Teşekkürler
Printable View
bu ne aceledir böyle !
hareket geçen çarşamba başladı. çarşamba en düşük 6,09 (bir önceki gün kapanışı 6,10 idi)
bugün dördüncü gün ve an itibariyle 9,06. yani 4 günde (%48,5 prim yaptı).
maliyeti düşük olanlar için değil de hisseye yeni girmiş veya girmeyi düşünenler için: 4 günde nerdeyse %50 prim yapmış hissenin riski de "pek yüksek". bu yüksek riski "mutlaka" göz önünde tutmak lazım.
kap ta açıklama varmış sabahtan:
Borsa İstanbul A.Ş. tarafından gönderilen yazıda, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yapılması talep edilmiştir.
Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketine ilişkin olarak, mevcut durum itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği kapsamında Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
demişler.
son 3 seansta hisseyi hızlı yükselttiler......
ara dirençlerde dahil.....9,41---9,56---9,97---10,24---10,48..
olası geri dönüşlerde herkesin kendine göre belirlediği stop seviyesi vardır...8,91 veya 8,73 seviyeleri bunlardan bir kaçı....
defter değeri 9,57 imiş.
bugünkü 9,19 kapanışla defter değerine çok yaklaştı.
pd/dd= 0,96
Bossa ile ayni iş kolunda olan borsaya açık diğer şirketlerin pd/dd ni buraya yazacak arkadaş var mı ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devre kesici mı girdi
4 gün aralıksız yükseldi, bir düzeltme şarttı artık, nereye kadar ne yaparlar muamma.
Kademeleri verebilecek olan arkadaşa teşekkürler. Düzeltme olması gerekliydi bence de. Ama arazi satışı ve-veya proje geliştirme ile ilgili yakın zamanda bir gelişme olacaksa çok aşağılara sarkmaz diye düşünüyorum. Flamayı kırdıktan sonra alıp yatmak lazımmış. Yapanlara alkış.
Sayın cok400 sizce bu hareket silkeleme mı maldan çıkış mı
Birgün yukarı giderken devre kesici birgün aşağı giderken devre kesici geliyor. Borsa idaresini tedbir almaya zorluyorlar. Böyle yapmaya devam ederlerse bir sonraki ve bir derece daha ağır tedbir herkesce malum...
A.Ort..... T.Lot....... Alış Lot.......... Alış Ort... Satış Lot...... Satış Ort.
8,96...... 800.693... 305.080........ 8,95....... 495.613 .......8,96
Teşekkürler sayın cok400
Anlık takas paylaşabilirmsiniz acaba şimdiden teşekkürler
aynı seansta 2inci devre kesici geldi. ilki aşağı giderken 10:08 de ikincisi yukarı giderken 12:17 de.
bunların derdi ne olaki !
borsa idaresi tedbir almak zorunda kaldı. ya da borsa idaresini tedbir aldırmaya zorluyorlar. acaba hangisi !
bu şekilde aşağı/yukarı manyakça hareketler iyi niyetli mi değil mi?
yoksa bir üst tedbir için borsa idaresini zorluyorlar mı? bir üst tedbir ne? brüt takas !
buna mı zorlamak niyetleri !
bugünkü hareketleri hiç hoşuma gitmedi.
Senin kagıt gibi
Galip Özgyo da 1/400 yaptı bi kere durdurma yedi bu %40 prim yaptı götu başı oynuyo hissenin
Bugün 2.devre kesiciden sonra aksama ceza geleceğini tahta yapıcılar her kimse biliyolardı ama buna rağmen kağıdın aşağı salmasina izin vermediler(isteseler çok rahat aşağı cekebilirlerdi) demek ki beklentileri bitmedi daha agalarin diye düşünüyorum insallah yanilmiyorumdur....ytd
maalesef tedbir geldi. kaptaki duyuru:
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, ADESE.E, BOSSA.E, VANGD.E ve YESIL.E payları 07/03/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 21/03/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
demişler
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=89TAhttp://imageturko.com/?di=3B8X
Takas atacak arkadaşa şimdiden teşekkürler
Herkes çalıların arkasından izliyor sanırım
yine devre kesici. bu kez yukarı giderken. hem de vbts altında iken.
Anlamadigim 2.ayin 20 de gondermis 33 m kar diye bugun ku konsolide olmayan 7 milyonda 2017 yili diyo neden boyle azalmis ve 2 kere gondermis
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleşmeden kaynaklanan bir kar azalması var. En kötü geride kaldı bence. 5ten almıştım. Al sat yapmadan beklemek lazımmış. Tutanlara bereketli olsun.
Carpildik mi ne geldikce geliyo
Bu kagit geri gelir 10 a kadar hangi kademeye yazdiysam mali verdi satis yazdim almadi
iyice ayarsızlaştı.
10uncu saniyede devre kesici geldi.
bugün, vbts nin son günü.
yarın açığa işlemler serbest olacak.
yarın çok yüksek hacimli ve çok volatil (aşağıya ve de yukarıya) bir gün olabilir.
Dogan holding alayım dedim hisseleri satamadım.Ben elimdeki hisseleri satamıyorum satmak için en az 10 15 kademe alta vermem lazım spek elindekileri satmak için 1-2 taban yaptırması lazım
13.75 ten sonunda ayrilabildim kalan arkadaslara bol kazanclar 6 dan alip.