiyesi degildir .. kendi tahminlerimdir<
birileri İyi bilançoya ceza kesti...
Bu bilançoya ederi enaz 40 istedikleri kadar satsın patron ederi belli bence oyun
Ytd
Dün biraz aldım bekliyorum ama görünen o ki bugün de yukarı tepki vermeyecek. Hafif alış gelince hemen satıyorlar. Yükselmesine de müsade edilmiyor bugün de. Anlaşılan bugün de yatay ve yatay aşağı yapacak.
31 yukarı geçilince hisse rahatlar diye düşünüyorum , seans içinde alıcı satıcı paylaşabilecek arkadaşlar varsa memnun oluruz
nihayetinde bir çok kurumun öneri listesinde ve bir çok fonun portföyünde olan toplu bir hisse , uzun süre süründürmez...
Bugün merlyn alışta kafada hayrola ne oldu dökülmüyormu millet 😀
Ytd
Bu ara ara satan ortak 2.5 milyon lot satmış bu yıl acaba kalan yüzde 1.85 lik payı da mı satacak
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu hisse uzerinde tek negatif baski. endeks de pozitif yon olsa geri kalanlari da eritecek diye tahmin yurutuyorum .. bu da moral bozucu .. satmadan once duyuru yapilmasi lazim kucuk yatirimciya fatura kesilmesi etik degil .. biz sirtlaniyoruz faturayi ..kar eden sirkette zarar etmek midir yatirimciya kesilen fatura ..
Ek 23609
Merrill...
Abd haberi sonrası kağıt bilançoyu fiatlayacak ve ederi olan enaz 40 tl kısa zamanda görülecek takaslara bakarsanız zaten yüzde 80 i yabancının elinde gerisi teferruat patron istediği kadar satabilir
ytd
açılış 31 civarı olabilir..ytd
performans bekliyorum kağıttan bugün..
bu kağıdın şu an 32 üstü olması lazım, haydi..ytd
32.50 civarına çekilebilir...
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
dün kaptirdiklarini alacak , yoksa gitmeyecek..
hadi ben vereyimde gitsin kağıt..
teşekkürler..
Evvelki gün 32 den 31.50 ye ani düşüş ve orada tutunmaya çalışmış ama tutunamamış sonra 31.00 de tutunmaya çalışmış orası da kırılınca 30.50 ye kadar inmiş. Bence çıkışlar da aynı olacak 31.00 i geçerse 31.50 ye hızlı gidebilir 31.50 de aşılırsa 32 ye yine hızlı dönüş olabilir. Sadece varsayım.
Bugün aldım bakalım hayırlısı Allah mahçup etmesin inşallah... Bilançosu ve çarpanları uygun geldi
gercekten mantigi anlamak mumkun degil hergun 30 40 bin lot satmak .. Anadolu grubu buyuk patron toplasa keske hisseleri .. herhalde 365 gune yaymis satislari .hergun 10 bin lot satiliyor :) ya ben de bu kadar hisse olsa her gub gidim gidim satis gercekten usenirdim, ugrasmaz idim yorulurdum ekran basinda .32 yi gectigi an satis daha onceki yorumlarimda bahsetmistim .. hergun ayni fiyattan israrla satiyor .. biz de gucunuz yettigince toplayacaz care yok ..31.70 ler guzel outlet fiyatlari :))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günlükte mery alıyor gözüküyor cumada 50 bin lot almış
Ben iscep'den baktigimda en iyi bes alicinin besincisinin 9.950 adet hisse aldigini goruyorum. Merryl Lynch'i nerede goruyorsunuz? Merryl o listede ilk beste degil.
Ben günlük takasa bakıyorum t artı ye 2 değil orda cuma günü 50 bin merry birinci sırada görünüyor ama..