Sen bu yazdigindan birsey anladinmi ?
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen bu yazdigindan birsey anladinmi ?
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,33 den giriş yaptık bakalım belki burdan bi hamle yapar yukarı
Yarinki genel kurula kadar bir hareket olmaz dusuncesindeyim.
2.60 kirmazsa yeni gelen ky yi avlarlar ele verirler
2,40 üzerinde kalıcı olursa yavaş yavaş çıkar gibi y.t.d
İlgiyi cekti ky atladi ele verecek gibi ytd 47 su an
Forumlarda bntas pazarlaniyor ky yi yediler yine
Kendi hissesini satan hic bir sirket kisada yükselmez.. Kumarvari hareket eden ky (ben dahil) çok düştü veya cikti diye hisselere dadaniyoruz. Tabii her lotu goren sayan spek ve shaipler var. Ky ye neden para kazandirsinlar ki? Salak mi adamlar
Maalesef yine ky ye geçirdiler... Hep aynı hizli cikar gibi yap kumarci ky ye dose. Elinde yüksek maliyetlilerin çıkacak yalanları süslesin dursun her yeri
Bu hisse cok ah aldi Allah yardimciniz olsun
¥
Şirket 2,38 den aldıkları hisseleri 2,60 dan çıkmışlar Kar: 464.906,67-TL,
Bu işlem hacmiyle hissenin kısa vadede kalkması zor gözüküyor. Desteklerden alınıp dirençlerden satılabilir... YTD.
Hisse yuzde 3_5 artınca uçuk hedef verip ky nin soyulmasina yardim edenlere de yaziklar olsun
Anladık abiler, hergün aynı şeyleri niye yazıyorsunuz. Kötü hisse, almayın. 6 dan 2.30 a gelmiş belki 1.30 olacak. Kaçın, uzak durun.
Ben de hisse var. Bekliyorum henüz az zarardayım. 2.30 istedim vermedi. 2.33 aldıklarımı geri verdim, akşam aldım 34den. Kumar oynuyoruz, siz oynamayın.
günlük takas verebilecek varmı?
dünkü takasları kimse paylaşmadı neden acaba?
Hisseyi nasil pazarliyorlar forumlarda. Cumaya 3 olacak bilmem ne. Bunları okuyan gariban ky atlıyor ve tokatlaniyor. Kumar bu. 1 ederli hisseyi 3 ten millete geçirdiler adamlar nerden satarda satsin karda...
Akıllı ky olsan burda olmazdin gec masallari dostum kendini de kandırma kumar hissesi bunlar çok düştü diye atlayan ama kaybetmeye mahkum ky burada su an. Yuzde 5 artsin yine doserler yeni ky akar
Hissenin 2_3 ayda 1.5 tan 6 ya gelmesi mantıklı ama 6 dan 1 ay içinde 2 altina gelmesi mi mantiksiz. Gukdurmeyin. Ederi bu. Ytd
Endeks zirve testinde bu ise hizli kazanacagim diye atlayan ky leri tokatlama derdinde. Ky ye iyi pazarladilar. Endeks dusmeye baslayinca bakalim 2 alti kesin de nerede durur. Eder 1.50 1._6 ytd
Peki siz ne kadar durustsunuz sn Aydinefesi. Bu hisse pazarlandikca uyaran brnim. Siz hayal satan ky kan emicilerini samimiyetle burada ve diğer forumlarda kac kez bu sekilde uyardiniz ve asil vebal sizde hissenin dusecegi besbelliyken uyarmamissiniz. Yazik
Eger hisse dussun de alayim derdindeysem serefsizimm peki amacim bu degil de ky yi korumaksa siz nesiniz. Cidden samimiyetle soruyorum? Bir ay once 6 1 yil once 1 lerde olan hisse icin nasil bir yol izlenir aciklayin madem.
Ve dediklerim cikti mi cikmadi mi? Her cikista yeni ky araya katildi mi katilmafi mi? Ky yani diger bolumune bakin takaslarda.neyse isteyen pazarlasin banane vebal uzerinizde artik . İns cikar da su garibanlar az zararini cikartir
Hayal satanlar kral ustad olur bu piyasada. Uyaran ise sahtekar. Bu hisse belki gider ama neden gitsini kimse aciklamadikca spekulatif... Paranizi birilerinin vicdanina biraktiysaniz yapacak bir sey yok. Bunun aynisini vakfn de prizmada rheagda ben yaşadım. Elimize verdiler. Rheag 6 dan aldim 8 sene once. Hala bekliyoruz.
Birileri kendi malini satmak icin mal kaptirmayin ortalama azaltin dedikce uyduk. Sonra kimss kalmadi. Belki gider bilemem ama nedeni nedir.niye 6 dan 2 ye geldi mesela. Aciklar misiniz syn efe. 5 ten 4 ten satsaydi ky zararda miydi bu kadar.?
Arkadaşlar,
Ben de 2,60'lardan itibaren kademeli alımda olan biriyim.
Hisseyi sürekli iyi veya kötü yönde değerlendirmenin yanlış olacağını düşünüyorum.
1 kere,2 kere hadi bilemedin 3 kere fikrini yazdın .hergün de aynı şey yazılmaz ki .
Her hisse İllaki bir yerden dönecek .bunu anlatmak istedim.
Yahu patron satiyor neden dönsün cok dustu diye hisse alinmaz. Veya dedigin gibiyse dönünce alinmaya baslanir. 6 dan alan adam 5 ten 4 ten ayni mantikla aldiysa hali nicedir. Bu mudur borsa anlaysiin. Yapmayin yav. Forumlarda hergun 9_10 olacak yazildi onlara hic ses etmedin. Neyse ya maliyetin kotu degilmis İnskar edersin
Chaylak baska hisse takip ediyorumusun?
Neyin tartismasidir bu elinizde kac bin lot var bu kadar pervasizca yazisiyorsunuz zararlari cok fazla olan insanlara saygi gosterin buy u k yatirimcilarin dikkatini cekmesi gerek sirket i n kar i oncekinden cok olsun diye dua edelim
¥
Yahu arkadaşlar, bu hisse ne yapıyor, fabrikayı aradım, üretim yapıyoruz, çalışıyoruz, diyor, ama hergün 3-5 kademe düşüyor, tamam şurayı destek yaptı, alım yapalım diyoruz, oradan da aşağı sayıyorlar, lütfen ne yapmak istediğini anlayabilen var mu?
Hissede operasyon yapan amcam ne derse o olur.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aganin acelesi ne anlamadim